Kudlaty pisze:Byleby tego nie jadł... Bogusz Bilewski reklamował w latach 90' Kame i rok później "serce jak dzwon" przestało bić...
Dobre spostrzeżenie, tylko Dieter jest chyba trochę młodszy niż Boguś Bilewski (sugeruje, ze zmarł na starość i nie jest to efekt uboczny reklamy). Dieterowi to na szczęście na razie nie grozi
Bilewski zmarł w wieku 65 lat, dieter ma co prawda 11 mniej... zresztą rozmowa na temat "jeść czy nie jeść" jest raczej zbedna przepraszam, ze wogóle ją zaczałem ten temat
Ale Dieter o miedzę ciągle się nie kłócił, także szanse ma większe. Ja mu życzę co najmniej setki z zakładką
A urodziny to on chyba ma w marcu - prawda ? Może jakieś życzonka na ten czas mu przygotujemy. Z podpisami Fanów prosto ze stronki moderntalking.pl
Już teraz czas by o tym pomyśleć
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Didi&Thomas pisze:A urodziny to on chyba ma w marcu - prawda ? Może jakieś życzonka na ten czas mu przygotujemy. Z podpisami Fanów prosto ze stronki moderntalking.pl
Dieter jest z 7 lutego z marca (pierwszego) jest Thomas
Jeśli chodzi o przygotowanie życzeń, to pomysł bardzo ciekawy
A co do Bogusia Bilewskiego, to zapewne nie reklamował on takiego rodzaju margaryny, jak ta, którą promuje DB.
Ale mniejsza z nim. Życzę mu jak najlepiej, żeby jak najdłużej żył (szkoda, że odjął sobie troszkę przez papierosy, no ale cóż... ) i mógł nas dalej cieszyć swoimi produkcjami
Heh na filmik to się nie załapałam bo plik w tym serwis ie już nie istnieje. Ale nie jest pierwszym gwiazdorem który coś reklamuje ale zazwyczaj są to kosmetyki odzierz obuwie ... ale nie widziałam jeszcze żadnej gwiazdy w reklamie margaryny
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do