A Wam o co chodzi, bo nie bardzo rozumiem. O dwa przekręcone słowa? Thomas przekręca słowa w piosenkach, na koncertach? Fakt, jest w pierwszym refrenie - lose you, a w drugim - love you; albo - you`re my one and you`re my only, a w drugim - you`re the one and you`re the only, no i co z tego? W Sopocie też coś tam pomylił, też słyszałam, ale nigdy nie pisałabym o tym. O to się spieracie? Nie ma o co, wierzcie mi. To Thomasa wina? A może to wina Dietera, bo może coś przeoczył? To oburzające, to co tu piszecie. Sorry, ale tych komentarzy tu w ogóle nie powinno byc, ani tego tematu. Możecie mnie za to zwymyślac, nie pogniewam się. Musiałam wyrazic swoje oburzenie na ten temat. I nie mogłabym miec żalu do Thomasa o taką bzdurę, bo musiałabym się wcześniej obrazic na Dietera za to, że rozwiązał zespół parę lat temu. A więc widzicie, że to o czym piszecie, dla mnie nie ma żadnego znaczenia, a widzę, że dla Was to jest sprawa wielkiej wagi. Nie bierzcie sobie tego aż tak do serca. Ważne, że piosenka nam się podoba, czyż nie?