Właśnie otrzymałem 1000-czny punkcik w Allegro w związku z tym chciałbym wszystkim moim klientom także przyszłym zaproponować zabawę z nagrodami. Zabawa w odpowiedzi na pytania była by banalna i prosta, Arek ma wszystko na swojej stronie więc was nie zaskoczę.Trzeba będzie się wykazać sposobem przekonywania w krótkim

tekście mianowicie opiszcie co sprawiło że właśnie ta muzyka jest waszą ulubioną. W jakich okolicznościach drgnęło serduszko i zdecydowało o pokochaniu właśnie tych muzycznych gwiazd.Dodatkowo ( nieobowiązkowe ) premiuję krótko,kilka zdań o swojej najbliższej rodzinie i czynności którą się zajmujecie zawodowo na co dzień.Może powiązane jest to z waszym hobby ? Chciałbym was bliżej poznać .
Na wasze wiadomości wysłane na mój e-mail
Berto8@wp.pl czekam do 15 listopada.Wyniki ogłoszę w księdze i na forum .Wszystkie nagrody są oryginalne,żadnych piratów podróbek czy przedruków ! Wszystkie przedmioty są w bardzo dobrym stanie. Za nic nie trzeba płacić wszystkie koszty ponoszę ja.Proszę pamiętać w wiadomości o adresie domowym do wysyłki.
Przewiduję nagrody:
1 nagroda kaseta Modern Talking The Video+super plakat MT+singiel MT+LP MT .
2 nagroda super plakat MT + maxicd MT .
3 nagroda pocieszenie plakat MT .
Pozdrawiam Robert
ps
aktualnie trwające moje aukcje :
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=391300