DIETER-X
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Proponuję się skontaktować z http://www.fora.pl/?plik=kontakt , spróbować udowodnić swoje racje i może oni coś zdziałają. Możesz powołać się na pkt 5 i 2 regulaminu. Temat tam obecny bez wątpienia zawiera treści obraźliwe i niekulturalne. Chociaż sposób w jaki Dieter X stał się administratorem jest dla mnie zagadką (co zresztą nie jest dziwne bo o for działaniu technicznym mam znikome pojęcie
)
I jeszcze taka uwaga. Z tego co pamiętam gdy jakiś czas temu odwiedziłem to forum proponowałeś komuś tam moderację co przy 3-4 użytkownikach i przypadkowej osobie, która pozostaje anonimowa jest raczej ryzykowne. Swoje forum reklamowałeś m.in. w księdze u Sebastiana a tam dosyć regularnie pojawiają się nadpobudliwi osobnicy.
Życzę powodzenia
Pozdrawiam
Piotrek
I jeszcze taka uwaga. Z tego co pamiętam gdy jakiś czas temu odwiedziłem to forum proponowałeś komuś tam moderację co przy 3-4 użytkownikach i przypadkowej osobie, która pozostaje anonimowa jest raczej ryzykowne. Swoje forum reklamowałeś m.in. w księdze u Sebastiana a tam dosyć regularnie pojawiają się nadpobudliwi osobnicy.
Życzę powodzenia
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Na szczęście postów nie było aż tyle, żeby jakoś specjalnie się zamartwiać (co nie znaczy, że nie szkoda). Z tym kontaktem tak jak czytam sobie forum główne może być kiepsko (długi czas oczekiwania na odpowiedź, nie mówiąc już o reakcji technicznej). Mikiki, możesz jeszcze spróbować się czegoś dowiedzieć właśnie tam - http://www.forum.fora.pl/viewforum.php?f=3 .
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
-
DieterFan Niezalogowany
No trudno zrobiłem nowe www.dieterbohlen-music.fora.pl było 101 postów pozdrawiam
-
Mikiki Niezalogowany
A propo zapraszam na www.dieterbohlen-music.prv.pl to nie polskie forum a światowe tzn że tam rozmawiamy w językach które znamy zapraszam
- Pioetrek
- Kontakt:
Jako, że na tym przejętym forum istniał temat o tytule dość wulgarnym zaraz po założeniu przez Mikikiego tego tematu zgłosiłem skargę do administratora fora.pl. Minęło od tego czasu prawie trzy miesiące, w lutym przyszedł list z prośbą o sprecyzowanie żądań (jakby po wejściu na forum nie było widać o co chodzi) no i wreszcie dostałem dziś mail, że forum zostało ostatecznie zlikwidowane.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek