Lady GaGa
- Peter
Lady GaGa
Co myślicie o tej wokalistce, która obecnie jest naa topie? Mi się podoba Poker face i nowa piosenka Eh eh (there's nothing else I can say) Polecam to drugie, bo to jest disco:
http://www.youtube.com/watch?v=S9NXjkzdC4Q
Premiera teledysku już w czwartek.
Premiera teledysku już w czwartek.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- MichałT
Re: Lady GaGa
Po pierwsze wokalistką bym jej nie nazwał. "Śpiewa" beznadziejne kawałki, (patrz: Poker Face) w których na dodatek pobrzmiewają jeszcze jakieś inne (patrz: Eh eh (There's nothing else I can say) - początek tej piosenki już gdzieś słyszałem, tylko na chwilę obecną nie mogę skojarzyć...).
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Peterze, to jeszcze nie 1 kwietniaPeter pisze:Mi się podoba Poker face i nowa piosenka Eh eh (there's nothing else I can say) Polecam to drugie, bo to jest disco:
Nie mogę się doczekaćPeter pisze:Premiera teledysku już w czwartek.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Daniel
Na siłę lansowana kolejna głupia panienka, której się wydaje, że już jest wielką gwiazdą.
- you're my heart
Zgadzam się ze zdaniem Daniela mam dosyć takich "wielkich" gwiazdeczek!Daniel pisze:Na siłę lansowana kolejna głupia panienka, której się wydaje, że już jest wielką gwiazdą.

- Peter
Ja to wiedziałem, ze Michaś nie lubi Lady GaGa, ale tam nie masz raperów ze złotymi łańcuchami. 
- MichałT
Nie tylko "raperzy ze złotymi łańcuchami" mi się nie podobają Peteruniu. Nie podobają mi się także jednosezonowe, wylansowane i plastikowe gwiazdeczki, które jak szybko się pojawiają, tak też i szybko znikają, nie wnosząc nic do muzyki.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- phantomas
- Kontakt:
"Poker Face" przypadł mi do gustu. Fajny, szybki kawałek w sam raz do samochodu.
A dziewczyna wcale nie jest taka głupia i plastikowa. Widziałem ją w tv jak grała (świetnie) na pianinie śpiewając jakieś standardy muzyczne. Nieźle jej to wychodziło.
Z tego co się orientuję ma w swoim dorobku parę piosenek dla innych wykonawców.
Ale jej płyta jako całość niespecjalnie mi przypasowała. Może ze 4 piosenki wpadły mi w ucho.
A dziewczyna wcale nie jest taka głupia i plastikowa. Widziałem ją w tv jak grała (świetnie) na pianinie śpiewając jakieś standardy muzyczne. Nieźle jej to wychodziło.
Z tego co się orientuję ma w swoim dorobku parę piosenek dla innych wykonawców.
Ale jej płyta jako całość niespecjalnie mi przypasowała. Może ze 4 piosenki wpadły mi w ucho.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Dobra, ale w latach 80 tych też takie były.MichałT pisze:Nie podobają mi się także jednosezonowe, wylansowane i plastikowe gwiazdeczki, które jak szybko się pojawiają, tak też i szybko znikają, nie wnosząc nic do muzyki.
- phantomas
- Kontakt:
Wypisz wymaluj Kyle Minogue, Jason Donovan i wielu innychwylansowane i plastikowe gwiazdeczki
A kawałek Eh Eh(Nothing Else I Can Say) to przecież czyste lata 80te, pod względem muzycznym i wokalnym.
- Peter
Kylie Minogue nie, ale Jason Donovan czy Rick Astley, Bananarama, Sonia, to były gwaizdeczki jednego sezonu.
-
jkris
wg mnie raczej poczatek '90... ten kawalek to taki Ace Of Base troszeczke...phantomas pisze:A kawałek Eh Eh(Nothing Else I Can Say) to przecież czyste lata 80te, pod względem muzycznym i wokalnym.
a skad wiesz, ze taka bedzie Lady GaGa? daj jej szanseMichałT pisze: Nie podobają mi się także jednosezonowe, wylansowane i plastikowe gwiazdeczki, które jak szybko się pojawiają, tak też i szybko znikają, nie wnosząc nic do muzyki.
- phantomas
- Kontakt:
Britney też miała być taka "jednosezonowa". A ciągle się trzyma na większym lub trochę mniejszym topie już ładnych parę lat.
- Atlantis
Te utwory nawet nie są takie złe, ten w linku podanym przez Petera gdyby był popularny w 97 roku myśle że z powodzeniem mógłby się znaleźć na Here I Am Dietera.
Do Michała: wypominanie innym plagiatów utworów "których akurat nie można sobie przypomnieć" w przypadku, gdy nigdy nie zrobiłeś tego w stosunku do Dietera jest nieco nie na miejscu.
I pytanie, czy jest jakiś album, który ma być wydany w najbliższej przyszłości na który czekasz?
Teraz są niestety takie czasy, że większość gwiazd jest jednosezonowa, a z tym, czy ktoś wniesie coś do muzyki czy nie to poczekałbym jakieś dziesięć lat.
Do Michała: wypominanie innym plagiatów utworów "których akurat nie można sobie przypomnieć" w przypadku, gdy nigdy nie zrobiłeś tego w stosunku do Dietera jest nieco nie na miejscu.
I pytanie, czy jest jakiś album, który ma być wydany w najbliższej przyszłości na który czekasz?
Teraz są niestety takie czasy, że większość gwiazd jest jednosezonowa, a z tym, czy ktoś wniesie coś do muzyki czy nie to poczekałbym jakieś dziesięć lat.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- phantomas
- Kontakt:
Ona ma naprawdę niezły głos.
A Michał po swoich wypowiedziach negujących wszystko co gra i śpiewa to już się nawet nie przyzna jak kupi (ściągnie) jakąś płytę.
- Mateusz
Wygląd i styl - NIE! Głos jak najbardziej na tak, jak nie widze tylko słysze to bardzo pozytywne mam odczucia bo wokal na poziomie i kawałki też niezłe nawet.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett