A co powiecie o tym singlu?
Bo dla mnie sama piosenka jest super no ale singiel juz tak nie.
Najlepsza wersja to vocal version,remix to raczej taka ciekawostka.Rap Version nawet mi się podoba .Extended raczej niezbyt ciekawa.
Mimo wszystko oceniłem na "świetny" bo mam duży sentyment do tej piosenki
Świetny singiel! Najbardziej mi się podoba wersja z teledysku(z ericiem singletonem). Pamiętam że bardzo często leciał ten teledysk w disco realaxie i tam właśnie pierwszy raz go zobaczyłem
Dobra piosenka....jak byłam mała to bardzo ją lubiłam, teraz jakoś "przejadła" mi się. I oczywiście wg. mnie lepsza jest wersja wokalna niż z Singletonem.
Ja to w ogóle tej piosenki nie lubię i nie wiem czemu akurat ona została wybrana na singiel.
To najgorszy singiel MT w historii - zrzyna z Whigfield "Saturday Night" - chodzi o rytm z charakterystycznym "kumkaniem żaby".
Z wieży czy kompa jeszcze jakoś da radę tego słuchać, ale na słuchawkach to męka dla uszu.
Jako piosenka jest przeciętna, ale jako singiel wręcz słaba - od singla oczekuje się znacznie więcej!
Singlem z tej płyty powinien być zdecydowane Fly To The Moon.
Ale pewnie Dieter uparł się, że skoro album to "rok smoka", to singiel ma być w klimatach chińskich.
Bardzo doby singielek Jeden z najlepszych po powrocie Mnie się bardzo podoba wersja Remix. Refren jest tutaj zrobiony w bardzo ciekway sposób, tak jakby w nim śpiewał gościu po chińsku.
Bardzo lubię ten singiel i jak dla mnie jest on świetny. Może dla kogoś nie jest, ale dla mnie jak najbardziej. Wprost przepadam za tą wokalną wersją China In Her Eyes, zaś wersja ze Singletonem nie za bardzo przypadła mi do gustu. Nie lubię rapu jednym słowem.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR