Powiadomienia o urodzinach użytkowników

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Powiadomienia o urodzinach użytkowników

Post autor: Didi&Thomas »

Przeglądając temat "Dieter Bohlen a reklama" doszedłem do wniosku że może udałoby się dodać do naszej stronki info o urodzinach poszczególnych użytkowników. Np. alunia13 napisała że swoje urodziny obchodzi 17 lutego. Może więc w ten dzień, (17-stego lutego) gdzieś na stronce zamieścić taką informację ? Z możliwością złożenia życzeń oczywiście pod tą informacją :)
Paniom proponowałbym wieku przy tym nie pisać (nie podawać które to urodziny) - wszak kobietom lat się nie liczy :D, ale przy użytkownikach Panach można by dodać ile to lat ktoś akurat kończy. W kwestii formalnej - zbyt wiele danych osobowych przy podaniu takiej informacji się nie zdradza, a myślę że solenizantom byłoby miło, gdyby zaglądając na swoją ulubioną stronkę w sieci natknęli się na życzenia dla swojej osoby 8)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
alunia13

Re: Powiadomienia o urodzinach użytkowników

Post autor: alunia13 »

:D o matko tak mi się tylko wyrwało z tymi moimi urodzinkami :) Ale pomysł mi się bardzo podoba :)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Panel użytkownika -> Profil
Od dziś kto chce, może tam podać swoją datę urodzenia. Będzie widoczna w jego profilu ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Fajny pomysl,juz sie zaktualizowalam :)
Ale nie rozumiem tego: Wpisanie roku spowoduje wyświetlenie Twojego wieku w momencie Twoich urodzin. :lol: :>
ODPOWIEDZ