Jacy słynni, znani ludzie byli w teledyskach Modern Talking
Ja wiem, że była Naomi Cambell w "You are not alone". Poza tym to jeszcze jest sporo znakomitości w "TV Makes The Superstar". Może nie byli "na żywo", ale byli. Był tam prezydent Kennedy i papież (prawdopodobnie) Paweł VI.
Jak ktoś jeszcze kogoś znanego wypatrzył w tym teledysku (i nie tylko tym) to niech się pochwali na forum kogo zobaczył.
P.S. Oczywiście panów Bohlena i Andersa nie liczymy.
O rany! To ta ciemnoskóra modelka w "You are not alone" to była Naomi Campbell??? eeeeeee...
Papież... to chyba był jednak Jan XXIII (bo miał na głowie tiarę). Poza tym, zauważyłam tam jeszcze Marlin Monroe:)
Na razie nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
śliwka pisze:Papież... to chyba był jednak Jan XXIII (bo miał na głowie tiarę).
Możliwe, że Jan XXIII. Ale Paweł VI też miał tiare tyle, że ją potem sprzedał. Chociaż z wyglądu mi nie pasuje Jan XXIII, bo "dobry papież Jan" był nieco "przy kości", a ten ze zdjęcia nie jest za bardzo przy kości i z wyglądu podobny do Piusa XI lub Piusa XII.
W TMTS był jeszcze Król, czyli Elvis Presley, królowa Elżbieta II, Martin Luther King(chyba ) i The Beatles.
W YOU ARE NOT ALONE nie wystapiła Naomi lecz inna modelka -możemy ja równiez zobaczyć w teledysku Blue System "Only With You",zapomniałam jak sie nazywa:)W jakims wywiadzie z Dieterem czytałam że miała wystapic Naomi ale jej honorarium przekraczało cały koszt teledysku wiec z Niej zrezygnowano:)