Dieter Bohlen "In The Mix"

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Dieter Bohlen "In The Mix"

Post autor: ArCrack »

Premiera nowej składanki 7 listopada. Do tej pory w ramach "In The Mix" wyszła m.in. płytka CC Catch zawierająca różne mixy z singli (http://www.moderntalking.pl/cc/index.php?strona=sk9.htm), ciekawe co zafundują nam w tym wypadku ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
MichałT

Re: Dieter Bohlen "In The Mix"

Post autor: MichałT »

ArCrack pisze:Premiera nowej składanki 7 listopada. (...) ciekawe co zafundują nam w tym wypadku :wink:
Miejmy nadzieję, że coś ciekawego :wink:
Może jakieś dotychcasz nie wydanie "mixy"; "remixy" i "extentedy" :wink:
To jedno z moich marzeń, ale pójdę jeszcze dalej: może jakiś dotąd nie publikowany utwór Modern Talking, czy Blue System 8) :wink:
To by dopiero była królowa perełek na płycie 8)
Z pewnością przyczyniło by się to także do sprzedaży składanki :wink: , ale to tylko takie moje marzenia :)

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

A ja liczę na mixy Nino, Medlocka, Blue System, Normana i Bonnie. Mam nadzieję, że nie znajdą się tu tak mierni artyści jak Dj Otzi czy Oliver Lukas czy Yvonne catterfield albo Natalie Tineo. Ale to rzecz gustu.
Awatar użytkownika
Peter

MichałT pisze:Może jakieś dotychcasz nie wydanie "mixy"; "remixy" i "extentedy" :wink:
To jedno z moich marzeń, ale pójdę jeszcze dalej: może jakiś dotąd nie publikowany utwór Modern Talking, czy Blue System 8) :wink:
Też na to liczę. Na Caro nie ma co liczyć, jej mixów na szczęście mam pod dostatkiem, ale Blue System by się przydały jakieś mixy. :P
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Tego samego dnia wychodzą płytki In The Mix także innych wykonawców, w każdym wypadku są to jednak wykonawcy nie producenci. Czyżby zatem przygotowano nam kompilację z Sunday, Stevem Bensonem, może nawet Monzą? Nie mogę się doczekać ogłoszenia tracklisty i mam nadzieję, że te przypuszczenia się potwierdzą :)
Awatar użytkownika
MichałT

ArCrack pisze:Czyżby zatem przygotowano nam kompilację z Sunday, Stevem Bensonem, może nawet Monzą?
O, to by mogło być ciekawe 8)
ArCrak pisze:Nie mogę się doczekać ogłoszenia tracklisty i mam nadzieję, że te przypuszczenia się potwierdzą :)
A ja po cichu liczę na jakąś perełkę :wink: ...

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

01 Modern Talking No 1 Hit Medley 07:03
02 Modern Talking Space Mix 17:14
03 Mark Medlock Summer Groove Medley 07:02

Póki co tracklista wygląda tak jak wyżej. Mam nadzieję, ze coś się zmieni bo inaczej wydanie tego czegoś mija się z celem :roll: Jeśli Space Mix, to dlaczego nie w wersji promo?
Awatar użytkownika
Peter

Jeżeli ta tracklista zawiera takie kawałki, to odeszła mi ochota na tą płytę, wolę sobie kupić Bohlenweg. To zdecydowanie bardziej wartościowe.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh ale to już było ( przynajmniej 2 pierwsze piosenki bo 3ciej nie kojarzę bo nie słucham Marka) Mogła by na tym być właśnie jakaś nie wydana wcześniej muza lub jakiś nowiutki porządny remix lub inne ciekawostki
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

No cóż, skoro taka jest tracklista, to dla mnie ta płyta jest jednym wielkim rozczarowaniem. Liczyłem na coś w rodzaju Blue System in the mix, a tu kompletnie nic ciekawego. :/
Awatar użytkownika
MichałT

Chętnie usłyszałbym na tej składance mixy (raczej "extentedy" :wink: ) w stylu lat 80-tych różnych piosenek MT, BS może CCC, które nigdy się ich nie doczekały.
Można by też zrobić z 5 mixów różnych "longów", które zostały wydane na singlach :wink:
Wyobrażacie sobie 8 minutowe You're My Heart You're My Soul i Sorry, Little Sarah :?: 8)
Myślę, że nikt z nas nie zastanawiał by się ani chwili nad kupnem takiej płyty.....
Może kiedyś wydadzą taką dwupłytową składankę :wink: ...

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT

PS Mam nadzieję, że nie zanudzam Was swoimi marzeniami, ale może kiedyś uda się wdrożyć je w życie :?:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

Ja bardzo chętnie usłyszałbym parę mixów Blue System, raczej tych z singli, bo nie lubię tych nieoficjalnych, co do C.C. Catch, to nie bardzo. Edel uraczył już nas bowiem prawie wszystkimi możliwymi wersjami utworów C.C. Catch. Również nie miałbym specjalnej ochoty na jakieś mixy Modern Talking, bo przecież wszystkie wyszły na singlach i na remix album, chyba, że byłyby to rzadko spotykane wersje z innych krajów. Generalnie, ja nie byłbym zadowolony z kolejnych płyt Dietera z mixami MT i CCC. Bardzo bym jednak chciał sobie kupić płytę poświęconą twórczości Blue System, największe przeboje w nowych aranżacjach, zestaw mixów z singli, to byłoby dopiero coś.
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

no tak ale czy jest taka płyta ????? a może płyta DVD z największymi przebojami Blue System od 1987 do 1998r. wiemy jednak że istnieje jedynie kaseta Blue System - All Around The World 1990 kaseta zawiera jedynie teledyski Blue System z czterech pierwszych płyt zespołu. POZDRO
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Peter pisze:Bardzo bym jednak chciał sobie kupić płytę poświęconą twórczości Blue System, największe przeboje w nowych aranżacjach, zestaw mixów z singli, to byłoby dopiero coś.
No mogła by to być ciekawa sprawa. Ale chciałbym , żeby Dieter nagrał do tego nowy wokal.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

marian123 pisze:no tak ale czy jest taka płyta ????? a
Niestety nie, chodziło mi o to, że gdyby takie wydawnictwo się tylko ukazało, natychmiast bym je nabył bez względu na cenę.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

ODPOWIEDZ