Poszukuję 3 piosenek Blue System

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
Awatar użytkownika
MichałT

Poszukuję 3 piosenek Blue System

Post autor: MichałT »

Poszukuję 3 piosenek Blue System:
:arrow: "Two Hearts Beats As One" - Obsession
:arrow: "Is it a Shame" - Seeds of Heaven
:arrow: "I Love The Way You Are" - Here I Am

Czy ktoś z Was mógłby mi je wysłać?

Nigdzie nie mogę ich znaleźć, a brakują mi one do uzupełnienia dyskografii Blue Systemu, z góry dziękuję za pomoc, podaję namiary:

GG: 2887958
e-Mail: michaltuszynski@vp.pl

Możecie także pisać na PW :wink:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
kaczanoga

Re: Poszukuję 3 piosenek Blue System

Post autor: kaczanoga »

Zbieranie MP3 nazywasz dyskografią (kolekcją) :?: Pewnie jeszcze powiesz, że jesteś prawdziwym fanem BS :?: :!: Żałosne, co pokolenie to gorsze.

Szkoda gadać, chyba w ogóle niepotrzebnie zabieram głos.
Awatar użytkownika
MichałT

Drogi(a) :?: "Kaczanogo", zwracam się tak do Ciebie, iż nie wiem czy jesteś przedstawicielem płci męskiej czy też żeńskiej.
Użyłem słowa "dyskografia", ponieważ chcę ją uzupełnić, a piosenek (nie wiem jak tam ty) nie nazywam dyskografią.
I tak chcę Ci powiedzieć, że jestem prawdziwym fanem Dietera,MT i BS, i właśnie dlatego chcę UZUPEŁNIĆ DYSKOGRAFIĘ BS.

Napisałbym, że pozdrawiam, ale napewno nie będę pozdrawiał antyfanów Dietera, takich jak ty
Szkoda gadać, chyba w ogóle niepotrzebnie zabieram głos.
Zgadzam się w 100%

Żegnam
Ostatnio zmieniony śr sie 20, 2008 22:54 przez MichałT, łącznie zmieniany 1 raz.
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Przecież one są na longplayach. Co innego gdyby były na singlach.
kańczuga pisze:Szkoda gadać, chyba w ogóle niepotrzebnie zabieram głos.
To nowe pokolenie już nie jest z epoki płyt CD a z epoki mp3.
It's a shame jest fajnym utworem w srednim tempie, ale naprawdę warto ściągnąć te dwa pozostałe - prawdziwe perły szczególnie Two hearts beat as one - cudna smaba, bez której nie wyobrażam sobie tej płyty - oddaje jej ducha najlepiej. Jeden z najlepszych utworów w karierze Bohlena.
Awatar użytkownika
MichałT

Witam ponownie.
Nie mam zielonego pojęcia, dlaczego spotykam się z tak zgryźliwą reakcją ze strony kilku użytkowników.
Chciałbym nadmienić, że mam dopiero 14 lat, i piosenki Blue System poznaję dopiero od 2 mięsięcy. Wcześniej znałem MT. To, że nie mam 3 piosenek z bibliografii Blue System, nie oznacza to, że nie jestem ich fanem, ciekawe jakiej muzyki Państwo słuchali mając 14 lat, i czy w ogóle jej słuchaliście (a nie bawiliście się w wojsko).
Nie słucham techno, house ani rytmów typu "bucy,bucy" jak to państwo sugerujecie.
Chciałem tylko uzupełnić bibliografię Blue Systemu, widzę jednak, że nikt z Was nie chce mi pomóc, więc i ja Wam dziękuję za piosenki

WIELKI Fan MichałT

PS Proszę Cię ArCraku, o zamkniecie tego tematu, z góry dziękuję :wink:
Prośba nieaktualna :wink:
Przepraszam za zamieszanie
Ostatnio zmieniony śr sie 20, 2008 22:58 przez MichałT, łącznie zmieniany 2 razy.
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

MichałT pisze:ciekawe jakiej muzyki Państwo słuchali mając 14 lat,
Ja w tym wieku słuchałem MT pierwszej edycji i właśnie BS. :P Ja BS słucham od 5 roku życia a nie od 14.
MichałT pisze:Nie mam zielonego pojęcia, dlaczego spotykam się z tak zgryźliwą reakcją ze strony kilku użytkowników.
Na pewno nie z mojej strony, bo ja tylko zauważyłem, że Twoje pokolenie słucha muzyki z innych nośników, ja raczej się do tego nie przekonam.
Awatar użytkownika
MichałT

