http://pl.youtube.com/watch?v=b3en8I8iCF4
Ziele
- Mateusz
Jak zobaczylem tytul to myslałem ze o jakichs używkach kawalek bedzie 
A o samym utworze nie mam zdania, nie moja to muzyka i mam wrażenie że Thomas sie zwyczajnie marnuje śpiewając takie kawałki.
A o samym utworze nie mam zdania, nie moja to muzyka i mam wrażenie że Thomas sie zwyczajnie marnuje śpiewając takie kawałki.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 20, 2008 8:14 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- weidung
- Członek TAFC Polska
oooo nie!
Jak dla mnie to TRAGEDIA! Jestem ciekawy ile jeszcze błędów popełni Thomas Anders. Aż żal ściska, kiedy patrzę, jak on się marnuje... Przecież ze swoim głosem mógłby tyle osiągnąc jako solowy wokalista. Wyraźnie brakuje tutaj obecności młodego, kreatywnego człowieka, który pokierowałby jego karierą... I nie sądzę żeby się to zmieniło w najbliższym czasie, a szkoda...
- Adi
- shizonek
Re: oooo nie!
Masz stuprocentową rację (niestety). Thomas ma fajny głos, świetnie się czuje na scenie, (nadal) nieźle wygląda, ale.. brakuje mu kogoś (młodego człowieka czy nie, obojętne), kto by mu napisał parę hiciorów - Thomas, co by nie mówić, nie ma kompozytorskiego 'nosa'. Teraz widać, jak mimo wszystko dobrze wkomponował się w MT - Bohlen pisał dobre kawałki, Anders elegancko je prezentował i tak to się pięknie toczyło. Jednak ta dwójka dobrze się dopasowała rolami, szkoda, że nie przetrwali próby czasu..weidung pisze:Jak dla mnie to TRAGEDIA! Jestem ciekawy ile jeszcze błędów popełni Thomas Anders. Aż żal ściska, kiedy patrzę, jak on się marnuje... Przecież ze swoim głosem mógłby tyle osiągnąc jako solowy wokalista. Wyraźnie brakuje tutaj obecności młodego, kreatywnego człowieka, który pokierowałby jego karierą...
No więc teraz Andersowi przydałby się taki "zamiennik Bohlena" (nie pod względem stylistyki muzycznej, tylko zdolności do pisania przebojów, obojętnie w jakim gatunku)..