Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany rozmową na czacie z Thomasem, 23 stycznia będzie taka mozliwość. Co tydzień w piątki o godz. 21 przede wszystkim niemieccy fani dyskutują na czacie, a w ten piątek pojawi się tam sam Thomas. Aby wejść na czata należy się zarejestrować na: http://server1.webkicks.de/anderschat/index.cgi
Czat głównie odbywa się w języku niemieckim, ale myślę, że będzie można też pisać po angielsku
No ja spróbuję po angielsku.Mój niemiecki nie jest zbyt dobry.
Zresztą kilka dni temu napisałam do niego z prośbą by na swoich koncertach śpiewał nie tylko piosenki z MT ale i też swoje hity.Byłoby cudownie.Oczywiście wątpię czy przeczyta a o odpowiedzi nawet nie śnię ale tak czy siak watro było spróbować:).
Ja kiedyś do Thomasa wysłałam maila i najprawdopodobniej ktoś z jego otoczenia muzycznego (może to był menadżer) odpisał ze Thomas ma przepełnioną skrzynkę ale dziękuje za kontakt i że wkrótce Thomas sie odezwie...czekam nadal ale chyba na daremno..
Jesteście na chacie? Ja jestem i szczerze to połowy nie rozumiem xD (tej niemieckiej połowy xD ) Zastanawia mnie co to zdanie znaczy Jetzt kommt so ein Witzbold als Dieter Bohlen. Sehr originell! wiecie moze??
alunia13 pisze:Jesteście na chacie? Ja jestem i szczerze to połowy nie rozumiem xD (tej niemieckiej połowy xD ) Zastanawia mnie co to zdanie znaczy Jetzt kommt so ein Witzbold als Dieter Bohlen. Sehr originell! wiecie moze??
Teraz pojawił się nick jako Dieter Bohlen, bardzo oryginalne! Bo dopisał się jakiś D.B., na pewno i tak fałszywy.
A czat do d_y, choć prawie wszystko rozumiem. Więcej tam nawiedzonych, niż w ogóle Thomasa.