Powiedziałbym, że jest fatalnie.

powiedzialbym, zebys zerknal na fotki swojej mamy w wieku 45 lat i zdziwisz sie jak dobrze CCCatch wyglada na swoj wiek. poza tym wiekszosc jej zdjec jest nieobrobiona, bo pochodzi z koncertow. a na tym zalaczonym przez Ciebie widac jedynie lekkie zmeczenie fizyczne.Daniel pisze:No cóż... nie jest tak pięknie jak na okładkach i retuszowanych zdjęciach.
A jakie mają być zdjęcia, rozumiem, że tylko z photoshopa ?jkris pisze:poza tym wiekszosc jej zdjec jest nieobrobiona, bo pochodzi z koncertow.
A ja bym nie powiedział że ona wygląda dobrze na swój wiek.jkris pisze:powiedzialbym, zebys zerknal na fotki swojej mamy w wieku 45 lat i zdziwisz sie jak dobrze CCCatch wyglada na swoj wiek. poza tym wiekszosc jej zdjec jest nieobrobiona, bo pochodzi z koncertow. a na tym zalaczonym przez Ciebie widac jedynie lekkie zmeczenie fizyczne.Daniel pisze:No cóż... nie jest tak pięknie jak na okładkach i retuszowanych zdjęciach.
pomijam juz fakt, ze tworzenie tego typu watkow niepotrzebnie zasmieca forum, bo watkow dotyczacych zdjec czy samej Caro jest juz sporo...
tak, wyglada w zasadzie jak facetMJay pisze:Samantha Fox która jest w podobnym wieku co Caro wygląda nie porównywalnie lepiej.
zaprzeczasz sam sobie- skoro ogladajac 90% fotek CCCatch z koncertow wywiadow itd (czyli bez photoshopa) uwazales ze wyglada na 30 lat to nie wiem dlaczego nagle zmieniles zdanie? po jednym zdjeciu, na ktorym wg Ciebie gorzej wyszla? a ktore zdjecia Caro sa niby tak mocno retuszowane? podaj mi przyklad, bo jakos nie zauwazylem...Daniel pisze: A jakie mają być zdjęcia, rozumiem, że tylko z photoshopa ?
Ja mam tylko zdjęcia nieobrobione i jakoś żyję !
A że z koncertów to co - jedynie profesjonalna sesja, styliści i tapeta na 2 cm się liczy ?
Ale to co widzimy na okładkach płyt i klipach - ma się do rzeczywistości może w 20%.
Co mamy okazje oglądać na przykładzie też Sandry. Retusz i ulepszenia na maxa.
Może Sandra z tego korzystać, a CC już nie ?
Do tej pory się dziwiłem, jak Caro w wieku 45 może wyglądać na 30... teraz się dowiedziałem jak

Samantha jest ok , szkoda tylko że aby ją objąć trzeba uklęknąć na kolanach -jkris pisze:tak, wyglada w zasadzie jak facetMJay pisze:Samantha Fox która jest w podobnym wieku co Caro wygląda nie porównywalnie lepiej.
Z dziwnymi facetami się zadajesz.jkris pisze:tak, wyglada w zasadzie jak facetMJay pisze:Samantha Fox która jest w podobnym wieku co Caro wygląda nie porównywalnie lepiej.