Taka przeciętna...
No coś tak czułem, że to nie może być tylko podobieństwo tytułów. I obym się nie myliłArCrack pisze:Jeśli się potwierdzi, to jest jednak trochę tych coverów z DSDS. Take Me To The Coulds będzie (przynajmniej w refrenie) tą samą piosenką, którą Dieter zaśpiewał solo. Z jednej strony lepiej gdyby było tam coś nowego, z drugiej ten całkiem przecież fajny kawałek dostanie drugą szansę i pewnie stanie się hitem...
Głos owszem ale ta jego grzywka mi się nie podobaPeter pisze:Mi się podoba Schuhmacher, ma całkiem ładny głos.
Peter pisze:Mi się podoba Schuhmacher, ma całkiem ładny głos, wreszcie ktoś fajny, a nie jakiś gay z kiepskim głosem.
viewtopic.php?f=3&t=2671wczoraj Mark Medlock dostal nagrode COMET 2009 dla najlepszego wykonawcy
chyba raczej, kolejny gej z kiepskim glosemPeter pisze:wreszcie ktoś fajny, a nie jakiś gay z kiepskim głosem.
Ja też. Mark ma w sobie na pewno wielki talent, skoro utrzymał się przez 2 lata na topie i masę wiernych fanów, którzy ciągle kupują jego płyty, czy Daniel to osiągnie czas pokaże? Myślę chyba, ze jednak tak duzego sukcesu jak Mark nie osiągnie, owszem ma ładniejszą barwę głosu, ale jest on taki trochę nijaki, Medlock ma chyba charyzmę czego nie ma Daniel.phantomas pisze:Peter pisze:Mi się podoba Schuhmacher, ma całkiem ładny głos, wreszcie ktoś fajny, a nie jakiś gay z kiepskim głosem.viewtopic.php?f=3&t=2671wczoraj Mark Medlock dostal nagrode COMET 2009 dla najlepszego wykonawcy
Oczywiście życzę Danielowi tylu sukcesów i fanów ilu ma Mark