Mała pomyłka Thomasa Andersa
-
andrzej1988
Mała pomyłka Thomasa Andersa
Thomasowi troszke się pomyliły zapowiedzi piosenek. Zapowiedział ża piosenkę którą teraz zaśpiewa to ''Maria". No jak widać nastawił sie na tą piosenkę- statyw z mikrofonem, uspokojenie. A tu nagle rozbrzmiewa piosenka WE TAKE THE CHANCE. No i widać spore ździwienie na twarzy Thomsa. Zespół Thomasa raczej wiedział co ma grać. To jemu sie pomyliło. hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=A2fo78PD ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=A2fo78PD ... re=related
- Gasolina91
Re: Mała pomyłka Thomasa Andersa
Jakie zrobił duże oczy jak usłyszał początek We Take The Chance no i ten uśmiech,
hah
Point Of No Return
- IndependentGirl

- rut
Thomas obojętnie w jakiej znalazł by się sytuacji zawsze wie jak się zachować . A co do filmiku to chociaż raz pokazali dokładnie twarz perkusisty .Wszędzie jest pokazywany z boku lub z tyłu albo twarz rozmazana tak jak w Sopocie .Cały band jest przecież dopełnieniem koncertów Thomasa oni wszyscy wyglądają jak rodzina .Byłam w Płocku ale mój wzrok padał wyłącznie na Thomasa nie zwracałam uwagi na pozostałe osoby. pozdrawiam
- venturak
mała pomyłka zdarzyła się także ArCrackowi ;) "Ostatnia aktualizacja:
31.05.2009 - Recenzja singla Thomasa Andersa i Sandy "The Night Is Still Young" powinno być chyba Sandry? :)
31.05.2009 - Recenzja singla Thomasa Andersa i Sandy "The Night Is Still Young" powinno być chyba Sandry? :)
Ostatnio zmieniony pn cze 01, 2009 19:55 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Głodny chyba byłem jak pisałem, dzięki ;)
Powód: Głodny chyba byłem jak pisałem, dzięki ;)
- Peter
Ale się Thomas zaskoczył. Ale na szczęście szybko się poprawił. ;)
- MTalkingusia28
Jak słusznie stwierdziliście, pomyłki przydarzają się każdemu, Thomas jednak zawsze potrafi wyjśc cało z opresji z uśmiechem na twarzy i za to go głównie tak cenię. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
-
alunia13
Wyglądał jak by mu psikusa zobili
Ale uroczo to wyglądało
ładnie z tego wybrnął 
"You can win, If You want..."
- IndependentGirl
Kolejna mała pomyłka Thomasa. Zapomniał, że to wersja z rapem i zaczął śpiewać pierwszą zwrotkę

- Spartan.MT.
heh ładne jaja robi thomas ale pewnie z przyzwyczjenia zaspiewał wokal w końcu to ich sławna piosenka i ich sukces:)
- MODERN JEANNE
Ale się uśmiałam!IndependentGirl pisze:Kolejna mała pomyłka Thomasa. Zapomniał, że to wersja z rapem i zaczął śpiewać pierwszą zwrotkę![]()
Ja to mam wrażenie że nie tylko Thomas ale i kamerzysta się pomylił bo najpierw próbował filmować Thomasa a potem jakby zaskoczył.
Ale najbardziej urzekło mnie to porozumienie jakie było wtedy pomiędzy nimi.
Oni naprawdę zdawali się być wtedy przyjaciółmi.
Thomas po pomyłce taki look na Dietera a Dieter zdawał się wtedy naprawdę wszystko rozumieć przez cały koncert nie spuszczał Thomasa z oczu i miałam wrażenie że myśli tylko o tym żeby szczęśliwie bez wpadek dotrwali do końca.No cóż wiele razem przeżyli...
I LOVE DB AND TA!
-
alunia13
Thomas jest rozbrajający
Ale wystarczy, że się usmiechnie a juz wszyscy nie pamiętają o tej małej wpadce 
Tak aprop Dietera to miał fajny kolor włosów xD
Tak aprop Dietera to miał fajny kolor włosów xD
"You can win, If You want..."
- secret_girl
jak był sylwek we Wrocławiu,to chyba w dwóch piosenkach przekręcił słowa...
na pewno w Geronimos Cadillac a ta druga to nie pamiętam..hmmm..cheri cheri lady 
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
- MTalkingusia28
Tak, tak, racja. Ja to od razu zauważyłam. Wtedy pomyślałam, że nie zdziwiłabym się, gdyby pozmieniał słowa w tekstach na złośc Dieterowi. Ale to tylko moja mała uwaga. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- rut
Pozamieniał słowa bo był wstawiony ...w końcu jak się bawić to się bawić .Sylwester jest tylko raz w roku. 
Pozdrawiam rut
- Joanna91
He he, Thomas jak widać jest wyluzowany i o to chodzi
potrafi się śmiać sam z siebie i każda taka wpadka odchodzi w zapomnienie lub jest pozytywnie odbierana przez oglądających... 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."