Sugarstring

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Sugarstring

Post autor: ArCrack »

Dance'owy projekt z KA.G.B, tylko jeden singiel, ale za to z fantastycznym coverem "Dancing With Tears In My Eyes" Ultravoxu. I tutaj moje pytanie - czy Thomas faktycznie jest współproducentem singla, czy to samodzielna produkcja Christiana Gellera?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Mam nadzieje, że Thomas za tym nie stoi, bo jeśli tak to po raz pierwszy zacznę krytykować jego wyczyny. Jak można było tak skopać tak fantastyczne nagranie jakim jest Dancing With Tears In My Eyes? Dla mnie wersja Ultravox z 1984 wymiata (z fantastycznym klipem).
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Niestety Thomas za tym stoi :!:
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

No to niestety w tym przypadku nie stanę po jego stronie, lecz po stronie Midge'a Ure'a i jego kolegów.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
ODPOWIEDZ