Nathalie Tineo - tytuł "Ich liebe dich" wskazuje, że możemy mieć do czynienia z balladą. Ty razem byłoby to chyba ciekawe uzupełnienie, bo zarówno Indiggo jak i "Dieter - der Film" nie będą chyba w nie specjalnie bogate...
Nathalie Tineo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nathalie Tineo
Przez calutki zeszły rok nic, a teraz wszystko spada na nas w dwa dni 
Nathalie Tineo - tytuł "Ich liebe dich" wskazuje, że możemy mieć do czynienia z balladą. Ty razem byłoby to chyba ciekawe uzupełnienie, bo zarówno Indiggo jak i "Dieter - der Film" nie będą chyba w nie specjalnie bogate...
Jak piszesz tak cię widzą.
- Dominik
obyś się tylko nie zdziwił (niemile)
tak, jak dziwimy się, że ostatnio tyle się dzieje u Bohlena
Nie chcę ględzić, ale... nie zdziwiłbym się jakby było dużo ballad, albo jakby... nic nie wyszło z tych lub części nagrań
Ale 3mam kciuki, żeby się wszystko powiodło i płyty były udane i znów Bohlen miałby nowe nr 1 w Niemczech i nie tylko 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
A dla mnie w tej chwili pozycje na listach przebojów nie mają znaczenia
. Cieszę się po prostu nowymi nagraniami. Nathalie Tineo będzie wydana mniej więcej równolegle ze zwycięzcą DSDS, więc wielkich szans na sukces raczej nie będzie mieć. Osobiście będę bardzo szczęśliwy jeśli ten singiel wejdzie do czołowej dwudziestki.
Choć z drugiej strony od... hoho, od trzech i pół roku żaden singiel Dietera nie wylądował poza pierwszą dziesątką
Choć z drugiej strony od... hoho, od trzech i pół roku żaden singiel Dietera nie wylądował poza pierwszą dziesątką
- Mateusz vel. Kokos
-
Przemo
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
A oto najnowsze wieści o tej produkcji!
W marcu ukarze się jej singiel produkcji Dietera:
"Ich liebe dich"
1. Ich liebe dich
2. Engel
3. Wunderland
4. Ich liebe dich - Videoclip
Natomiast na płycie znajdą się następujące tytuły:
1. Ich liebe dich
2. Du bist das Meer
3. Immer nur dich
4. Sag, dass du mich liebst
5. Ohne dich
6. Die Zeit des GlĂźcks **
7. Nebelmond
8. Engel
9. Ich kann nicht schlafen
10. Liebe bleibt nicht
11. Im Schatten des Windes
12. Bitte bitte bleib
13. Wie ein Blatt im Wind **
Tekst, Mzyka & Produkcja: Dieter Bohlen
** = Współprodukcja: Nathalie Tineo
Album również ukaże się w marcu!!!
Więcej:
http://www.sonybmg.de/artists2.php?iA=4&artist=327985
Pozdrawiam!
W marcu ukarze się jej singiel produkcji Dietera:
"Ich liebe dich"
1. Ich liebe dich
2. Engel
3. Wunderland
4. Ich liebe dich - Videoclip
Natomiast na płycie znajdą się następujące tytuły:
1. Ich liebe dich
2. Du bist das Meer
3. Immer nur dich
4. Sag, dass du mich liebst
5. Ohne dich
6. Die Zeit des GlĂźcks **
7. Nebelmond
8. Engel
9. Ich kann nicht schlafen
10. Liebe bleibt nicht
11. Im Schatten des Windes
12. Bitte bitte bleib
13. Wie ein Blatt im Wind **
Tekst, Mzyka & Produkcja: Dieter Bohlen
** = Współprodukcja: Nathalie Tineo
Album również ukaże się w marcu!!!
Więcej:
http://www.sonybmg.de/artists2.php?iA=4&artist=327985
Pozdrawiam!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Półtoraroczna przerwa chyba posłużyła Dieterowi
Ktoś oglądał Viva Neu, gdzie zaprezentowano "Ich liebe dich"? Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony tym nagraniem. Niby typowa ballada, ale zdecydowanie nie pasuje do morza przeciętności jakie było na "United" czy "Take Your Chance". Szczególnie druga część refrenu podoba mi się
.
Biorąc pod uwagę, że słuchając próbek z singla to nagranie podobało mi się mniej niż "Engel" i "Wunderland", nie mogę się już doczekać jego premiery
Ktoś oglądał Viva Neu, gdzie zaprezentowano "Ich liebe dich"? Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony tym nagraniem. Niby typowa ballada, ale zdecydowanie nie pasuje do morza przeciętności jakie było na "United" czy "Take Your Chance". Szczególnie druga część refrenu podoba mi się
Biorąc pod uwagę, że słuchając próbek z singla to nagranie podobało mi się mniej niż "Engel" i "Wunderland", nie mogę się już doczekać jego premiery
-
Przemo
Ja tylko żałuję, ż to po niemiecku. Andersa śpiewającego w tym języku lubiłem, ale tych nowych "gwiazdek" spod pióra Dietera niestety jakoś przełknąć nie mogę. Gdyby było po angielsku byłoby łatwiej. Poza tym w ten sposób od razu Bohlen umieszcza ich na rynku niemieckim i tyle. Trudno sie spodziewać, żeby taka płyta trafiła do sklepów w Polsce. 
Przemo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Drugi singiel Nathalie ukaże się 12 maja, a niepotwiedzone póki co oficjalnie informacje mówią, że na album przyjdzie nam poczekać do 16 czerwca.
Ruch taki wydaje się uzasadniony, biorąc pod uwagę, że Nathalie jest debiutantką, która dopiero zdobywa publiczność. Podobnie było z jej bezpośrednią "poprzedniczką", Yvonne Catterfeld. Przed premierą debiutanckiego albumu wydała 5 singli, a i premiera samej płyty była opóźniona o kilka miesięcy w celu wypuszczenia kolejnych SP i zapoznania publiczności z wokalistką.
Ruch taki wydaje się uzasadniony, biorąc pod uwagę, że Nathalie jest debiutantką, która dopiero zdobywa publiczność. Podobnie było z jej bezpośrednią "poprzedniczką", Yvonne Catterfeld. Przed premierą debiutanckiego albumu wydała 5 singli, a i premiera samej płyty była opóźniona o kilka miesięcy w celu wypuszczenia kolejnych SP i zapoznania publiczności z wokalistką.
- Peter
Re: Nathalie Tineo
Nie przepadam za tą wokalistką. Głos to ona może ma niezły, ale tempo jej utworów pozostawia wiele do życzenia.....
- Gasolina91
Re: Nathalie Tineo
Ja bardzo lubię piosenki Nathalie, a najbardziej Ich Liebe Dich - śliczna ballada

Point Of No Return