Jak myślicie, Lech wygra dzisiaj z Udinese?
Sport
- Adi
Sport
Postanowiłem założyć nowy temat. Tamten z pytaniem w tytule: "Jak daleko zajdziemy na EURO 2008" chyba już się bardzo mocno zdezaktualizował.
I tu już piszmy o każdym sporcie. OK?
Ma jakieś szanse? Przejdziemy dalej?
- you're my heart
Re: SPORT
Ja mysle że jeżeli Lech zagra dziś bardzo dobre spotkanie będzie w stanie minimalnie pokonać u siebie Udinese ale na wyjeździe będzie bardzo ciężko ,gdyby wygrali u siebie powinni się starać we włoszech utrzymać wynik remisowy 

- Adi
Moim zdaniem ciężko będzie. Na mój gust mecz z włoską drużyną jak Udinese, czy też inną niemiecką, francuską lub np. belgijską to jednak jest ciężki orzech do zgryzienia dla naszych klubów pomimo, że są zasilane zawodnikami zagranicznymi. Myślę, że zwycięstwo na wyjeździe było by szczególne cenne w wypadku chociażby remisu u siebie. No ale to można sobie podywagować. Za niedługo będziemy wiedzieć trochę więcej. 
- Peter
Pomysł dobry, ale o Lechu chyba jest już temat.Adi pisze:Postanowiłem założyć nowy temat. Tamten z pytaniem w tytule: "Jak daleko zajdziemy na EURO 2008" chyba już się bardzo mocno zdezaktualizował. I tu już piszmy o każdym sporcie. OK?
Jak myślicie, Lech wygra dzisiaj z Udinese? Ma jakieś szanse? Przejdziemy dalej?
Myślę że przejdzie Udinese.
- Adi
Re: Sport
Chyba wyjdzie, że masz rację. Nie chciałem nic pisać wcześniej, żeby nie być antypolski ale też tak czułem.Peter pisze:Myślę że przejdzie Udinese.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 20:18 przez Adi, łącznie zmieniany 2 razy.
- you're my heart
- Adi
Słuchajcie 2:2. Ale jaja. NIe spodziewałem się. Przyznam się, że skreśłiłem już Lecha a tu masz. Pokazują jednak chłopaki hart ducha. Jest remis. Zaskoczyli mnie.
Jeszcze się okaże, że wygramy. Ale już nic nie mówię, bo znów nie trafię i będzie mi głupio.

No i po meczu. Jest remis więc na wyjeździe jeszcze nie wszystko stracone ale będzie ciężko.
No i po meczu. Jest remis więc na wyjeździe jeszcze nie wszystko stracone ale będzie ciężko.
- Gasolina91
- Gasolina91
No szkoda wielka....ona była młoda i bardzo zdolna.
Jak widać można być całkiem zdrowym, usiąść na ławce i...umrzeć
Jak widać można być całkiem zdrowym, usiąść na ławce i...umrzeć
Point Of No Return
- justysia854
No cóż, zgłaszała złe samopoczucie, ale zbagatelizowali jej dolegliwości. Ciekawe czy znów nikt za to nie odpowie. Ból łydki, trudności z oddychaniem i sercem to typowe objawy zakrzepu, który prawdopodobnie dostal sie do serca lub płuc i zatorował przepływ krwi w jakiejs tenicy. Sportowcy niestety są bardzo narażeni. Wystarczy kontuzja i dłuzsze unieruchomienie nogi lub reki i zakrzep gotowy... Powinni badac sportowców pod tym kątem. Wykryty zakrzep jest do wyleczenia... Poza tym kamila z tego co mi wiadomo chorowała wczesniej i to na tyle powaznie ze uniemozliwialo jej to starty w niektorych imprezach, ale szczegolow nie znam...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- justysia854
W takim razie do poniedzialku czyli do badań nie powinna trenowac, a tym bardziej nie na silowni, zwlaszcza jesli miala problemy zdrowotne i zglaszala dodatkowo zle samopoczucie! Mialam do czynienia ze sportowcami, bo studiowałam fizjoterapie na poznańskim AWF-ie (co prawda nie skonczylam
), ale troche w glowce zostalo... Druga sprawa jest taka, ze Kamila byla uparta i nigdy nie chciala odpuscic- zalecenia lekarzy to jedno, a to czy ona sie do nich zechce zastosowac to druga sprawa...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
-
alunia13
Tak się składa, że ja też jestem sportowcem i znam ten upór. To fakt, nie powinna trenowac na siłowni ale to była jej wola.
Co się stało to się nie odztanie. Tak czy owak szkoda tak utalentowanego sportowca.
Co się stało to się nie odztanie. Tak czy owak szkoda tak utalentowanego sportowca.
"You can win, If You want..."