Blue System uznany przez autora za jeden z najgorszych zespołów w historii muzyki rozrywkowej
Oberwało się Dieterowi i to konkretnie ( "Dieter był i jest prawdopodobnie najgorszym wokalistą w historii przemysłu płytowego" ).
Paweł Piotrowiczpolaczek892 pisze:Niech no tylko ja się dowiem kto to napisał to ja od razu mu powiem co ja myślę na ten temat![]()
![]()
![]()
![]()
.

Oj bardzo znany dziennikarz muzycznyyou're my heart pisze:Paweł Piotrowiczpolaczek892 pisze:Niech no tylko ja się dowiem kto to napisał to ja od razu mu powiem co ja myślę na ten temat![]()
![]()
![]()
![]()
.
nie słuchał muzyki, bo jeszcze tacie z jaka na jako skakał!Pointrox pisze:No więc, panie Pawle, jest pan ostatnim DYLETANTEM - zanim by pan rozpisał się na te kilka stron papieru toaletowego, (bo trudno mi jakoś zliczyć, ile to by było kartek A4) zrobiłby pan to, co inni pana koledzy po fachu. A mianowicie, porządny RESEARCH, zamiast pisać takie głupoty.
Hmmm, ale zaraz - tutaj jest także Milli Vanilli, Michael Bolton, a nawet Sabrina.
I tutaj zaczynam się zastanawiać - jakiej muzyki słuchał w tamtych czasach pan Piotrowicz