Thomas Anders & Kasia Nova
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Thomas Anders & Kasia Nova
I mamy następną piosenkę z nowego albumu!!!
Jak wrażenia?
Jak wrażenia?
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Peter
Re: THOMAS ANDERS & KASIA NOVA
Piosenka troszkę podchodzi pod latino i jest śliczna, wykonanie TA bezkonkurencyjne, ale i Kasi też, ma ładny, mocny głos, który jest o niebo lepszy od Sandry, ta piosenka bije na głowę TNISY i mam nadzieje, ze bedzie 3 singlem.
-
jkris
piosenka bylaby sliczna gdyby usunac z niej koszmarna Kasie. jak dla mnie glos ma tragiczny, co zreszta slychac po tym jak mocno jest obrobiony (ten poglos)... nie mam pojecia co sklonilo Thomasa do wspolpracy z ta pania. i ten jej kwadratowy angielski...
szkoda, ze nie jest to np Edyta Gorniak- wtedy bylby hit, a tak
szkoda, ze nie jest to np Edyta Gorniak- wtedy bylby hit, a tak
-
dawidsikorski2
Swietna piosenka!!!!!!!
- IndependentGirl
Jak ją pierwszy raz przesłuchałam, to aż mnie zatkało. Piosenka jest piękna, nie spodziewałam się takiego utworu. Słucham jej teraz cały czas
Bardzo pozytywne zaskoczenie. Już nie mogę doczekać się całego albumu. Długo czekałam na taką piosenkę Thomasa
Bardzo pozytywne zaskoczenie. Już nie mogę doczekać się całego albumu. Długo czekałam na taką piosenkę Thomasa

- Peter
@ Jkris, a może Sandra ma lepszy głos? Nie wydaje mi się, ah ta jej koszmarna chrypa. A co do współpracy z Pania Górniak, to owszem pomysł jest dobry, ale przebój byłby chyba tylko w Polsce. 
-
jkris
szczerze mowiac mysle, ze Sandra moglaby byc lepsza... nie przekonam sie do Novej, bo dla mnie to 100% nijakosci.Peter pisze:@ Jkris, a może Sandra ma lepszy głos? Nie wydaje mi się, ah ta jej koszmarna chrypa. A co do współpracy z Pania Górniak, to owszem pomysł jest dobry, ale przebój byłby chyba tylko w Polsce.
- you're my heart
-
radek
Naprawde świetny kawałek!!!!! ale faktycznie słychać troszke róznice jakości w wykonaniu swoich partii wokalnych miedzy Thomasem a Kasia...
Thomas jak zwykle super a pani Kasia niestety tak sobie..::( ale utwór fajny:)
Thomas jak zwykle super a pani Kasia niestety tak sobie..::( ale utwór fajny:)
- Prophet5
Pierwsza zwrotka jest zaśpiewana przez Kasię ZA NISKO, laska fałszuje, kto to przepuścił?Pkmodern pisze:Jak wrażenia?
-
radek
To nagranie było by wielkim hitem gdyby Thomas zaspiewał w duecie z Celine Dion... ale by sie działo!
-
jkris
dokładnie takie samo mam wrazenie...Prophet5 pisze:Pierwsza zwrotka jest zaśpiewana przez Kasię ZA NISKO, laska fałszuje,Pkmodern pisze:Jak wrażenia?
- Peter
Wiesz Jrkis ja mam podobne wrażenie co do Sandry, a powiedz naprawde uważasz płytę Back to life i np: piosenki Say love czy Always on my mind za dobre? Bo ja nie.jkris pisze:szczerze mowiac mysle, ze Sandra moglaby byc lepsza... nie przekonam sie do Novej, bo dla mnie to 100% nijakosci.Peter pisze:@ Jkris, a może Sandra ma lepszy głos? Nie wydaje mi się, ah ta jej koszmarna chrypa. A co do współpracy z Pania Górniak, to owszem pomysł jest dobry, ale przebój byłby chyba tylko w Polsce.
Co do Kasi Novej to ona ma mocny głos i ładną barwę co sprawia, ze duet ten mi przypadł dużo bardziej do gustu niż TNISY. A aranżacja tej piosenki jest fantastyczna.
- Prophet5
Głos może mieć mocny, ale tu są ewidentne FAŁSZE, a to już jest zwyczajne niechlujstwo, by nie powiedzieć BŁĄD. Wypuszczenie czegoś takiego świadczy o głuchocie producentów. Podejrzewam, że najpierw nagrał swoje partie Thomas, nagranie przesłano do Polski i tutaj, bez autoryzacji TA, dograno te fałsze Kasi. Thomas nawet może o nich nie wie i usłyszał je dopiero razem z nami. Wstyd. [edit: chyba jednak tak nie było, bo na klipie stoją razem, koło siebiePeter pisze:Co do Kasi Novej to ona ma mocny głos i ładną barwę co sprawia, ze duet ten mi przypadł dużo bardziej do gustu niż TNISY. A aranżacja tej piosenki jest fantastyczna.
Ostatnio zmieniony pt cze 05, 2009 15:46 przez Prophet5, łącznie zmieniany 1 raz.
- Peter
No ale oni to razem nagrywali, co widać na teledysku. 
- IndependentGirl
Dla mnie ta piosenka to rewelacja i nawet rzekome fałsze Kasi tego nie zepsują (ja ich aż tak dużo nie słyszę
)