Ciąg Dalszy Dyskusji zapoczątkowanych w innych tematach

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Zablokowany
Awatar użytkownika
MichałT

Ciąg Dalszy Dyskusji zapoczątkowanych w innych tematach

Post autor: MichałT »

Proponuję, żeby adwersarze, w razie (gorących niekedy :wink: ) dyskusji, przechodzili z tematem dyskusji właśnie tutaj.
Zakładam ten temat, bo sam bardzo lubię dyskutować, a nie zawsze mogę.
Ostatnio zostałem "zbanowany" za "notoryczny offtopic" (choć mam nieodparte wrażenie, że to był tylko pretekst). Jeśli dyskutanci będą chcieli kontynuować dyskusję, proponuję im po prostu przejść tutaj, a nie będą mogli dostać "bana" za "offtopic", od Administratora, który jest bardzo wyczulony na jakiekolwiek zboczenie z tematu.
Chciałbym jeszcze dodać, że pisanie do siebie na PW, nie jest już prawdziwą dyskusją, bo nikt, kto chciałby się wtrącić, nie będzie miał żadnej szansy na wypowiedzenie własnego słowa.
Doszedłem również do wniosku, że właśnie wypowiadanie własnego słowa, nie zawsze jest tak mile widziane na tym forum i żeby się na nim utrzymać, lepiej niektórym przytaknąć.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Ciąg Dalszy Dyskusji zapoczątkowanych w innych tematach

Post autor: Gasolina91 »

Fajny pomysł z tym tematem, Administrator po prostu pilnuje porządku to jego teren....taki szeryf z niego :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Moja odpowiedź stąd: viewtopic.php?f=13&t=150&p=23429#p23429

Chodź Atlantisie już chyba tego postu nie przeczytasz, to Ci odpowiem.
Niestety jak zwykle postawiłeś na ilość, a nie na jakość, przez co oczywiście Twój post jest bardzo zagmatwany, nie mam zamiaru także w kółko powtarzać to o czym wypowiadałem się już wcześniej.
Tak w ogóle to chyba mnie nie zrozumieliście, ale kwintesencja jest taka, że w PRL-u, też można było mieć własne zdanie, oczywiście pod warunkiem, że zgadzało się ono z przewodnią siłą partii.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Michale, ale na tym forum tak to właśnie wygląda. Jeśli nie zgadzasz się z "większością" to zostajesz zbluzgany i pożarty. Zgadzam się z tym co napisał Atlantis.
Przeraża mnie totalny brak szacunku do innych twórców czy wykonawców.Wymagacie miłości do MT, obrażacie się jak ktoś krytykuje ten zespół, a jednocześnie piszecie,że Beatlesi czy Queen są do niczego, bo Wy nie możecie tego słuchać.
Nie ma co ukrywać, MT też ma wiele badziewiarskich utworów, teksty sa żenujace. Nie doszukujmy się poezji tam gdzie jej nie ma.
MT to zespół stworzony do przynoszenia profitów.W momencie obniżenia zysków został rozwiązany - dwukrotnie.
I nie ma się co oszukiwać co do tego.
Szanujmy zdanie innych i nie obrażajmy.A słowa "szanuję Twoje zdanie" niech nie będą pustym frazesem.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

phantomas pisze:Szanujmy zdanie innych i nie obrażajmy.A słowa "szanuję Twoje zdanie" niech nie będą pustym frazesem.
Amen.

Jeśli ktoś chcę prowadzić dyskusję merytoryczną na jakiś temat po wywiązaniu się offtopicu, może założyć nowy temat albo dyskutować w innym już istniejącym. Wymaga to odrobiny chęci i skorzystania z forumowej wyszukiwarki.
Jak piszesz tak cię widzą.
Zablokowany