Mark Medlock - Baby Blue
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Mark Medlock - Baby Blue
Właśnie odsłuchałem nową piosenkę Marka "Baby Blue" - porażka! Kolejny klon Mamacity 
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Re: Mark Medlock - Club Tropicana
@Pkmodern Podasz link do Baby Blue? 
- Pkmodern
Re: Mark Medlock - Club Tropicana
Znajdziesz ją w moim folderze!kubas988 pisze:@Pkmodern Podasz link do Baby Blue?
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Re: Mark Medlock - Baby Blue
No OK ale gdzie ten folder?
- phantomas
- Kontakt:
Pioseneczka średnia, chociaż brakuje odsłuchu w dobrej jakości.
Ale nie ma co ukrywać, że Bohlen eksploatuje temat latino niemiłosiernie. W końcu słuchaczom to się znudzi.
Ale nie ma co ukrywać, że Bohlen eksploatuje temat latino niemiłosiernie. W końcu słuchaczom to się znudzi.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Prophet5
To nie latino, a raczej Karaiby.phantomas pisze:Pioseneczka średnia, chociaż brakuje odsłuchu w dobrej jakości.

-
Pointrox
Jezus Maria, ja już mam po uszy stylu rodem z "YCGI". Ile jeszcze można klepać to samo?
Wiem że to dziwne, ale mam nadzieję, że to nie odniesie wielkiego sukcesu i Dieter zrozumie, że kserowanie tego schematu na dalszą metę nie ma sensu
Wiem że to dziwne, ale mam nadzieję, że to nie odniesie wielkiego sukcesu i Dieter zrozumie, że kserowanie tego schematu na dalszą metę nie ma sensu
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Podpisuję się wszystkim co mam pod powyższym postem. Dodam jeszcze tylko, że ma to wyjść 25 września, zatem w sam raz na lato taki kawałek...
Jak piszesz tak cię widzą.
-
jkris
masakryczny ten kawalek... Bohlen sie zawiesil na maksa- to co robi ostatnio przypomina mi niestety takiego muzycznego fastfooda. wszystko przemielone 20 razy, bez smaku i jakiejkolwiek wartosci. Przy tego typu kawalkach starsze utwory Blue Systemu, CCCatch czy MT to symfonie... 
- venturak
oby to była Mamacita... ale ta piosenka jest daremna ;/Pkmodern pisze:Właśnie odsłuchałem nową piosenkę Marka "Baby Blue" - porażka! Kolejny klon Mamacity
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pkmodern
A tak sobie pomyślałem, że może Dieter z Markiem chcą Amerykę Południową tymi rytmami podbić...? 
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
ja początku myslałem że to remix You Can Get It.... a piosenka to: You Can Get It ver.4 bardziej lubie Mamacite ;p
- angel
Dla mnie osobiście piosenka "Baby Blue" jest o wiele lepsza niż "Mamacita". Jest bardziej ciekawsza i bardziej wpadająca w ucho.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
"Club Tropicana" zdołał wejść na dwa tygodnie na meksykańską listę najlepiej sprzedających się albumów. Może zatem jakiś plan promocji u Latynosów jest. Tylko dlaczego opiera się to wciąż na tym samym podkładzie, którego w dodatku nie wymyślił Dieter dumnie tytułujący się tu producentem? On sam chyba tylko wie...Pkmodern pisze:A tak sobie pomyślałem, że może Dieter z Markiem chcą Amerykę Południową tymi rytmami podbić...?
Jak piszesz tak cię widzą.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Dieter miał chyba taką koncepcje: Dieter: Hmmmm..... You Can Get It to taaaaaaaaaki hit że singiel sie sprzedaje jak świeże bułeczki.... więc następne piosenki dla Marka zrobie na podstawie You Can Get It ale z innym Beatem i sie słuchacze nie połapią.
Ja tak to sobie wyobrarzam, a nie wiem jak wy
Ja tak to sobie wyobrarzam, a nie wiem jak wy