Nowy singiel medlocka wyjdzie 24 kwietnia - tytuł to "Mamacita".
Ballady chyba nie będzie, bo jak napisano w newsletterze "Klingt alles nach Sommer, guter Laune und jeder Menge Fun?".
Pewnie cała ta zabawa będzie znowu w stylu szybszych kawałków z Cloud Dancera... Chciałbym się pozytywnie rozczarować
dla mnie ten cały medlock to robienie na siłę gwiazdy przez Dietera,podejrzewam że ta płyta odniesie taki sam sukces jak poprzednia czyli żaden,dla mnie osobiście ten ''artysta'' nie ma wyglądu,talentu i ładnego głosu aby zaistnieć na międzynarodowym rynku muzycznym,jest jakiś taki -przepraszam za wyrażenie-spedalony,ale to moja prywatna decyzja
Akurat fakt, że jest gejem nie wpłynąłby na to czy kupiłabym płytę czy nie ale do mnie jakoś ta muzyka nie trafia. Jeden utwór mi się tylko podoba You Can Get It
Piosenka leci już podobno w niektórych stacjach radiowych, ciekawe jednak jak uda się przeprowadzić promocję. Medlock ma znowu kłopoty ze zdrowiem, tym razem wylądował w szpitalu z powodu nagłych i trwających po kilka godzin potężnych bólów głowy.
myślałem,ze to forum poświęcone jest muzyce a nie orientacji seksualnej Medlock'a. nawet nie wiecie ilu wykonawcow słuchacie a nie macie pojecia,ze to homoseksualisci wiec po co te deklaracje,ze tylko dlatego,ze jest gejem to plyty nie kupicie.KRAJ RASISTOW I HOMOFOBOW znowu nikt nad tym nie panuje
smok04 pisze:KRAJ RASISTOW I HOMOFOBOW znowu nikt nad tym nie panuje
bez paniki, zdaje sie, ze tylko jedna osoba wyskoczyla tu z tym chorym tekstem wiec po co zwracasz sie do ogolu? a to, ze wiekszosc nie lubi ostentacyjnego afiszowania sie odmienna orientacja sexualna i kolesi zachowujacych sie jak panienki to juz inna sprawa...
A ja jestem ciekaw jak ten utwór będzie wyglądał w kontekście całego albumu, czy będziemy mieli powtórkę z Cloud Dancer, czy jednak postawiono tym razem na inne nagrania.
Moim zdaniem utwór ma nawet przyzwoitą melodię, jest o wiele bardziej przebojowy niż The Night is still young, choć niestety też do bólu wtórny.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight