Midnight Lady instrumental

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Krzychu
Członek TAFC Polska

Midnight Lady instrumental

Post autor: Krzychu »

Czy jest w ogóle takowa wersja tej piosenki? Jeśli jest to czy jest gdzieś do pobrania. Szukałem w googlach, ale nie znalazłem nic, co mogłoby się nadawać do ściągnięcia.

Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
art_system

Re: Midnight Lady instrumental

Post autor: art_system »

Oczywiście są takie wersje, posiadam 2 wersje instrumenalne normalną i maxi.Polecam też wersje wydłużoną z chórkami chyba kościelnymi, super aranżacja. Nie wiem skąd to sćiągnąć ja już mam to od kilu lat kiedyś była taka stronka Audiogalaxy- moża było tam znależć wszystko dosownie . Sam ściągnałem z niej jakieś 8GB muzyki. Pamiętam,że poznałem wwtedy Dagmarę z Leszna i wysłałem jej chyba 5 CD z różnymi remixami, to była KPALNIA muzyki. Moze spróbuj Aresem poszukać. Pozdrawiam
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Na singlu ,,ML'' jest wersja instrumentalna, która nazywa się ,,Woman''. Może to jest to?

art_system napisał:
posiadam 2 wersje instrumenalne normalną i maxi

A mógłbyś którąś z nich zaprezentować?
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Krzychu
Członek TAFC Polska

Post autor: Krzychu »

Dobra już znalazłem. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę: http://mussiqa.net/chris-norman-heartbreaking-hits-2cd/
Część 3 jest z Midnight Lady (instrumental)
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Instrumentalna wersja z tej składanki Normana nie ma niestety wiele wspólnego a oryginalną aranżacją, została stworzona bez udziału Dietera. Instrumental najbardziej zbliżony do oryginału ukazał się na płycie Cliffa Carpentera (http://www.moderntalking.pl/inni/index. ... penter.htm). Instrumentarium zostało nieco wzbogacone i troszkę różni się od wersji Normana, tym niemniej podkład jest ten sam.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