Kiedyś dawno temu natrafiłem na tą stronkę , później długo nie mogłem jej zlokalizować - zmobilizowany jednak ostatnimi postami o instrumentarium DB , o tym jak powstaje ta muzyka , pomysły itp. postanowiłem odszukać link do którego zapraszam : http://live-mt.com - być może gdzieś na forum , gdzieś na tym portalu jest o tym wspomniane - w takim razie proszę mi wybaczyć powtarzanie tematu.
Co pod linkiem ? - pod linkiem sporo kawałków zagranych w Bohlenowskim stylu + remixy , nowe wersje itp. (mogą delikatnie razić ponieważ są z linią melodyczną - ale słuchając łatwo można sobie wyobrazić w to miejsce głos Thomasa , chórki itp.) do tego tekst , opis , z czego zostały zaczerpnięte inspiracje , akordy i wiele innych technicznych informacji. No i najważniejsza sprawa - można zasysać legalnie.
Czekam na Wasze opnie - jako że sam trochę pogrywam (może w innych klimatach) ale przyznam że oceniam te utworki dość wysoko - polecam gorąco !
coś dla fanów Dietera
-
moonwalker
Re: coś dla fanów Dietera
W kilku utworach pojawia się barwa tzw. słonika (występująca w Enigmie) o której była już kiedyś mowa na niejednym forum - niestety nie do podrobienia - zdecydowanie odbiega od oryginału.
- angel
Re: coś dla fanów Dietera
Moonwalker dzięki za stronkę
.
Remixy naprawdę super!!!
Polecam przesłuchać
.
Remixy naprawdę super!!!
Polecam przesłuchać
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...