Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!

Post autor: Blue Forever »

Bardzo was proszę o pozytywne (mam nadzieję) komentarze pod moim teledyskiem na podanej stronie Thomasa.

http://ibiza.thomas-anders.com/entries/33-kamil

Miłego oglądania!
Awatar użytkownika
Mateusz

Re: Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!

Post autor: Mateusz »

Klip naprawde fajny, zrobiony z pomysłem, naprawde szczerze gratuluje i życze sukcesu;)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Bardzo fajny pomysł na klip, zdecydowanie odróżnia się od reszty a oryginalność Thomas ma zamiar przecież cenić przy wybieraniu zwycięzcy ;)
Ja ze swoim poszedłem w nieco bardziej tradycyjnym kierunku: http://ibiza.thomas-anders.com/entries/32-arek :]
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Arku, kawał dobrej roboty, to jest świetne i najważniejsze, że nie zabrakło obrazków z jakiś ciepłych krajów, możliwe, ze to z Ibizy.
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

Blue Forever pisze:Bardzo was proszę o pozytywne (mam nadzieję) komentarze pod moim teledyskiem na podanej stronie Thomasa.

http://ibiza.thomas-anders.com/entries/33-kamil

Miłego oglądania!
Video bardzo osobiste. Mam nadzieję, że obroni się, znacząco się wyróżniając na tle tych, które próbują naśladować telewizyjne, wypasione produkcje.

Życzę Ci wygranej! Jak klip pokazuje, będąc wiernym fanem, zasługujesz na nią.
Awatar użytkownika
Peter

Mnie bardziej podobał się teledysk Arka i jest jednym z niewielu naprawdę udanych.
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

Peter pisze:Mnie bardziej podobał się teledysk Arka i jest jednym z niewielu naprawdę udanych.
Ten Arka technicznie jest rzeczywiście znacznie doskonalszy, ale tak naprawdę niczym się nie wyróżnia od tysiąca innych, jakie codziennie można zobaczyć w telewizji. Natomiast Kamila broni się osobistą historią i zwyczajną szczerością. A dzisiaj to wielka, wielka rzadkość, gdzie dominuje plastyk i sztuczność.

Arka jest bardzo dobry, ale gdybym ja był w jury, wybrałbym z powyższych powodów ten Kamila.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Myślę, że gdyby klip Kamila znalazł się na YouTube bez okazji, ot tak, został by potraktowany w kategoriach sympatycznej ciekawostki. Natomiast w formułę tego konkursu wpasowuje się idealnie ("It is not a question of producing a perfect video. We want to see your personal touch!") o czym świadczy choćby liczba osób, które skomentowały go na stronie Thomasa. Komentarzy ma najwięcej ze wszystkich, mimo że jest tam dopiero jeden dzień :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

No jest bardzo osobisty i to jego duża zaleta, ale Ara jest taki profesjonalny i taki moderntalkingowy. Mi się bardziej podoba, choć porównując wszystkie nudne teledyski jakie sie tam pojawiły teledysk Kamila wyróżnia się oryginalnością.
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Nawet nie wiecie jaką radość sprawiacie mi takimi pochlebstwami. Z "treściowego" punktu widzenia pod koniec miały być fragmenty z koncertu Thomasa w Ostródzie, na który właśnie jechałem. Zrezygnowaliśmy jednak z tego pomysłu, gdyż jest już kilka teledysków, które właśnie przedstawiają fragmenty koncertów, a zamieściliśmy tylko zdjęcia z za kulis, na dodatek dość niewyraźne, żeby było trochę tajemniczości, niedopowiedzeń...

Prawdę mówiąc ja w tym klipie jestem tylko "aktorem" całą pomysłodawczynią, reżyserem, scenarzystą, operatorem kamery itd. jest moja dziewczyna Jola.

PS. Oczywiście wszystkie płyty CD, DVD, winyle, kasety, itp. użyte w klipie są autentyczną moją kolekcją. :)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!
Awatar użytkownika
krystian395

Post autor: krystian395 »

super filmik jestem pod wrażeniem masz bardzo dużą kolekcje płyt ja też mam bardzo dużo płyt Thomas i Modern Talking no ale masz ich jednak wiecej ode mnie a i zazdroszcze ci tego zdjecia z Thomasem ja mam autograf thomasa i dietera ale niestety nie mam zdjecie z zadnym z nich ;/ pozdro i jeszcze raz grtuluje mysle ze mazesz wygrac Arka film też był super wiec masz rywala ;d
You are not alone - I'll be there for you........
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Co tu dużo gadać. Arka teledysk jest po prostu rewelacyjny. Jest w nim dużo plaży, klimatów morskich i wakacyjnych + domiksowany jest do tego Thomas w różnych sytuacjach, w których śpiewa, tańczy a na jednym ze zdjęć występuje z rodzinką. Dla mnie pełen profesjonalizm. Natomiast teledysk Blue Forever też jest fajny na swój sposób, przypomina mi pod pewnymi względami stary teledysk "You can win if you want".
Wszystko zależy od tego jakimi kategoriami będzie się kierować komisja co do teledysków. Ba zapewne inni skomponują je właśnie tak bardziej telewizyjnie lub jak Blue Forever z bardziej osobistym podejściem, choć mniej w nim typowych, klipowych "fajerwerków". :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Adi pisze:komisja co do teledysków.
Albo Thomas Anders. :P
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Blue Forever pisze: Prawdę mówiąc ja w tym klipie jestem tylko "aktorem" całą pomysłodawczynią, reżyserem, scenarzystą, operatorem kamery itd. jest moja dziewczyna Jola.
Gratuluję :!: Zarówno robiącego wrażenie teledysku jak i dziewczyny :wink: Pod względem technicznym z pewnością Arka clip jest lepszy (i kosztował mnóstwo czasu), ale Twój jest nie do podrobienia. No i "wypuszczenie" go w świat wymagało nie lada odwagi. Szacuneczek :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Peter pisze:
Adi pisze:komisja co do teledysków.
Albo Thomas Anders. :P
Hm. A może Thomas przy wyborze najlepszego będzie się właśnie posiłkował doradztwem np. żonki, synka i może jeszcze kogoś z managementu, nie wiadomo...? :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
krystian395

Post autor: krystian395 »

mam prośbę mogłby ktoś mi powiedziec czy zeby filmik tam wstawic trzeba sie zaraejestrować czy cos ??
You are not alone - I'll be there for you........
ODPOWIEDZ