Przenosiny forum

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Przenosiny forum

Post autor: ArCrack »

W chwili obecnej forum działa na serwerze mojej szkoły. Jednak jako że w tym roku szkołę kończę stracę to konto i forum zostanie przeniesione w inne miejsce. Cała baza postów i użytkowników zostanie zachowana w niezmienionej formie, tak więc jedyną niedogodnością dla Was będzie zmiana adresu forum w Ulubionych na nowy oraz konieczność ponownego zalogowania się na nim (dla tych, którzy korzystają z autologowania).
Cała operacja zostanie przeprowadzona w kwietniu, wtedy też podam szczegóły.
Ostatnio zmieniony czw cze 29, 2006 12:42 przez ArCrack, łącznie zmieniany 3 razy.
Jak piszesz tak cię widzą.
Przemo

Post autor: Przemo »

To pozostaje życzyć (ja ostatnio mam dar do składania przedwczesnych życzeń, więc tutaj sobie też nie podaruję) udanych przenosin. :D
Przemo
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Niespodziewane okoliczności sprawiły, że forum trafiło w nowe miejsce już teraz. Niestety, w związku z awarią starego serwera i reorganizacją jego struktur byłem do tego zmuszony.
Najpierw sprawa niedogodności z tym związanych:
- Avatary - o ilę kopię wiadomości z forum robiłem codziennie i straciliśmy jedynie dzisiejsze posty, o tyle większość avatarów musicie załadować od nowa.
- Logowanie - zdecydowana większość z Was używa automatycznego logowania. Po przenosinach trzeba zalogować się jeszcze raz, jeśli zapomnicie hasła a opcja jego przypominania nie zadziała - dajcie znać. Stworzę dla Was nowe hasła, które następnie będziecie mogli zamienić na wygodniejsze.
- Ogólnie działanie forum - jako że operacja przenoszenia forum odbyła się w jeden wieczór, nieco "na wariata" nie mam pojęcia czy wsystko działa tak jak powinno. W razie problemów - piszcie!

Główną korzyścią jest fakt, że forum znajduje się obecnie na moim płatnym koncie, tym samym na którym jest strona. Jak pewnie zdążyliście się przekonać działa ona szybko i stabilnie - to samo będzie się teraz odnosić do forum.

Przepraszam jeszcze raz za wszystkie niedogodności!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Podziękowania dla Pioetrka za informacje o błędach :)
Awatar użytkownika
ania sznajder

Post autor: ania sznajder »

Arek nadal nie umiem posłać Ci maila .Wiem , że to nie na temat, ale wpisz mnie na listę fanów MT . moje dane znasz ,Dzięki bardzo ! Czekam na odpowiedż.Pozdrawiam !Ania.
ODPOWIEDZ