Ja BS słucham od 5 roku życia a nie od 14.
Pewnie słuchałeś tego przy rodzicach, i nie wiedziałeś nawet o co chodzi, pomijając to, zapewne od 5 roku życia znałeś już na pamięć wszystkie piosenki MT, wraz z ich tekstami, a Dieter przychodził do Ciebie na niedzielne obiadki :]

Pozdrawiam
WIELKI Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

MichałT pisze:Pewnie słuchałeś tego przy rodzicach, i nie wiedziałeś nawet o co chodzi, pomijając to, zapewne od 5 roku życia znałeś już na pamięć wszystkie piosenki MT, wraz z ich tekstami, a Dieter przychodził do Ciebie na niedzielne obiadki :]
W tym czasie oczywiście, ze nie znałem wszystkich piosenek MT, dopiero sie zainteresowałem BS podczas jednego z występów Dietera w TV (to był 1989 rok), na który czekałem do późnych godzin wieczornych, a MT w przeciwieństwie do Ciebie zainteresowałem się znacznie wcześniej i dość wcześnie znałem wszystkie piosenki z 6 albumów i w przeciwieństwie do Ciebie MT zainteresowałem się przed comebackiem. Co Ty możesz wiedzieć o tych czasach........
Awatar użytkownika
MichałT

Co ja mogę wiedzieć o tych czasach?
Więcej niż możesz sobie wyobrazić...

Powiedz konkretnie ile masz lat, o ile nie skłamiesz, bo ja mam lat 14 i nie mogłem interesować się MT od początku, bo przecież mnie jeszcze na świecie nie było :!:
Swoją drogą Ty też napewno tak dużo o tamtych latach nie wiesz, bo pod ich koniec, pewnie chodziłeś jeszcze do przedszkola.

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

MichałT pisze:Swoją drogą Ty też napewno tak dużo o tamtych latach nie wiesz, bo pod ich koniec, pewnie chodziłeś jeszcze do przedszkola.
Mówiłem o BS. :P
Awatar użytkownika
MichałT

Czy mogę w końcu dowiedzieć się ile masz lat ?

Pozdrawiam
Na zawsze - Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

A do czego Ci to potrzebne? Jak byś śledził forum uważnie, to byś wiedział. Mam wystarczająco dużo lat by pamiętać początki kariery solowej Bohlena. Kupowałem wtedy na bieżąco jego single i płyty.
Awatar użytkownika
MichałT

Nie bawmy się w wyliczanki, proszę Cię tylko o podanie konkretnej liczby, czy to takie trudne?
W innym przypadku uznam Twoje wypowiedzi za niecałkiem szczere...

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

A uważaj sobie co chcesz, większość Forumowiczów o dłuższym stażu i tak wie ile ja mam lat.
Awatar użytkownika
MichałT

Szczerze mówiąc, spodziewałem się takiej odpowiedzi z Twojej strony.
Na prawdę nie chodziło mi o dane personalne, aby przesłać je do CIA tylko o potwierdzenie szczerości Twoich postów.
Bardzo szanuję ludzi starszych ode mnie, lecz nie wywyższałbym się tak jak Ty, w stosunku do młodszych, tylko starałbym się im pomagać...

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Peter pisze:A uważaj sobie co chcesz, większość Forumowiczów o dłuższym stażu i tak wie ile ja mam lat.
Peter chciałem tylko nadmienić że Ty nie masz "dłuższego stażu na tym forum" Co niektórzy z nas znają się jeszcze z poprzedniego "zielonego" i ze strony Sebastiana :)
MichałT pisze:To, że nie mam 3 piosenek z bibliografii Blue System, nie oznacza to, że nie jestem ich fanem, ciekawe jakiej muzyki Państwo słuchali mając 14 lat, i czy w ogóle jej słuchaliście (a nie bawiliście się w wojsko).
Michale - cała ta rozmowa rozchodzi się nie o to czy masz wszytskie kawałki BS czy nie masz a o to że masz je w postaci mp3 a nie oryginalnych albumów audio . Wiadomo że nie można mieć od razu wszystkich albumów w oryginale w ciągu 2 miesięcy (bo tyle słuchasz BS) bo musiałbyś wydać majątek więc chętnie się podziele z Tobą tymi utworami (ale mam nadzieje ze niebawem nabędziesz te płyty oryginalne). Czekaj na PW :)

Pozdrawiam
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
ODPOWIEDZ