Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!
- Blue Forever
- Kontakt:
Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!
Bardzo was proszę o pozytywne (mam nadzieję) komentarze pod moim teledyskiem na podanej stronie Thomasa.
http://ibiza.thomas-anders.com/entries/33-kamil
Miłego oglądania!
Miłego oglądania!
- Mateusz
Re: Teledysk do "Ibiza Baba Baya" - konkurs dla fanów!
Klip naprawde fajny, zrobiony z pomysłem, naprawde szczerze gratuluje i życze sukcesu;)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Bardzo fajny pomysł na klip, zdecydowanie odróżnia się od reszty a oryginalność Thomas ma zamiar przecież cenić przy wybieraniu zwycięzcy 
Ja ze swoim poszedłem w nieco bardziej tradycyjnym kierunku: http://ibiza.thomas-anders.com/entries/32-arek![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja ze swoim poszedłem w nieco bardziej tradycyjnym kierunku: http://ibiza.thomas-anders.com/entries/32-arek
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
Arku, kawał dobrej roboty, to jest świetne i najważniejsze, że nie zabrakło obrazków z jakiś ciepłych krajów, możliwe, ze to z Ibizy.
- Prophet5
Video bardzo osobiste. Mam nadzieję, że obroni się, znacząco się wyróżniając na tle tych, które próbują naśladować telewizyjne, wypasione produkcje.Blue Forever pisze:Bardzo was proszę o pozytywne (mam nadzieję) komentarze pod moim teledyskiem na podanej stronie Thomasa.
Miłego oglądania!
Życzę Ci wygranej! Jak klip pokazuje, będąc wiernym fanem, zasługujesz na nią.
- Peter
Mnie bardziej podobał się teledysk Arka i jest jednym z niewielu naprawdę udanych.
- Prophet5
Ten Arka technicznie jest rzeczywiście znacznie doskonalszy, ale tak naprawdę niczym się nie wyróżnia od tysiąca innych, jakie codziennie można zobaczyć w telewizji. Natomiast Kamila broni się osobistą historią i zwyczajną szczerością. A dzisiaj to wielka, wielka rzadkość, gdzie dominuje plastyk i sztuczność.Peter pisze:Mnie bardziej podobał się teledysk Arka i jest jednym z niewielu naprawdę udanych.
Arka jest bardzo dobry, ale gdybym ja był w jury, wybrałbym z powyższych powodów ten Kamila.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Myślę, że gdyby klip Kamila znalazł się na YouTube bez okazji, ot tak, został by potraktowany w kategoriach sympatycznej ciekawostki. Natomiast w formułę tego konkursu wpasowuje się idealnie ("It is not a question of producing a perfect video. We want to see your personal touch!") o czym świadczy choćby liczba osób, które skomentowały go na stronie Thomasa. Komentarzy ma najwięcej ze wszystkich, mimo że jest tam dopiero jeden dzień 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
No jest bardzo osobisty i to jego duża zaleta, ale Ara jest taki profesjonalny i taki moderntalkingowy. Mi się bardziej podoba, choć porównując wszystkie nudne teledyski jakie sie tam pojawiły teledysk Kamila wyróżnia się oryginalnością.
- Blue Forever
- Kontakt:
Nawet nie wiecie jaką radość sprawiacie mi takimi pochlebstwami. Z "treściowego" punktu widzenia pod koniec miały być fragmenty z koncertu Thomasa w Ostródzie, na który właśnie jechałem. Zrezygnowaliśmy jednak z tego pomysłu, gdyż jest już kilka teledysków, które właśnie przedstawiają fragmenty koncertów, a zamieściliśmy tylko zdjęcia z za kulis, na dodatek dość niewyraźne, żeby było trochę tajemniczości, niedopowiedzeń...
Prawdę mówiąc ja w tym klipie jestem tylko "aktorem" całą pomysłodawczynią, reżyserem, scenarzystą, operatorem kamery itd. jest moja dziewczyna Jola.
PS. Oczywiście wszystkie płyty CD, DVD, winyle, kasety, itp. użyte w klipie są autentyczną moją kolekcją.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!
Prawdę mówiąc ja w tym klipie jestem tylko "aktorem" całą pomysłodawczynią, reżyserem, scenarzystą, operatorem kamery itd. jest moja dziewczyna Jola.
PS. Oczywiście wszystkie płyty CD, DVD, winyle, kasety, itp. użyte w klipie są autentyczną moją kolekcją.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!
- krystian395
super filmik jestem pod wrażeniem masz bardzo dużą kolekcje płyt ja też mam bardzo dużo płyt Thomas i Modern Talking no ale masz ich jednak wiecej ode mnie a i zazdroszcze ci tego zdjecia z Thomasem ja mam autograf thomasa i dietera ale niestety nie mam zdjecie z zadnym z nich ;/ pozdro i jeszcze raz grtuluje mysle ze mazesz wygrac Arka film też był super wiec masz rywala ;d
You are not alone - I'll be there for you........
- Adi
Co tu dużo gadać. Arka teledysk jest po prostu rewelacyjny. Jest w nim dużo plaży, klimatów morskich i wakacyjnych + domiksowany jest do tego Thomas w różnych sytuacjach, w których śpiewa, tańczy a na jednym ze zdjęć występuje z rodzinką. Dla mnie pełen profesjonalizm. Natomiast teledysk Blue Forever też jest fajny na swój sposób, przypomina mi pod pewnymi względami stary teledysk "You can win if you want".
Wszystko zależy od tego jakimi kategoriami będzie się kierować komisja co do teledysków. Ba zapewne inni skomponują je właśnie tak bardziej telewizyjnie lub jak Blue Forever z bardziej osobistym podejściem, choć mniej w nim typowych, klipowych "fajerwerków".
Wszystko zależy od tego jakimi kategoriami będzie się kierować komisja co do teledysków. Ba zapewne inni skomponują je właśnie tak bardziej telewizyjnie lub jak Blue Forever z bardziej osobistym podejściem, choć mniej w nim typowych, klipowych "fajerwerków".
- Peter
Albo Thomas Anders.Adi pisze:komisja co do teledysków.
- Dr Mabuse
GratulujęBlue Forever pisze: Prawdę mówiąc ja w tym klipie jestem tylko "aktorem" całą pomysłodawczynią, reżyserem, scenarzystą, operatorem kamery itd. jest moja dziewczyna Jola.

- Adi
Hm. A może Thomas przy wyborze najlepszego będzie się właśnie posiłkował doradztwem np. żonki, synka i może jeszcze kogoś z managementu, nie wiadomo...?Peter pisze:Albo Thomas Anders.Adi pisze:komisja co do teledysków.
- krystian395
mam prośbę mogłby ktoś mi powiedziec czy zeby filmik tam wstawic trzeba sie zaraejestrować czy cos ??
You are not alone - I'll be there for you........