No właśnie... Tak jak w temacie... Przecież jest nas fanów muzyki Dietera Bohlena bardzo dużo, a forum to tak jakby nie żyło ... Może ma ktoś pomysł jak ożywić to forum?...
Ja ze swej strony proponuję aby admin tego forum na swojej stronie bardziej uwidocznił napis "Forum"... Może pomoże...
Potrzeba wiecej aktywnych uzytkownikow, wiec warto by to forum rozreklamowac. Ja jestem fanem muzyki DB od 20 lat, a forum odkrylem dopiero kilka dni temu.
No właśnie... Tak jak w temacie... Przecież jest nas fanów muzyki Dietera Bohlena bardzo dużo, a forum to tak jakby nie żyło ... Może ma ktoś pomysł jak ożywić to forum?...
Ja ze swej strony proponuję aby admin tego forum na swojej stronie bardziej uwidocznił napis "Forum"... Może pomoże...
Pozdrawiam
Forum miewa dni w których jest pisane po dwadzieścia kilka postów, bywają też dni gdy posty są dwa czy trzy... Nie wiem osobiście co poradzić, żeby utrzymywała się ta pierwsza liczba
Napisu "forum" myślę, że uwidoczniać nie trzeba bo w menu strony i tak jest specjalne miejsce w którym wyświetlane jest 10 ostatnio poruszonych tematów. To samo u siebie na stronie ma Dominik.
Daniel pisze:Potrzeba wiecej aktywnych uzytkownikow, wiec warto by to forum rozreklamowac. Ja jestem fanem muzyki DB od 20 lat, a forum odkrylem dopiero kilka dni temu.
Tylko jak? Na wszystkich polski stronach o MT link do forum już jest...
Dac linki nie tylko na stronach o MT
Np. pusc info na forum top80.pl - tam zaglada bardzo wiele ludzi.
A ja, mimo ze jestem tam stalym bywalcem, zadnej informacji o "Modern Talking Forum" tam nie widzialem. Jakbym zobaczyl, to napewno bym tu zajrzal juz wczesniej. A jesli nie chcesz tego robic tak oficjalnie, to wstaw po prostu linka do forum w swojej stopce
Na 80s.pl zabronione jest reklamowanie innych for . Miałem tam podany adres tego forum nawet nie w stopce, tylko w profilu w miejscu na adres własnej strony i zostało to usunięte przez moderatorów...
Mike pisze:za to na top80.pl nikt nie zabrania reklamowania swoich stron, for... nawet jest to wskazane
Dokladnie !
Top80 jest niezwykle "user friendly" dla potencjalnej "konkurencji".
Bo nie chodzi o to, aby ze soba rywalizowac, ale o to aby ludzie o podobnych zainteresowaniach trzymali sie razem.
Dlatego też mam zamiar jako swój avatar wstawić tam obrazek z adresem tego forum . Tylko najpierw muszę się dowiedzieć jak, bo sam nie potrafię do tego dojść
Ze zrobieniem avatara nie ma problemu najmniejszego . Problem był w jego umieszczeniu - jestem po prostu przyzwyczajony do for phpBB2-podobnych, a tam jest inne. Podpisy tam nie funkcjonują.
No fakt - forum jest inne. Zresztą nigdy mi się nie podobało i dlatego nie jestem tam częstym bywalcem. Co innego u Pistonsa - tam spędziłem swego czasu dużo dużo nocy ...
Jeśli chodzi o podpis to jest coś takiego w informacjach osobistych (przed chwilą patrzyłem) choć nie ma pewności czy to działa... A może po prostu spytać kogoś z tego forum jak to zrobić z avatarem... Może pomogą ...