Bardzo potrzebuję mailowego adresu do Thomasa Andersa albo do brata C.C. Catch mam podane, że nazywa się Marco Muller, ale ja na stronie http://cccatchfanclub.opweb.nl/modules. ... le&sid=253
CC Catch, Offizeller Deutscher Fanclub, News, Info, Tourdaten - Die neue Autogrammkarte ist da
znalazłam takie dane:
Peter Muller
Postfach 1352
48455 Bad Bentheim
Imiona mi się nie zgadzają, pomóżcie mi proszę. Z góry bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Wolałabym adres mailowy.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Bardzo dziękuję, ale w międzyczasie pogrzebałam w płytach MT i w w tej solowej Thomasa Andersa This Time znalazłam na stronie www.thomas-anders.com mail info@allendorf-bremm.de
na ten adres już wysłałam maila.
Bardzo chętnie zarejestrowałabym się na forum C.C.Catch, ale zbyt słabo znam język angielski, nie jestem pewna czy poradziłabym sobie w odpowiadaniu na posty. Tam chyba w obcym jezyku tylko piszą. Dlatego wolę trzymać się polskich forumów. Mam nadzieję, że mi nie odeślą mojego maila do Thomasa Andersa skierowanego na mail info@allendorf-bremm.de?
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za podpowiedź.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Ale dla mnie wystarczy, aby manedżer ten oddał osobiście Thomasowi moje maile, nic więcej, nie oczekuję od Thomasa menedżera odpowiedzi mailowej.
Chciałabym, aby Anders otrzymał na 100% ode mnie maile i przeczytał je osobiście.
Pozdrawiam serdecznie.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Grażyna pisze:Bardzo chętnie zarejestrowałabym się na forum C.C.Catch, ale zbyt słabo znam język angielski, nie jestem pewna czy poradziłabym sobie w odpowiadaniu na posty. Tam chyba w obcym jezyku tylko piszą.
Ale do Thomasa chyba po angielsku pisałaś A jeśli tak, to z forum na stronie C.C.Catch jakoś tez byś sobie poradziła.
Pewnie, że do Thomasa napisałam maile krótkie po angielsku samodzielnie, ale niespodziankę byłam zmuszona dla niego i dla C.C.Catch dołączyć już w języku polskim.
Z 1 osobą pisząc po angielsku radzę sobie tyle o ile, ale z całą grupą na forum o to dla mnie już ciut wyższa szkoła jazdy. Od niedawna próbuję wznowić początki mojej nauki tego języka.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Był tez adres mailowy do Thomasa ta@thomas-anders.com, teraz jest juz chyba nieaktualny
Wysłałam rok temu do Thomasa krótkiego maila na ten adres,ale mi nie odpisał.
Pewnie nawet nie przeczytał tego maila.
Bardzo dziękuję Ann, nie mam tego adresu na żadnej płycie czy kasecie, zapisałam sobie. Jak nie udał się dotrzeć do Andersa, będę polować na C.C. Catch, przecież są chyba w przeciwieństwie do Dietera Bohlena dobrymi przyjaciółmi? Wierzę, że C.C. Catch i Thomas Anders utrzymują kontakt, przynajmniej mailowy.
Pozdrawiam serdecznie.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Wczoraj napisałam na ten od Ciebie Ann mail do Thomasa Andersa,
zwrotu na razie nie ma, czyli to jest dobry znak, jakby adresik był jeszcze aktualny. Aby dotarł mój mail do Thomasa.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz wielkie dzięki!!! *:
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
czy wy naprawdę myślicie , że on przeczyta te maile??? wątpię jakby tak było to mu życia nie starczy na czytanie wiadomości od fanek i fanów , on ma od tego ludzi a wszystkie te adresy a- mailowe to adresy do jego fan-clubu , jego prywatny jest napewno zastrzeżony
może i nie ale jakoś nie widzę Toma czytającego maila od fanki , poczta by mu się zablokowała a przecież na pewno potrzebuje jej do prywatnych i zawodowych spraw , nadal wierzysz , że on to przeczyta i Ci odpisze, a może słyszałaś o kimś do kogo Tom napisał osobiście ??? ja - nie , ale życzę powodzenia