Zakładam nowy temat, ponieważ chciałbym się dowiedzieć, co myślicie o Stevie Bensonie
Co sądzicie o jego piosenkach, czy podoba wam się ten projekt, czy lubicie głos Dietera w tych pisoenkach
O wszystkim piszcie tutaj
Ja też nie przepadam, ale do gustu przypadła mi jakoś "Don't Throw My Love Away"
Żeby nie nabijać postów - zdecydowanie preferuję Ryana Simmonsa, jak panowie nad i pode mną
Ostatnio zmieniony czw sie 28, 2008 12:46 przez Pointrox, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja "ich" lubię praktycznie na równi
Dla mnie Steve Benson, to świetne melodyjne piosenki, a Ryan Simmons - to przede wszystkim genialne aranżacje - można się w nich zakochać...
Love Takes Time - chociaż jeszcze nie brzmi to jak typowy Bohlen, to wyczuwam w tym kawałku pewien błysk...
Ogólnie piosenki Bensona są dobre - pamiętajmy, że to powstawało na początku lat 80, więc trudno oczekiwać brzmienia z EPek Simmonsa...
Milo przypomnieć sobie Didiego pełnego energii i determinacji. Nie to co dziś, zblazowany "gwiazdor" odcinający kupony dawno przebrzmiałej sławy. Szkoda...
Świat powstał z chaosu... ale nie całego, sporo jeszcze zostało.
Mam dwie ulubione piosenki: Don't Throw My Love Away i Love Takes Time.
Dieter z tamtego okresu to dla mnie takie "nieopierzone" dziecię muzyki ale bardzo lubie słuchać tych pioseneczek
Ja tylko znam Love Takes Time, które mi tu ktoś podsunął, bodajże Jaro, ale nie pamiętam już
Na tym video Dieter jest taki fajny, szczególnie jak patrzy do kamery