http://www.wrzuta.pl/audio/bPhBP0RXzL/play_in_team/
Nowy singiel Ich troje wyprodukowany przez Axela Breitunga-producent muzyki DJ Bobo oraz autor aranzacji kilku utworów MT takich jak Who will love you like i do, When the sky rained fire, Ready for the victory, 10 seconds to countdown. Utwór startuje w konkursie na polski hit lat SOPOT HIT FESTIVAL. Jak dla mnie piosenka jest świetna. Ich troje przeszło na styl który spodoba się nie tylko fanom.
Co wy sądzicie o tym utworze??
Axel Breitung & Ich Troje-We play in team
-
Maciek Kowerski
- Dr Mabuse
- Mateusz
Re: Axel Breitung & Ich Troje-We play in team
brzmi to jak mandaryna ale klip choć troche tandetny to na swój sposób jest niezły
http://youtube.com/watch?v=OVl_35tzUqM
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- flipper_69
Moim zdaniem całkiem niezły. No ale Axel Breitung to firma, wcale nie gorsza od Dietera. Mandaryna mogła tylko pomarzyć o takim producencie. Prawdę mówiąc to pierwszy kawałek Wiśniewskiego, który mi się podoba.
- Atlantis
Kawałki Mandaryny brzmiały bardzo podobnie i nie potrzeba było do tego Breitunga. Osobiście nie chciałbym, żeby Dieter poszedł w kierunku takiego psełdo techno.flipper_69 pisze:Moim zdaniem całkiem niezły. No ale Axel Breitung to firma, wcale nie gorsza od Dietera. Mandaryna mogła tylko pomarzyć o takim producencie.
Z resztą, na Universe Breitunga już nie było i wcale nie wyszło to tej płycie na złe. Z jego aranży dla MT najbardziej podoba mi się Win The Race no i Witchqueen of Eldorado, zaś np. When The Sky Rained Fire to świetna melodia ubrana w taką właśnie łupankę jak powyższy utwór Ich Troje.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight