Anything But Love
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Anything But Love
Singiel Daniela ukaże się w dwóch wersjach:
Basic (CD Single)
01. Anything but Love (Radiomix)
02. Anything but Love (Instrumental)
Premium/Extra (Maxi CD)
01. Anything but Love (DSDS Mottoshow Version)
02. Anything but Love (Duettversion)
03. Anything but Love (Maxiversion)
04. Anything but Love (Original Dieter Bohlen Demo)
Basic (CD Single)
01. Anything but Love (Radiomix)
02. Anything but Love (Instrumental)
Premium/Extra (Maxi CD)
01. Anything but Love (DSDS Mottoshow Version)
02. Anything but Love (Duettversion)
03. Anything but Love (Maxiversion)
04. Anything but Love (Original Dieter Bohlen Demo)
MODERN TALKING FOREVER!!!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: DSDS 6
Kogoś poniosła fantazja przy układaniu tej tracklisty którą wkleił pkmodern, a szkoda, bo dema chętnie bym posłuchał 
Ale oficjalnie będzie tak:
1. ANYTHING BUT LOVE - SINGLE VERSION 3:31
2. ANYTHING BUT LOVE - ORCHESTER VERSION 3:37
3. ANYTHING BUT LOVE - INSTRUMENTAL 3:28
PLUS: ENHANCED PART: DANIEL SCHUHMACHER PORTRAIT 2:43
Za oficjalną stroną Daniela (http://www.daniel-schuhmacher-music.de/ ... srtbl2a571)
Ale oficjalnie będzie tak:
1. ANYTHING BUT LOVE - SINGLE VERSION 3:31
2. ANYTHING BUT LOVE - ORCHESTER VERSION 3:37
3. ANYTHING BUT LOVE - INSTRUMENTAL 3:28
PLUS: ENHANCED PART: DANIEL SCHUHMACHER PORTRAIT 2:43
Za oficjalną stroną Daniela (http://www.daniel-schuhmacher-music.de/ ... srtbl2a571)
Jak piszesz tak cię widzą.
- Dr Mabuse
Re: Anything But Love
Znając Piotra, to "Original Dieter Bohlen Demo" też znajdzie (a ja chętnie posłucham) 

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jako że RTL na bieżąco kasuje z YouTube ten kawałek, oto link do wykonania które jest zamieszczone na oficjalnych stronach DSDS.
Daniel i Sarah w sobotę wykonali też ten kawałek wspólni i podobno bardzo spodobało się to widzom - Dieter ma podjąć działania w kierunku wydania duetu na CD. Zarobić podwójnie na tej samej piosence? Ciekaw jestem jak on to widzi
Daniel i Sarah w sobotę wykonali też ten kawałek wspólni i podobno bardzo spodobało się to widzom - Dieter ma podjąć działania w kierunku wydania duetu na CD. Zarobić podwójnie na tej samej piosence? Ciekaw jestem jak on to widzi
-
jaras220917973
zwykłe bleeeee z DSDS.Utworek jakich wiele 
- Skyliner89MT
-
Pointrox
Nie podoba mi się ten Schuhmacher.
(Pominę moją złośliwość w stosunku do jego nazwiska, które oznacza "szewc" i nasuwa mi jednoznaczne kojarzenie z jego twarzą.)
Nie ma ani wyglądu cherubinka, choć chcą go na siłę przerobić.
Według mnie nie ma też głosu. Jak ktoś już wspomniał, takie osoby w Polsce nie dotarłyby zbyt daleko, no ale cóż - co kraj to obyczaj.
A sama piosenka to jakaś papka - w ogóle nie ma tego czegoś, co ma jedyny słuszny wg. mnie "preset" dobrej ballady, a mianowicie - uwaga - It's All Over.
Przypomina mi się zawodzenie Pectusa podczas Sopot Festivalu '08, które przyprawiało mnie o torsje
Możemy mieć tylko nadzieję, że nie przetrwa długo i DB pozostanie przy Medlocku, który przynajmniej się spełnia w roli - że tak to ujmę - siewcy bohlenowego brzmienia
Przepraszam za tą napastliwość, ale takie są (moje) fakty
Pozdrawiam,
Emil.
(Pominę moją złośliwość w stosunku do jego nazwiska, które oznacza "szewc" i nasuwa mi jednoznaczne kojarzenie z jego twarzą.)
Nie ma ani wyglądu cherubinka, choć chcą go na siłę przerobić.
Według mnie nie ma też głosu. Jak ktoś już wspomniał, takie osoby w Polsce nie dotarłyby zbyt daleko, no ale cóż - co kraj to obyczaj.
A sama piosenka to jakaś papka - w ogóle nie ma tego czegoś, co ma jedyny słuszny wg. mnie "preset" dobrej ballady, a mianowicie - uwaga - It's All Over.
