Co do wyświetlania tematów na stronie - szukam właśnie narzędzia, które na to pozwoli.
Nowe forum
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nowe forum
Forum przeszło na najnowszą wersję skryptu, trochę pewnie minie zanim się przyzwyczaimy, mimo że zmiany wizualne starałem się ograniczyć do minimum. Funkcjonalność powinna wzrosnąć, co mam nadzieję wyjdzie w praniu. Nie wiem czy wszystko już chodzi, mam nadzieję że tak
Gdyby jednak coś nie działało jak się należy, piszcie tu.
Co do wyświetlania tematów na stronie - szukam właśnie narzędzia, które na to pozwoli.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Kudlaty
Re: Nowe forum
W pytke ta wersja. jakowos szybciej to wszystko "śmiga" niz zwykle, nie wpspominajac o dużo lepszym designie.
I need a woman. A woman to run to.
Someone who cares in the night.
Someone who cares in the night.
- Mateusz
Nowy wygląd forum
Mam pytanie odnośnie "nowego" forum. Gdzie sie podziała opcja "cytuj fragment postu"?? Byla ona bardzo przydatna i dobrze by bylo gdyby wróciła.
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 22:39 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Nowy wygląd forum
Cytowanie postów jest na dole, po prawej.
Cytowanie fragmentów postów będzie, gdy doinstaluję szybkie odpowiedzi - na dole każdego tematu, bez konieczności klikania na "Odpowiedz".
Trochę się dziwię, że wśród wielu naprawdę przydatnych rzeczy które się pojawiły w nowej wersji, autorzy nie umieścili tych najczęściej stosowanych - szybkiej odpowiedzi, widoku nazwy tematu w którym był ostatni post, itd. To wszystko będę sie starał doinstalowywać w miarę możliwości czasowych o ile uda mi się odnaleźć odpowiednie działające dodatki. Póki co dorzuciłem dodatek wyświetlający liczbę nowych postów w górnym prawym rogu strony. Na dziś więcej już nie dam rady, bo łącznie z pracą siedzę przed monitorem 13 godzin i bolą mnie już oczy
Cytowanie fragmentów postów będzie, gdy doinstaluję szybkie odpowiedzi - na dole każdego tematu, bez konieczności klikania na "Odpowiedz".
Trochę się dziwię, że wśród wielu naprawdę przydatnych rzeczy które się pojawiły w nowej wersji, autorzy nie umieścili tych najczęściej stosowanych - szybkiej odpowiedzi, widoku nazwy tematu w którym był ostatni post, itd. To wszystko będę sie starał doinstalowywać w miarę możliwości czasowych o ile uda mi się odnaleźć odpowiednie działające dodatki. Póki co dorzuciłem dodatek wyświetlający liczbę nowych postów w górnym prawym rogu strony. Na dziś więcej już nie dam rady, bo łącznie z pracą siedzę przed monitorem 13 godzin i bolą mnie już oczy
-
alunia13
Szczerze to mi się za bardzo nie podoba ta wersja ale tez nie jest tez najgorsza:DWielki Szacun dla ArCracka:D
"You can win, If You want..."
- Mateusz
Ja też nie moge sie z tym oswoic za bardzo, szczególnie z tymczasowym brakiem "szybkiej odpowiedzi".
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Trochę tego brakuje, jak i brakuje wykazu poruszanych na forum tematów na stronie głównej
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
EnjoyMateusz pisze:Ja też nie moge sie z tym oswoic za bardzo, szczególnie z tymczasowym brakiem "szybkiej odpowiedzi".
Przyzwyczaić do nowego forum i tak byśmy się musieli, bo w tym roku kończy się wsparcie dla starej wersji, co oznacza brak aktualizacji. Wybrałem szablon przypominający ten stary, razem z forum dostarczany jest też drugi, ale totalnie rewolucyjny - z awatarami i informacjami o użytkowniku po prawej stronie postu
- Mateusz
Cytowanie fragmentów mamy, szybką odp też;) teraz jest wszystko cacy i w porządku
Arek dzieki za doinstalowanie brakujących rzeczy.
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Pojawiła się też lista tematów na stronie głównej.
Póki co kieruje zawsze na pierwszą stronę tematu no i pokazuje najnowsze tematy, nie tematy w których są najnowsze posty. Niedługo powinny wyjść kolejne tego typu dodatki, wtedy zainstaluję ten funkcjonujący jak w poprzedniej wersji forum.
Póki co kieruje zawsze na pierwszą stronę tematu no i pokazuje najnowsze tematy, nie tematy w których są najnowsze posty. Niedługo powinny wyjść kolejne tego typu dodatki, wtedy zainstaluję ten funkcjonujący jak w poprzedniej wersji forum.
- only love
- Kontakt:
no no zmiana taka że na początku nie wiedziałam jak sie zalogować ale myślę że sie jakoś przyzwyczaję. Nie wiedziałam jak wstawić posta ale kliknęłam opcje wyślij i wstawiłam. A do czego służy opcja zapisz???
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Można zapisać sobie roboczą wersję wiadomości, do której dostęp jest przez "Panel użytkownika" (górny prawy róg) i następnie "szkice" (po lewej).
Nie wiem czy ktoś z tego będzie korzystał, ale jest w standardowej wersji forum, więc widocznie jego autorzy uznali że tak
Nie wiem czy ktoś z tego będzie korzystał, ale jest w standardowej wersji forum, więc widocznie jego autorzy uznali że tak
- Peter
Arku, jak zwykle kawał dobrej roboty. Nowa wersja forum jest znakomita.
- Elltoja
wchodzę na forum i zdziwienie
nie widzę logowania... dopiero po chwili dotarło do mnie, że forum jest zmienione
Ale fajnie, lubię zmiany i to forum nawet mi się podoba. Szablon z avatarami po prawej stronie też już gdzieś widziałam, ale trudniej byłoby się do niego przyzwyczaić z racji naszego czytania od lewej do prawej. wzrok w pierwszej kolejności leci w lewo i nie ma siły
Ale fajnie, lubię zmiany i to forum nawet mi się podoba. Szablon z avatarami po prawej stronie też już gdzieś widziałam, ale trudniej byłoby się do niego przyzwyczaić z racji naszego czytania od lewej do prawej. wzrok w pierwszej kolejności leci w lewo i nie ma siły
- Dr Mabuse
Jedna rzecz, która mi po zmianach trochę przeszkadza, to mała wielkość liter. Pewnie jest na to jakaś rada (może zmiana rozdzielczości?). Proszę o sugestie. Nadmieniam, że ze wzrokiem do tej pory problemów nie miałem 

- only love
- Kontakt:
zawsze w przeglądarce internetowej można zwiększyć rozmiar tekstu
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard