Victoria Beckham

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Victoria Beckham

Post autor: Peter »

Co myślicie o brytyjskiej gwiazdce muzyki pop VB? To forum chciałbym założyć dla jej fanów. Mi się podobają Out of your mind i Not such an innocent girl, a także A mind of it's own i The groove.
Awatar użytkownika
angel

Re: Victoria Beckham

Post autor: angel »

To jest forum takich gwiazd jak MODERN TALKING,THOMAS ANDERS,DIETER BOHLEN ,a nie Victorii Beckham by o niej się tu wypowiadać i innych wykonawców nie związanych z muzyką Dietera :o.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ten dział nazywa się "Pozostali" , piszemy tutaj o wykonawcach nie związanych z TA i DB i każdy może napisaćc o kim tylko chce.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Niebawem zalozy ktos watek o New Kids On The Block albo Marylinie Mansonie :)
To ze dzial nazywa sie "Pozostali" nie upowaznia do wrzucania tu kazdego wykonawcy jaki przyjdzie do glowy.
Dla mnie "pozostali" to wykonawcy glownie z lat 80tych, jak Fancy, Sandra, OMD, ewentualnie wspolczesni wykonawcy, ktorzy w jakis sposob przypominaja lata 80te, jak chociazby September. Niech to subforum ma jakis porządek i sens.
Awatar użytkownika
Peter

Chłopie September to jest badziew niesamowity i nie widzę żadnego związku z muzyką lat 80 tych. Skoro Ty sobie możesz pisać o September, to ja też mogę o wszystkim.
jkris

Post autor: jkris »

Peter pisze:Chłopie September to jest badziew niesamowity i nie widzę żadnego związku z muzyką lat 80 tych.
zaprzeczam. widzialem i slyszalem na zywo :>
i tez juz kiedys na tym forum pisalem, ze jest cos w jej piosenkach co mi przypomina lata '80...
Victorii jako piosenkarki nie znam wiec sie nie wypowiadam ale jako osoba jest dla mnie maksymalnie odpychajaca i sztuczna ...
Awatar użytkownika
Peter

jkris pisze:Victorii jako piosenkarki nie znam wiec sie nie wypowiadam ale jako osoba jest dla mnie maksymalnie odpychajaca i sztuczna ...
Ja ją lubie chyba tylko dlatego, że jest żoną DB, jej muzyka chyba coraz mniej do mnie przemawia, zainteresowałem się nią jako pewną ciekawostką.
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Peter pisze:Co myślicie o brytyjskiej gwiazdce muzyki pop VB? To forum chciałbym założyć dla jej fanów. Mi się podobają Out of your mind i Not such an innocent girl, a także A mind of it's own i The groove.
Peter pisze:Ja ją lubie chyba tylko dlatego, że jest żoną DB, jej muzyka chyba coraz mniej do mnie przemawia, zainteresowałem się nią jako pewną ciekawostką.

Bez komentarza :)
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Daniel pisze:To ze dzial nazywa sie "Pozostali" nie upowaznia do wrzucania tu kazdego wykonawcy jaki przyjdzie do glowy.Dla mnie "pozostali" to wykonawcy glownie z lat 80tych, jak Fancy, Sandra, OMD, ewentualnie wspolczesni wykonawcy, ktorzy w jakis sposob przypominaja lata 80te, jak chociazby September. Niech to subforum ma jakis porządek i sens.
w sumie to masz dużo racji, po przemysleniu zgadzam się ze nie wszystko powinno się tu znaleźć

A September brzmi świetnie, dobry wokal przede wszystkim :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Peter

Mateusz pisze:w sumie to masz dużo racji, po przemysleniu zgadzam się ze nie wszystko powinno się tu znaleźć
Też tak myślę. Tematy o VB i September są mało przemyślane i pojawiły się nie fortunnie. Chociaż VB przynajmniej jest ładna i fajnie wygląda
Daniel pisze:Bez komentarza
No cóż zachwyt jaki mi towarzyszył po wysłuchaniu płyty VB minął bez powrotnie.
ODPOWIEDZ