Przypomina mi się zawodzenie Pectusa podczas Sopot Festivalu '08, które przyprawiało mnie o torsje
Możemy mieć tylko nadzieję, że nie przetrwa długo i DB pozostanie przy Medlocku, który przynajmniej się spełnia w roli - że tak to ujmę - siewcy bohlenowego brzmienia
Przepraszam za tą napastliwość, ale takie są (moje) fakty
Pozdrawiam,
Emil.
- Gasolina91
Piosenka podoba mi się, przyjemnie się jej słucha ale nie jest zachwycająca tak żebym padła z wrażenia. 
Point Of No Return
- MichałT
Moim zdaniem melodia piosenki jest całkiem przyjemna, a nawet bardzo dobra, problem w tym, że aranżacja jest strasznie kiczowata
Psuje to cały utwór, gdyż nawet najlepsza kompozycja z kiepską aranżacją, jest po prostu kiepska. Pomijam oczywiście fakt, iż jest to kolejna, typowa DSDS - owska balladka, a głos jest po prostu nudny.....
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Pit-98
Na temat "Anything But Love" chciałem wstrzymać się ze swoją wypowiedzią do momentu,aż usłyszę nie jej wersję live a tą nagraną w warunkach studyjnych.Jestem świeżo po kilkukrotnym wysłuchaniu tego singla i czuć w nim rękę Dietera nawet bardzo-szczególnie wsłuchując się w jej wersję instrumentalną,która jest chyba najlepsza z całej trójki.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wersja teledyskowa brzmi nieco dziwnie jak dla mnie, mocno różni się od tej wykonywanej na żywo. Chodzi konkretnie o sposób jej zaśpiewania, brak tam spójności, wszystko jest jakieś takie "szarpane". Dieter powiedział niedawno o Danielu, że brakuje mu "instynktu zabójcy" i właściwie jestem skłonny się z tym zgodzić, nie widzę w nim potencjalnej supergwiazdy. Jakiś taki miękki, nudny, przytłaczany przez show biznes (odwołał parę dni temu wizytę u Stefana Raaba). Medlock ma chyba co najmniej kolejny rok statusu gwiazdy nr 1 z DSDS w kieszeni.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
-
Pointrox
Raab nieźle pojechał po Danielu, i ma rację
Ale muszę przyznać, że dobrze zaśpiewał ten utwór
(Ta gestykulacja gdy zaczął śpiewać drugi refren
)
Coś czuję, że Daniel podzieli los Ellisabeth Erl z II edycji (znanej również jako Elli), gdy to po jednym singielku pożegnamy naszego drogiego finalistę.
Tak samo jak choćby Tobiasa Regnera z III edycji, lub Daniela Kublbocka.
Ale muszę przyznać, że dobrze zaśpiewał ten utwór
(Ta gestykulacja gdy zaczął śpiewać drugi refren
Coś czuję, że Daniel podzieli los Ellisabeth Erl z II edycji (znanej również jako Elli), gdy to po jednym singielku pożegnamy naszego drogiego finalistę.
Tak samo jak choćby Tobiasa Regnera z III edycji, lub Daniela Kublbocka.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Beznadziejne,to już Alexander z tym cukierkowatym fejsem i głosem jest lepszy.
A Medlock 100 razy lepszy od Daniela,Mamacita pewnie będzie hitem lata w Niemczech.
A Daniel będzie musiał pomachać na do widzenia bo po przesłuchaniu tego odechciało mi się kupowania tego singla i pewnie większości też.Mogła by być chociaż jakaś dance'owa wersja tego może by to uratowało ten singiel przed upadkiem.
Takie moje zdanie.
A Medlock 100 razy lepszy od Daniela,Mamacita pewnie będzie hitem lata w Niemczech.
A Daniel będzie musiał pomachać na do widzenia bo po przesłuchaniu tego odechciało mi się kupowania tego singla i pewnie większości też.Mogła by być chociaż jakaś dance'owa wersja tego może by to uratowało ten singiel przed upadkiem.
Takie moje zdanie.
-
Pointrox
To samo Dieter myślał o Isabel, gdy wypuszczał dance'ową wersję "Will My Heart Survive" - z marnym skutkiem.atlantyda ;o) pisze:Mogła by być chociaż jakaś dance'owa wersja tego może by to uratowało ten singiel przed upadkiem.
Takie moje zdanie.
Jak coś jest do bani, to nic tego nie uratuje, i tyle.
Ale żeby osądzać Daniela, poczekajmy na premierę singla
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Lubimy ten singiel czy nie, maszynka promocyjna zadziałała i dołączył do elitarnego grona numerów 1 w całym sektorze niemieckojęzycznym. Drugim singlem Daniela ma być piosenka "Take You To The Clouds".