Cisza

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Przemo

Cisza

Post autor: Przemo »

Piszę, bo muszę wyrazić swoje niezadowolenie i rozczarowanie. Jakoś ucichło na forum, mało kto cokolwiek wpisuje. Pojawiacie się Panie i Panowie Użytkownicy na forum, ale w pisaniu jesteście nad wyraz oszczędni. Co się stało? Nawet skład osób w "części zagadkowej" uległ zmianie (i dobrze o tyle, że inaczej nic by się tam nie działo). :?
Przemo
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Dzisiaj napisano 16 postów (jeśli dobrze policzyłem), a średnia dla forum to 9,24. Po prostu odkąd zarejestrowałeś się ciągle trafiały się bardzo owocne dni i nie jesteś przyzwyczajony do takiej "ciszy" ;).
Jak piszesz tak cię widzą.
Przemo

Post autor: Przemo »

Możliwe. Liczyłem przynajmniej na zachwyty nad moją "piosenką" w zagadkach... :D
Przemo
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Cisza

Post autor: atlantyda ;o) »

Odnośnie tego tematu,którego ostatni wpis jest z 22 listopada 2005 roku.Kolega pyta co z wpisami?
Nikt nic nie pisze...cisza...a gdzie Ty się Przemo podziewasz?W ogóle od dłuższego czasu zastanawia mnie gdzie przepadli użytkownicy forum,którzy sporo się kiedyś udzielali?Są nowi co mnie cieszy,ale dlaczego jednocześnie rezygnują z Forum starsi stażem użytkownicy?
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

atlantyda ;o) pisze:ale dlaczego jednocześnie rezygnują z Forum starsi stażem użytkownicy?
Pewnie dlatego, że do forum dochodzą osoby których oni nie lubią i wolą odejść z honorem i nie szukając guza :wink:
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

atlantyda ;o) pisze:a gdzie Ty się Przemo podziewasz?W ogóle od dłuższego czasu zastanawia mnie gdzie przepadli użytkownicy forum,którzy sporo się kiedyś udzielali?Są nowi co mnie cieszy,ale dlaczego jednocześnie rezygnują z Forum starsi stażem użytkownicy?
Może kolega "Przemo" nie żyje...zresztą nie ma co się nad takimi rzeczami zastanawiać już tak bywa czasem że nowi przychodzą, starzy odchodzą i w obu przypadkach nie mamy wpływu na ich decyzje.
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Podnoszenie takich tematów jest niepotrzebne. Jedni fani przychodzą, inni odchodzą i to jest normalne i naturalne. Forum to w pewnym okresie merytorycznie prezentowało się bardzo słabo, no i druga sprawa-niektórzy widocznie nie czują potrzeby śledzenia kariery kogoś kto robi plagiat za plagiatem, bo twórczo się wypalił, albo kogoś, kto gra pod sklepem pięć piosenek na krzyż. W związku z tym, nie mają też potrzeby o tym pisać, bo nawet jeśli to zrobią, to i tak "powinni się zamknąć skoro im nie pasuje". Dlatego też jest tak jak jest.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Atlantis pisze:Podnoszenie takich tematów jest niepotrzebne.
To proszę zrobić porządek odnośnie wracania do nie których tematów-po prostu je zablokować .A temat wykopałam bo nie tylko ja się zastanawiałam nad tym co się stało z użytkownikami MT forum z którymi niegdyś miło się dyskutowało.To takie złe?
ODPOWIEDZ