Wywiad z Dieterem Bohlenem/Thomasem Andersem

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MichałT

Wywiad z Dieterem Bohlenem/Thomasem Andersem

Post autor: MichałT »

Witam!
Mam pytanie, otóż gdy przegladałem listę użytkowników, ku mojemu zdziwieniu ujrzałem na niej Dietera Bohlena, z rangą V.I.P'a, pomimo tego, że ten użytkownik nie napisał ani jednego posta :|
Moje pytanie brzmi: Czyżby to był Dieter we własnej osobie :?: :P
Zaraz potem, do głowy wpadło mi drugie pytanie (skierowne głównie do ArCraka i Pioetrka), czy nie dało by się zorganizować na żywo wywiadu z Dieterem lub Thomasem :?:
Użytkownicy forum, wcześniej przygotowaliby pytania (oczywiście po angielsku :wink: ) i zadawaliby je w czasie rzeczywistym. Najlepiej by było gdyby został poświęcony temu jeden temat, np pod tytułem "Wywiad z Dieterem/Thomasem na żywo".
Uważam, że zorganizowanie takiego wywiadu, powinniśmy potraktować jako zadanie priorytetowe, dla naszego zrzeszenia fanów. Było by to naprawdę wielkie osiągnięcie, którym można by było się poszczycić :D

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT

PS Wiem, że nie jest to łatwe, i co ewentualnie może stać na przeszkodzie :?:
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Wywiad z Dieterem Bohlenem/Thomasem Andersem

Post autor: ArCrack »

Konto założyłem ja z nadzieją, że Dietera uda się namówić na jakąś wypowiedź u nas ;) Hasło zna, więc kto wie, kto wie :lol:
Ale szczerze mówiąc nie liczę na to, jedynym miejscem gdzie się wypowiada jest Bohlenworld i chyba tak zostanie :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
MichałT

Re: Wywiad z Dieterem Bohlenem/Thomasem Andersem

Post autor: MichałT »

ArCrack pisze:Ale szczerze mówiąc nie liczę na to, jedynym miejscem gdzie się wypowiada jest Bohlenworld i chyba tak zostanie :)
Oby nie :wink:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
ODPOWIEDZ