Thomas Anders & Kasia Nova

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Thomas Anders & Kasia Nova

Post autor: Pkmodern »

I mamy następną piosenkę z nowego albumu!!!

Jak wrażenia?
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Peter

Re: THOMAS ANDERS & KASIA NOVA

Post autor: Peter »

Piosenka troszkę podchodzi pod latino i jest śliczna, wykonanie TA bezkonkurencyjne, ale i Kasi też, ma ładny, mocny głos, który jest o niebo lepszy od Sandry, ta piosenka bije na głowę TNISY i mam nadzieje, ze bedzie 3 singlem.
jkris

Post autor: jkris »

piosenka bylaby sliczna gdyby usunac z niej koszmarna Kasie. jak dla mnie glos ma tragiczny, co zreszta slychac po tym jak mocno jest obrobiony (ten poglos)... nie mam pojecia co sklonilo Thomasa do wspolpracy z ta pania. i ten jej kwadratowy angielski...
szkoda, ze nie jest to np Edyta Gorniak- wtedy bylby hit, a tak :evil:
dawidsikorski2

Post autor: dawidsikorski2 »

Swietna piosenka!!!!!!!
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Jak ją pierwszy raz przesłuchałam, to aż mnie zatkało. Piosenka jest piękna, nie spodziewałam się takiego utworu. Słucham jej teraz cały czas :D
Bardzo pozytywne zaskoczenie. Już nie mogę doczekać się całego albumu. Długo czekałam na taką piosenkę Thomasa ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

@ Jkris, a może Sandra ma lepszy głos? Nie wydaje mi się, ah ta jej koszmarna chrypa. A co do współpracy z Pania Górniak, to owszem pomysł jest dobry, ale przebój byłby chyba tylko w Polsce. :P
jkris

Peter pisze:@ Jkris, a może Sandra ma lepszy głos? Nie wydaje mi się, ah ta jej koszmarna chrypa. A co do współpracy z Pania Górniak, to owszem pomysł jest dobry, ale przebój byłby chyba tylko w Polsce. :P
szczerze mowiac mysle, ze Sandra moglaby byc lepsza... nie przekonam sie do Novej, bo dla mnie to 100% nijakosci.
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Super ta piosenka!!
Obrazek
radek

Post autor: radek »

Naprawde świetny kawałek!!!!! ale faktycznie słychać troszke róznice jakości w wykonaniu swoich partii wokalnych miedzy Thomasem a Kasia...
Thomas jak zwykle super a pani Kasia niestety tak sobie..::( ale utwór fajny:)
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

Pkmodern pisze:Jak wrażenia?
Pierwsza zwrotka jest zaśpiewana przez Kasię ZA NISKO, laska fałszuje, kto to przepuścił? :?: I posłuchajcie, zwrotki mają podział wersów idealnie jak z Marianne Rosenberg "I Need Your Love Tonight", prawie plagiat. Nie pasują do siebie TA i Kasia. Żal.pl
radek

Post autor: radek »

To nagranie było by wielkim hitem gdyby Thomas zaspiewał w duecie z Celine Dion... ale by sie działo!
jkris

Prophet5 pisze:
Pkmodern pisze:Jak wrażenia?
Pierwsza zwrotka jest zaśpiewana przez Kasię ZA NISKO, laska fałszuje,
dokładnie takie samo mam wrazenie...
Awatar użytkownika
Peter

jkris pisze:
Peter pisze:@ Jkris, a może Sandra ma lepszy głos? Nie wydaje mi się, ah ta jej koszmarna chrypa. A co do współpracy z Pania Górniak, to owszem pomysł jest dobry, ale przebój byłby chyba tylko w Polsce. :P
szczerze mowiac mysle, ze Sandra moglaby byc lepsza... nie przekonam sie do Novej, bo dla mnie to 100% nijakosci.
Wiesz Jrkis ja mam podobne wrażenie co do Sandry, a powiedz naprawde uważasz płytę Back to life i np: piosenki Say love czy Always on my mind za dobre? Bo ja nie.
Co do Kasi Novej to ona ma mocny głos i ładną barwę co sprawia, ze duet ten mi przypadł dużo bardziej do gustu niż TNISY. A aranżacja tej piosenki jest fantastyczna.
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

Peter pisze:Co do Kasi Novej to ona ma mocny głos i ładną barwę co sprawia, ze duet ten mi przypadł dużo bardziej do gustu niż TNISY. A aranżacja tej piosenki jest fantastyczna.
Głos może mieć mocny, ale tu są ewidentne FAŁSZE, a to już jest zwyczajne niechlujstwo, by nie powiedzieć BŁĄD. Wypuszczenie czegoś takiego świadczy o głuchocie producentów. Podejrzewam, że najpierw nagrał swoje partie Thomas, nagranie przesłano do Polski i tutaj, bez autoryzacji TA, dograno te fałsze Kasi. Thomas nawet może o nich nie wie i usłyszał je dopiero razem z nami. Wstyd. [edit: chyba jednak tak nie było, bo na klipie stoją razem, koło siebie ;-)]
Ostatnio zmieniony pt cze 05, 2009 15:46 przez Prophet5, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Peter

No ale oni to razem nagrywali, co widać na teledysku. ;)
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Dla mnie ta piosenka to rewelacja i nawet rzekome fałsze Kasi tego nie zepsują (ja ich aż tak dużo nie słyszę :roll: )
Obrazek
ODPOWIEDZ