Sexy Sexy Lover
- you're my heart
Sexy Sexy Lover
A co myślicie o tym singlu?
Mi piosenka bardzo się podoba, wersja rapowana jest przeciętna,uważam ją za jedną ze
słabszych.Wersja Extended podobnie jak na China In Her Eyes nieciekawa,Just Close Your Eyes to dobra ballada.
Dlatego oceniam na przeciętny,bo nie ma żadnego remixu,zdecydowanie za mało wersji.
Mi piosenka bardzo się podoba, wersja rapowana jest przeciętna,uważam ją za jedną ze
słabszych.Wersja Extended podobnie jak na China In Her Eyes nieciekawa,Just Close Your Eyes to dobra ballada.
Dlatego oceniam na przeciętny,bo nie ma żadnego remixu,zdecydowanie za mało wersji.

- użytkownik #1463
Re: Sexy Sexy Lover
Też uważam, że jest na nim za mało wersji, ale oceniam go na dobry.
- Gasolina91
Daję mu ocenę dobrą. Utwór świetnie nadaje się na tańce
W teledysku za mało Dietera i Thomasa...
W teledysku za mało Dietera i Thomasa...
Point Of No Return
- użytkownik #1463
Też tak sądzeGasolina91 pisze:W teledysku za mało Dietera i Thomasa...
- you're my heart
A mnie w teledysku razi to że w pewnym momencie są aż 3(chyba) ujęcia Dietera,i dopiero po tych 3 jest ujęcie Thomasa.No ale fakt w teledysku jest ich niewiele.

- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- art_system
Oceniłem na MAXA bo jest zaje........Przypomnijcie sobie ile zamieszania było przy ocenie Geronimo Cadillaca!!!!Prawie wszyscy smęcili,że kicha. Uważam iż Sexy Sexy Lover jest the best. Dla mnie to takie Chery Chery Lady lat 90-ych.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Skyliner89MT
Oh My Sexy Sexy Lover, tell me there is no other, tell me there is no other. Deep in you heart
. Świetna piosenka (aranż, tekst i teledysk). Jednym słowem IDEAŁ

ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Sam kawałek oceniam bardzo wysoko, takie typowe MT z drugiego wejścia, nic dodać, nic ująć.
Zawartość singla to już inna bajka, wersja rap jak zwykle schematyczna, extended dodatkowo przy przejściach między częściami wokalną i rap jest nieco niedorobiona (słyszalne różnice w ich brzmieniu)... Teledysk to oczywiście mało Thomasa i Dietera. Ale z drugiej strony singiel wychodził w momencie, gdy wszyscy ci którzy mieli kupić "Alone" już to zrobili i można było sobie pozwolić na taki "uśmiech" w stronę osób niekoniecznie słuchających MT, ale potencjalnie zainteresowanych nowym, tanecznym kawałkiem.
Zawartość singla to już inna bajka, wersja rap jak zwykle schematyczna, extended dodatkowo przy przejściach między częściami wokalną i rap jest nieco niedorobiona (słyszalne różnice w ich brzmieniu)... Teledysk to oczywiście mało Thomasa i Dietera. Ale z drugiej strony singiel wychodził w momencie, gdy wszyscy ci którzy mieli kupić "Alone" już to zrobili i można było sobie pozwolić na taki "uśmiech" w stronę osób niekoniecznie słuchających MT, ale potencjalnie zainteresowanych nowym, tanecznym kawałkiem.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
ja oceniam singiel na Dobry 
- you're my heart
Ja sobie dziś idę chodnikiem a tu koleś jedzie i z auta na maxa Sexy Sexy Lover,aż od razu uśmiech na twarzy 

-
Marcin87
"Sexy, Sexy Lover" to najlepszy singiel po powrocie. Uwielbiam tą piosenkę. A jeżeli chodzi o rap Erica to nie przeszkadza mi on na singlu; tu może być, bo właśnie single są takie, że piosenka występuje tam w różnych "egzotycznych" odmianach
Najważniejsze, że nie ma tego rapu na albumie, bo to już by było nie na miejscu.
- kate
Zagłosowałam,że jest świetny bo taki jest.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Fanka MT
No cóż, "Sexy Sexy Lover" jest świetnym kawałkiem, ale niewątpliwie duży wpływ na moje zdanie ma fakt, iż właśnie pierwszy teledysk Modern Talking, jaki miałam przyjemność obejrzeć został nagrany do tego przeboju
Kiedy zobaczyłam w nim Thomasa to myślałam, że golnę na zawał!
To jego spojrzenie mnie po prostu pożerało he he
Wracając do opinii na temat "Sexy Sexy Lover" wydaje mi się, że jest jednym z lepszych nagrań, jakie pojawiły się na albumie "Alone"
No i nie można zapominać o przyjemnych incydentach związanych z tą piosenką na koncertach
np we Wrześni Thomas do pewnego mężczyzny o imieniu Dariusz zapodał taki tekst: "Dariusz, tell me one thing - maybe You're sexy sexy lover but I'm the KING OF LOVE!"
No i wersja "Zielonalona Góra ...." też była niczego sobie 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- MTalkingusia28
No właśnie, nic dodać nic ująć. Utwór jest naprawdę fantastyczny i bardzo przebojowy. Bardzo mi się podoba całość utworu, zaś teledysk jest jakiś dziwny, w ogóle mi się nie podoba. Ale piosenka jest rewelacyjna. Wspaniale się jej słucha nie tylko z wieży, ale i przez słuchawki co uwielbiam.kate pisze:Zagłosowałam,że jest świetny bo taki jest.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Karolek78
Jeden z najlepszych singli po powrocie. Lubię piosenki w tym stylu. Najbardziej do gustu przypadła mi wersja wokalna.
Karolek78