Hej!
Szukam "You're My Heart You're My Soul", ale w nie byle jakim wydaniu. Mam na myśli remix, wydany w 1985 roku jedynie w Wielkiej Brytanii na 12-to calówce (wyd. Magnet). Nosi nazwę "Special Disco Mix" i został zrobiony przez Steve'a Harvey'a. Tej wersji szukam w bitrate 192 i więcej. Posiada ktoś może (ale w bitrate od 192 wzwyż)?
Z góry dziękuje za pomoc
YMHYMS - Special Disco Mix from UK
- Maro_D
YMHYMS - Special Disco Mix from UK
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Adek
Re: YMHYMS - Special Disco Mix from UK
Chyba słyszałem o tym mixie, też chciałbym go mieć.
Bodajże w UK został wydany też remix ,,With A Little Love''
Bodajże w UK został wydany też remix ,,With A Little Love''
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- Maro_D
Zgadza się, "With A Little Love" w wersji maxi został wydany w UK i Kanadzie jako B-Side maxi-singla "Atlantis". W Polsce można go znaleźć na składance "Summer Klub80.pl".
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- weidung
- Członek TAFC Polska
No mam złą wiadomość. W Kanadzie nie ukazała się wersja maxi With A Little Love. Mam w swojej kolekcji maxi-singiel Atlantis Is Calling (wydanie RCA/Ariola Canada PT 40970) i na stronie B znajdujemy maxi wersję You're My Heart, You're My Soul (Extended Version) oraz With A Little Love w wersji normalnej 3:33. Ale wydanie jest o tyle ciekawe, że ma inną okładkę i, co rzadko się zdarza w przypadku wydań maxi-singlowych, płytka odtwarzana jest z prędkością 33 1/3. 
- arsau6
A nie jest to przypadkiem wersja z albumu?
Muzyka, muzyka, to jest wszystko, wszystko, co mam.
arsau6 pozdrawiam
arsau6 pozdrawiam