Victoria Beckham
- Peter
Victoria Beckham
Co myślicie o brytyjskiej gwiazdce muzyki pop VB? To forum chciałbym założyć dla jej fanów. Mi się podobają Out of your mind i Not such an innocent girl, a także A mind of it's own i The groove.
- angel
Re: Victoria Beckham
To jest forum takich gwiazd jak MODERN TALKING,THOMAS ANDERS,DIETER BOHLEN ,a nie Victorii Beckham by o niej się tu wypowiadać i innych wykonawców nie związanych z muzyką Dietera
.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Mateusz
Ten dział nazywa się "Pozostali" , piszemy tutaj o wykonawcach nie związanych z TA i DB i każdy może napisaćc o kim tylko chce.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Daniel
Niebawem zalozy ktos watek o New Kids On The Block albo Marylinie Mansonie 
To ze dzial nazywa sie "Pozostali" nie upowaznia do wrzucania tu kazdego wykonawcy jaki przyjdzie do glowy.
Dla mnie "pozostali" to wykonawcy glownie z lat 80tych, jak Fancy, Sandra, OMD, ewentualnie wspolczesni wykonawcy, ktorzy w jakis sposob przypominaja lata 80te, jak chociazby September. Niech to subforum ma jakis porządek i sens.
To ze dzial nazywa sie "Pozostali" nie upowaznia do wrzucania tu kazdego wykonawcy jaki przyjdzie do glowy.
Dla mnie "pozostali" to wykonawcy glownie z lat 80tych, jak Fancy, Sandra, OMD, ewentualnie wspolczesni wykonawcy, ktorzy w jakis sposob przypominaja lata 80te, jak chociazby September. Niech to subforum ma jakis porządek i sens.
- Peter
Chłopie September to jest badziew niesamowity i nie widzę żadnego związku z muzyką lat 80 tych. Skoro Ty sobie możesz pisać o September, to ja też mogę o wszystkim.
-
jkris
zaprzeczam. widzialem i slyszalem na zywoPeter pisze:Chłopie September to jest badziew niesamowity i nie widzę żadnego związku z muzyką lat 80 tych.
i tez juz kiedys na tym forum pisalem, ze jest cos w jej piosenkach co mi przypomina lata '80...
Victorii jako piosenkarki nie znam wiec sie nie wypowiadam ale jako osoba jest dla mnie maksymalnie odpychajaca i sztuczna ...
- Peter
Ja ją lubie chyba tylko dlatego, że jest żoną DB, jej muzyka chyba coraz mniej do mnie przemawia, zainteresowałem się nią jako pewną ciekawostką.jkris pisze:Victorii jako piosenkarki nie znam wiec sie nie wypowiadam ale jako osoba jest dla mnie maksymalnie odpychajaca i sztuczna ...
- Daniel
Peter pisze:Co myślicie o brytyjskiej gwiazdce muzyki pop VB? To forum chciałbym założyć dla jej fanów. Mi się podobają Out of your mind i Not such an innocent girl, a także A mind of it's own i The groove.
Peter pisze:Ja ją lubie chyba tylko dlatego, że jest żoną DB, jej muzyka chyba coraz mniej do mnie przemawia, zainteresowałem się nią jako pewną ciekawostką.
Bez komentarza
- Mateusz
w sumie to masz dużo racji, po przemysleniu zgadzam się ze nie wszystko powinno się tu znaleźćDaniel pisze:To ze dzial nazywa sie "Pozostali" nie upowaznia do wrzucania tu kazdego wykonawcy jaki przyjdzie do glowy.Dla mnie "pozostali" to wykonawcy glownie z lat 80tych, jak Fancy, Sandra, OMD, ewentualnie wspolczesni wykonawcy, ktorzy w jakis sposob przypominaja lata 80te, jak chociazby September. Niech to subforum ma jakis porządek i sens.
A September brzmi świetnie, dobry wokal przede wszystkim
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Też tak myślę. Tematy o VB i September są mało przemyślane i pojawiły się nie fortunnie. Chociaż VB przynajmniej jest ładna i fajnie wyglądaMateusz pisze:w sumie to masz dużo racji, po przemysleniu zgadzam się ze nie wszystko powinno się tu znaleźć
No cóż zachwyt jaki mi towarzyszył po wysłuchaniu płyty VB minął bez powrotnie.Daniel pisze:Bez komentarza