Niedawno jak to w wakacje postanowiłam napisać teksty do piosenek MT. Na wstępie wyjaśnię,ze nie tłumaczę,bo nie znam dobrze angielskiego;P Proszę o ocenę,bo nie wiem czy dalsze pisanie ma sens.Nigdy bym się nie odważyła tego pokazać,ale w końcu nikt mnie tu nie zna Hmm może mi pomożecie?
Tu mój kanał na YouTube.pl gdzie znajdziecie kilka karaoke z tekstami mojego autorstwa. --> YouTube.pl/iwusssia
Mam nadzieje ,ze się spodoba.
youtube.pl/iwusssia --> moj profil na yt.Znajdziecie tam filmiki z tekstami do piosenek MT mojego autorstwa.
modern-talking.ugu.pl - zapraszam na moje nowe forum!
michael-jackson.ugu.pl - zapraszam na forum mojego brata!
Hmm... dziwne. Poczytałam troszkę i stwierdzam, że prostota tekstów przypomina twórczość MT, ale nie ma w nich takiego pozytywnego ładunku. Ale wyrobisz się . Pisz dużo, ale nigdy na siłę. I zawsze warto! Tylko uważaj na powtórzenia wyrazów, bo to bardzo razi:).
Dzięki za komentarz. Przynajmniej wiem,co mam zmienić i cieszę się,że znalazł się ktoś odważny,by to napisać. Może kiedyś uda mi się wyskrobać coś lepszego?
Dzięki jeszcze raz:D
youtube.pl/iwusssia --> moj profil na yt.Znajdziecie tam filmiki z tekstami do piosenek MT mojego autorstwa.
modern-talking.ugu.pl - zapraszam na moje nowe forum!
michael-jackson.ugu.pl - zapraszam na forum mojego brata!