Ciuszki Thomasa
- Soldier
Ciuszki Thomasa
Widzial kto tak ubranego Thomaska? Hihi przyznam,ze ja to widze pierwszy raz. Fakt-stare,ale nie moglam sie powstrzymac.
http://www.youtube.com/watch?v=QbnHwasY ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QbnHwasY ... re=related
- Mateusz
- Adi
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
-
riccardo1989
- flipper_69
- Elltoja
Re: Ciuszki Thomasa
Z daleka wyglądało jakby jakaś dziewczynka biegała po scenie
pierwszy raz to widzę... kurcze, kto go tak ubrał?
No ale w tamtych czas wielu artystów dziwnie się ubierało... im dziwniejszy strój tym lepszy. Każdy chciał być indywidualistą i wszyscy właściwie wyglądali podobnie
No ale w tamtych czas wielu artystów dziwnie się ubierało... im dziwniejszy strój tym lepszy. Każdy chciał być indywidualistą i wszyscy właściwie wyglądali podobnie
- only love
- Kontakt:
hahaha faktycznie z daleka to wyglądało jakby dziewczyna biegała po scenie i też mi się skojarzyło jakby spodni nie założył i wypadł na scenę w bokserkach. Do tego jeszcze ta marynarka. jednak bardziej komicznie by wyglądał gdyby rozpuścił włosy.
thomas jestes szalonyyyyyyy

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Thomas w pantalonach to dla mnie zdziewienie 
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Gasolina91
Mojemu koledze strasznie podobają się ciuchy Thomasa z teledysku King Of Love i chyba tylko to mu sie w nim podoba... 
Point Of No Return
-
riccardo1989
Fajnie jakby Thomas zmienił wizerunek na taki http://www.youtube.com/watch?v=7GXhvOI1 ... re=related
Słuchacze, zwłaszcza młodsi patrzą na wygląd i jak będzie promował nową płytę i występował w garniturze to mniej zachęci młodszych słuchaczy. No i mógłby jeszcze kilka kg zgubić hehe
Słuchacze, zwłaszcza młodsi patrzą na wygląd i jak będzie promował nową płytę i występował w garniturze to mniej zachęci młodszych słuchaczy. No i mógłby jeszcze kilka kg zgubić hehe
- Adi
Pewnie, że dojrzałego artystę można tam jakoś podpicować z wizerunkiem pod młodsze pokolenie. W "King of love" trochę to tak zrobiono. Ale czy powiedzmy Thomas w ciuszkach, jak z występu na RTL w "Top of the POPS" przy jakiejś poważnej piosence np. "Songs that live forever" to już za bardzo jak dla mnie nie wyglądariccardo1989 pisze:Słuchacze, zwłaszcza młodsi patrzą na wygląd i jak będzie promował nową płytę i występował w garniturze to mniej zachęci młodszych słuchaczy. No i mógłby jeszcze kilka kg zgubić hehe
-
mrowa1808
ale wystarczy siegnac po filmiki zyoutube z 2007 lub 2008 roku z wywiadow dla niemieckiej telewizji i zobaczyc tam jak nasz idol sie ubiera poprostu ok odrazu mlodzi ludzie chca go ogladac np, jak ma zalozone dzinsy i bialol koszule