Tagi [youtube]

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Pointrox

Tagi [youtube]

Post autor: Pointrox »

Drogi Arku,
mam dla ciebie ciekawą propozycję, która byłaby zresztą bardzo praktycznym rozwiązaniem - to zresztą sam osądzisz :)

Czy mógłbyś zrobić coś takiego, żeby przy wpisaniu między tagi [youtube][/youtube] linka do filmu był on widoczny jak embed?
Wiem, że jest to możliwe, bo widziałem ten patent na innych forach.
Uważam, że byłoby to zarówno ładniejsze niż prosty link do YT, i praktyczniejsze :wink:

Mam nadzieję, że rozważysz moją propozycję :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Tagi [youtube]

Post autor: ArCrack »

Nie ma problemu, choć u nas nie wstawiamy tam adresu filmiku tylko jego ID. Np. dla linku http://www.youtube.com/watch?v=UGiJuzt_ouU jest to UGiJuzt_ouU. Ewentualnym dopracowaniem takim żeby wystarczył sam link zajmę się kiedyś w wolnej chwili. Póki co taki kod:

Kod: Zaznacz cały

[youtube]UGiJuzt_ouU[/youtube]
Dale taki efekt:
Jak piszesz tak cię widzą.
Pointrox

Dzięki ci, Arku. Nawet nie wiesz, jak bardzo będzie to pomocne, np. w dziale "Teledyski, występy TV, występy live..." :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Co do tego działu, to trzeba by przemyśleć jego kształt. Obecny raczej się nie sprawdza i "testowe" przyzwolenie na postowanie w temacie o grupie Pomada chyba zdało egzamin. Może zamiast takiego zbioru linków przekształcić go po prostu w miejsce, gdzie będzie się wrzucało informacje o klipach, otwarte dla każdego?
Jak piszesz tak cię widzą.
Pointrox

Nie mnie decydować - całe forum jest w twoich rękach ;)
ODPOWIEDZ