Kisses for Christmas
- Agata
Kisses for Christmas
Nowy singiel Thomasa zatytuowany "Kisses for Christmas" (który powstał przy współpracy z Achimem Brochhausenem i Iną Wolf) będzie dostępny jako Download od 21 listopada 2008. Thomas zaprezentuje go po raz pierwszy w telewizji 26 listopada w programie "Die schoensten Weihnachtshits" na kanale ZDF (początek o 20.15):
http://www.thomasanders-online.com/indexta.htm
http://www.thomasanders-online.com/indexta.htm
- marian123
Re: Nowy singiel Thomasa "Kisses for Christmas"
Zobaczymy co tam Thomasa zmaistrował.
- Kuba.K.
Z pewnością singiel "Kisses for christmas" będzie kolejnym ze świetnych singlów i albumów Thomasa Andersa 
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- Adi
No będzie to raczej chyba spokojny singiel więc fajerwerków bym się nie spodziewał ale miejmy nadzieję, że nas Thomas pozytywnie zaskoczy. Być może bedzie utrzymany w klimacie "Songs forever" skoro ma być o świętach.

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Znów ten swing... Dochodzi powoli do tego, że nie mam czego słuchać z nowości Dietera i Thomasa 
Ciekawy jest fakt założenia przez Thomasa własnego labelu. Z jednej strony uwalnia się w ten sposób od wytycznych większych wytwórni, ale uciekają też wszystkie korzyści z tego wynikające - oby nie skończyło się na wypuszczaniu płyt w formie empetrójek, do których okładki będziemy sobie mogli co najwyżej wydrukować.
Ciekawy jest fakt założenia przez Thomasa własnego labelu. Z jednej strony uwalnia się w ten sposób od wytycznych większych wytwórni, ale uciekają też wszystkie korzyści z tego wynikające - oby nie skończyło się na wypuszczaniu płyt w formie empetrójek, do których okładki będziemy sobie mogli co najwyżej wydrukować.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Adi
Obawiam się, że tak może być bo dzisiaj taniej jest album dystrybuować przez neta niż w tradycyjnej formie, często wychodzi taniej niż układanie się z firmami fonograficznymi. Chociaż ja też jestem tradycjonalistą w tej dziedzinie i wolałbym mieć płytę zamiast z internetu albo jak czytałem jeszcze, w formie pamięci do gniazda USB.ArCrack pisze:oby nie skończyło się na wypuszczaniu płyt w formie empetrójek, do których okładki będziemy sobie mogli co najwyżej wydrukować.
- Peter
Czyżby? To słuchaj sobie Otziego, jak go tak bardzo lubisz i Medlocka.ArCrack pisze:Dochodzi powoli do tego, że nie mam czego słuchać z nowości Dietera i Thomasa
Dla mnie w tej chwili i jedno i drugie jest nie do przyjęcia.
Za to Thomasa uwielbiam, cokolwiek by nagrał.
Też mam nadzieję, że nie będzie jak z For you czy ibizą, gdzie musiałem sobie sam dodrukować okładkę.ArCrack pisze:oby nie skończyło się na wypuszczaniu płyt w formie empetrójek, do których okładki będziemy sobie mogli co najwyżej wydrukować.
- MichałT
Gdy zobaczyłem na stronie informację o singlu Thomasa "Kisses For Christmas", ucieszyłem się i pomyślałem, że za kilka dni pojadę do empiku i sobie kupię ten singiel, a tu patrzę:
Bardzo żałuję, że singiel nie zostanie wydany "fizycznie". Rozumiem, że można ewentualnie wydać dwa single (jak zrobił to Thomas z Sound-Chateau) w postaci mp3, ale teraz będzie to już 3 singiel w takiej formie...
Jest pewnie szansa, że zostanie wydany na płycie, ale pewnie w ok. 100 egzemplarzach i to na imprezie fan-klubowej, na którą, niestety wiele osób nie ma nawet szans pojechać
Miejmy jednak nadzieję, że taka forma singli nie przeważy w przyszłości
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Singiel zostanie wydany nakładem należącego do Thomasa labelu White Shell Music i ma być dostępny we wszystkich większych niemieckich portalach sprzedających muzykę w postaci plików MP3.
Bardzo żałuję, że singiel nie zostanie wydany "fizycznie". Rozumiem, że można ewentualnie wydać dwa single (jak zrobił to Thomas z Sound-Chateau) w postaci mp3, ale teraz będzie to już 3 singiel w takiej formie...
Jest pewnie szansa, że zostanie wydany na płycie, ale pewnie w ok. 100 egzemplarzach i to na imprezie fan-klubowej, na którą, niestety wiele osób nie ma nawet szans pojechać
Miejmy jednak nadzieję, że taka forma singli nie przeważy w przyszłości
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Peter
Nie jest to już pierwszy utwór Thomasa o tej tematyce. Wcześniej były It's christmas i Christmas Lullaby.
- Gasolina91
-
alunia13
Re: Kisses For Christmas
xD A kiedy dokładnie będzie dostępny w sieci?? 
"You can win, If You want..."
- Agata
Od 21 listopada.
- Gasolina91
-
alunia13
- Peter
Oby z tym teledyskiem nie było tak jak z Ibizą, że jest konkurs i pojawi się dopiero po świętach. 
- Gasolina91
nie nie...oby nie...może thomas zrobi coś w stylu Give me peace on earth

Point Of No Return