ps.nie chce robić offtopu,ale chciałem wam powiedzieć że będe w kwietniu na konkursie śpiewania w szkole śpiewał Jet Airliner
MT w szkole
- you're my heart
MT w szkole
Mi by się przydał,fajnie jest sobie pośpiewać.
ps.nie chce robić offtopu,ale chciałem wam powiedzieć że będe w kwietniu na konkursie śpiewania w szkole śpiewał Jet Airliner

-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Re: Instrumental Album
hmmm może być ciekawe bo nie znam większości piosenek
I sorry za offtop ale na dyskoteke do szkoły biore alone i poprosze Dj-a żeby puścił
I sorry za offtop ale na dyskoteke do szkoły biore alone i poprosze Dj-a żeby puścił
- Krzychu
- Członek TAFC Polska
Hmm, no nie wiem jak u Was, ale ja się na tym przejechałem. Zrobiłem tak samo i po ok. 30 sek. You Are Not Alone DJ wyłączył płytę, bo zostały 2 osoby + ja to 3kubas988 pisze:na dyskoteke do szkoły biore alone i poprosze Dj-a żeby puścił
PS Gasolina, mogłabyś dać linka do Jet'a A'capella. Z chęcią posłucham, a myślę, że nie tylko ja skożystam

- you're my heart
kubas988
nie radziłbym brać na dyske płyty MT bo wiesz jaka jest młodzież teraz(po za wyjątkami które potrafią docenić coś co było wcześcniej)mogą się z ciebie śmiać.

-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
no... ale jak puszczają same disco polo to nie sie nie da wytrzymać 
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
to wiem jak w autobusie jak byliśmy na wycieczce puściłem Atlantisa to sie cały autobus na mnie krzyczał żebym wyłaczył to badziewie ale byłem nie ugientyyou're my heart pisze:bo wiesz jaka jest młodzież teraz.
- MichałT
Gratuluję wytrwałościkubas988 pisze:to wiem jak w autobusie jak byliśmy na wycieczce puściłem Atlantisa to sie cały autobus na mnie krzyczał żebym wyłaczył to badziewie ale byłem nie ugienty![]()
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- you're my heart
-
mihau
Hehe czuję się takim wyjątkiem, a jak ja jestem na imprezie to nigdy nie zabraknie MT. A co do katowania innych do brałem do szkoły boomboxa i zawsze zbierała się grupa fanów starego brzmienia:) Dużo osób wyzywa na MT ale ja ich zawsze pytam czego oni słuchają. Jeśli mówią techno albo wszystkiego (tak jest najczęściej, bo ten który słucha czegoś wyszukanego nie będzie wyzywać na upodobania innych, nawet te najdziwniejsze) to miażdże ich wiązanką argumentów które są niedoprzebicia!you're my heart pisze:kubas988nie radziłbym brać na dyske płyty MT bo wiesz jaka jest młodzież teraz(po za wyjątkami które potrafią docenić coś co było wcześcniej)mogą się z ciebie śmiać.
- Skyliner89MT
Jeśli mówią techno albo wszystkiego (tak jest najczęściej, bo ten który słucha czegoś wyszukanego nie będzie wyzywać na upodobania innych, nawet te najdziwniejsze) to miażdże ich wiązanką argumentów które są niedoprzebicia!
A co im mówisz Mihau ?
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- you're my heart
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
nie na fulla z otwarzacza z telefonu i tak cała wycieczkayou're my heart pisze:Hehe Kubas ale puściłeś na odtwarzaczu mp3 czy na czymś innym?
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Re: MT w szkole
wróciłem z dyskoteki i królowało Disco polo i boys poprosiłem żeby puścił moja plytke i miał mnie w dupie

- krystian395
a w mojej szkole w zeszłym roku na dzień wiosny śpiewali YMHYMS
http://uk.youtube.com/watch?v=XOed6gN269Q
http://uk.youtube.com/watch?v=XOed6gN269Q
You are not alone - I'll be there for you........
- Daniel
A chorki tez samodzielnie wykonasz ?you're my heart pisze:będe szkole śpiewał Jet Airliner
To duze wyzwanie!
- you're my heart