Znalazłem taką informację na stronce z biletami na Sopot festiwal.
Program festivalu – Dzień Drugi – 24 sierpnia
Specjalny dzień z udziałem najsłynniejszych gwiazd muzyki pop lat 80-tych. W Operze Leśnej wystąpią: Samantha, Sabrina, Sandra, Kim Wilde, Limahl i Kajagoogoo, Shakin’ Stevens, oraz Tomas Anders z Modern Talking. Po raz pierwszy artyści i przeboje pierwszych miejsc list przebojów lat 80-tych razem!
Tekst skopiowałem w orginalnej pisowni .Trzeba im wybaczyc bo się nie znają. Thomas w Sopocie .
Bilety ponoc pojawily sie 6stego sierpna i juz dawno nie ma sladu po nich chyba byly tylko dla Vipow lub prominentow,niezle fani moga obejsc sie smakiem i miec nadzieje ze Thomas da jakis koncert w Polsce
A mi się udało kupić 2 ostatnie bilety na bileteria.pl . Co prawda nie obok siebie, ale to nieważne. Ale to fakt, na stronie BART-u zniknęły błyskawicznie, albo ich w ogóle nie było.
Postaram się zrobić trochę zdjęć.
Pozdrawiam wszystkich
No to z Ciebie szczęściara ,szkoda , że ja tam nie mogę być. Pocykaj trochę zdjęc i prześlij je na stronke fanclubu, pozdrawiam i zyczę doskonałej zabawy.Pa :
Świetny, ale w jednym zdaniu autorzy nie wykazali się zbytnim "orientem". Napisali bowiem, że "zespół reaktywował się jeszcze raz, w 1998 roku, jednak bez sukcesu" Polemizowałbym.
Dr Mabuse pisze:Świetny, ale w jednym zdaniu autorzy nie wykazali się zbytnim "orientem". Napisali bowiem, że "zespół reaktywował się jeszcze raz, w 1998 roku, jednak bez sukcesu" Polemizowałbym.
No błagam Cie.........jak napisałem wyżej, samo BFG sprzedało się lepiej niż wszystkie płyty Marka razem wzięte. Ale masz rację, takie 10 milionów to rzeczywiście żenujące osiągnięcie
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight