Komputery i notebooki
- Peter
Komputery i notebooki
Temat zakładam dla tych, którzy interesują się komputerami. Piszcie jakie macie komputery i jakie się wam podobają. Ja mam Toshibę Satelitte, którą właśnie kupiłem.
Bardzo polecam.
- Kuba.K.
Re: Komputery i notebooki
Temat "Komputery i notebooki" niejest związany z forum Modern Talking. A jeżeli jest to powiedzi dlaczego
Myślę że temat ten założyłeś by pochwalić się swoim nowym komputerem...
Pozdrwiam:
Kuba.K.
Myślę że temat ten założyłeś by pochwalić się swoim nowym komputerem...
Pozdrwiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- Peter
Kategorią tematyczzną jest chyba offtopic więc
Ale widzę, że nie wszyscy umieją czytać 
- Peter
Ja mam taki komputer:

- Gasolina91
Ha ja sie zabardzo nie znam na kompach:) ale mam taki na którym jest naklejka i pisze: AMD Sempron...nawet nie wiem czy to nazwa kompa, czy dysku twardego...w sumie to komputer brata...
ale słyszłam jak rozmawiał z kolegą i mówił coś ze mamy zintegrowany system czy coś takiego...ee nie znam się:)
Ja często (oprócz tego ze słucham na nim muzy) gram...w G.T.A
Ja często (oprócz tego ze słucham na nim muzy) gram...w G.T.A
Point Of No Return
- Peter
AMD to produkt firmy Fujitsu Siemens.
- Gasolina91
A to dobry raczej czy nie? Ja za równe 3 miesiące mam 18 i chce sobie kupić laptopa..tylko nie znam sie na tym, i bede potrzebować porady fachowca 
A ten twój Peter to fajny jest?
A ten twój Peter to fajny jest?
Point Of No Return
- Peter
No jak Ci się podoba mój to kup taki. To dobry sprzęd z 250 GB dyskiem, napędem DVD/Blueray, Vistą. Tylko trzba się przyzwyczaić do Visty. Bardzo szybko mi internet na nim chodzi.
- art_system
Co za bzdury wipisujecie ludzie...AMD to Fujitsu Siemens???? i kolejne z napędem BlueRay (po co komu taki napęd, dodaj lepiej,że płytka Bluerey kosztuje jakieś 60zł i na dzień dzisiejszy to nie zabardzo jest popyt na taki zapis danych. A tak naprawdę to za jakies 2 lata ta jakoś zapisu padnie. Powstanie koleja rewolucyjna metoda o jeszcze wiekśzej gęstości zapisu. Obecnnie na Blueray czy HD DVD mozna zapisać do 50GB danych... ) .Jak sie nic nie znacie to nie piszcie w ogóle. A poza tym to nie jest temat na to forum !!!! Nie żebym sie super znał czy chwalił że mam wiedzę poprostu to chybiony temat, tak uważam. Za chwilkę będziemy pisać w co kto gra...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Peter
To spytaj Jkrisa, on się na tym zna.Gasolina91 pisze:Ja za równe 3 miesiące mam 18 i chce sobie kupić laptopa..tylko nie znam sie na tym, i bede potrzebować porady fachowca
- Mateusz
AMD to skrót od Advanced Micro Devices i jest to amerykańska firma produkująca procesory do komputerów a od niedawna tez karty graficzne. Nie jest żadnym produktem firmy Fujitsu Siemens.Peter pisze:AMD to produkt firmy Fujitsu Siemens.
to model jednego z wielu procesorów firmy AMD. Dziękuję.Gasolina91 pisze:AMD Sempron
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Varcetti
- Kontakt:
Vista? Nie lepiej poczekać na Windows 7?
- Gasolina91
Ja gdzieś słyszałam że Windows 7 to poprawka Visty...
Ja mam Windows Media Center, a od wielu kolegów słyszałam że ta Vista to kijowa jest
Ja mam Windows Media Center, a od wielu kolegów słyszałam że ta Vista to kijowa jest
Point Of No Return
- Varcetti
- Kontakt:
Hmmm... Windows 7 to kolejna samodzielna wersja Windowsa. Czekam na tą wersję i nawet nie zawracam sobie głowy Vistą, gdyż jest ona takim przerywnikiem przed Windows 7 (zupełnie jak Windows 2000 przed XP). Uważam też, że w momencie premiery 7, nie będzie problemów ze sterownikami i oprogramowaniem, gdyż już w tej chwili wersja Pre-Release Visual Studio 2010 pozwala pisać aplikacje na Windowsa 7 
- Peter
No to widzę, że mamy na forum prawdziwego eksperta od komputerów.Mateusz pisze:Peter napisał(a):
AMD to produkt firmy Fujitsu Siemens.
AMD to skrót od Advanced Micro Devices i jest to amerykańska firma produkująca procesory do komputerów a od niedawna tez karty graficzne. Nie jest żadnym produktem firmy Fujitsu Siemens.
Gasolina91 napisał(a):
AMD Sempron
to model jednego z wielu procesorów firmy AMD. Dziękuję.
Co do Visty, to jest bardzo fajna.
- krystian395
Vista ma bardzo wiele błędów i bez aktualizacji chodzi fatalnie, a i niektóre gry na niej nie chodzą, myślę że Windows 7 bedzie lepszy a Visty nie polecam ;d
You are not alone - I'll be there for you........