Ciuszki Thomasa

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Soldier

Ciuszki Thomasa

Post autor: Soldier »

Widzial kto tak ubranego Thomaska? Hihi przyznam,ze ja to widze pierwszy raz. Fakt-stare,ale nie moglam sie powstrzymac.
http://www.youtube.com/watch?v=QbnHwasY ... re=related
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

O kurczę! :shock: Szalony! :mrgreen: I do tych obcisłych krótkich spodni jeszcze marynarka.... moda z dawnych lat lubi wracać ..ciekawe kiedy bedziemy tak śmigac po ulicach ;P
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Hehe. Ale ciuszki. Mimo wsyzstko wydaje mi sie, ze te krotkie spodenki to troche tak na styl wokalisty z grupy AC-DC :D Moze w tamtym czasie mu to pasowalo ale dzisiaj byloby to conajmniej komiczne. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jak to zobaczyłam pierwszy raz myślałam,że z krzesła spadnę.Thomas wygląda jakby zapomniał gacie włozyć i występował w bokserkach...koszmar...ciekawe czyj to był pomysł żeby go tak wystroić <pokręcony>
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Gdybym nie znał Thomasa i zobaczył pierwszy raz ten film to pomyślałbym że to ktoś no wiecie... homo.... :D :D :D

Można założyć jeszcze taką wersje, że Thomas przyjechał na koncert... rowerem :D :D :D bo kolarze mają takie obcisłe spodenki hehe
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Ja Go tlumacze tak,ze moze bylo bardzo goraco :wink: :mrgreen: ale tez malo z krzeselka nie spadlam hihi.
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

atlantyda ;o) pisze:Jak to zobaczyłam pierwszy raz myślałam,że z krzesła spadnę.Thomas wygląda jakby zapomniał gacie włozyć i występował w bokserkach...koszmar...ciekawe czyj to był pomysł żeby go tak wystroić <pokręcony>
No może tak go ugościli, że faktycznie zapomniał :mrgreen:
Alunia96
Użytkownik nieaktywny

Post autor: Alunia96 »

Szczerze przyznam ,że ciuszki troszkę śmieszne,ale głos jak zawsze piękny:)
Awatar użytkownika
Elltoja

Re: Ciuszki Thomasa

Post autor: Elltoja »

Z daleka wyglądało jakby jakaś dziewczynka biegała po scenie :lol: pierwszy raz to widzę... kurcze, kto go tak ubrał?
No ale w tamtych czas wielu artystów dziwnie się ubierało... im dziwniejszy strój tym lepszy. Każdy chciał być indywidualistą i wszyscy właściwie wyglądali podobnie :)
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hahaha faktycznie z daleka to wyglądało jakby dziewczyna biegała po scenie i też mi się skojarzyło jakby spodni nie założył i wypadł na scenę w bokserkach. Do tego jeszcze ta marynarka. jednak bardziej komicznie by wyglądał gdyby rozpuścił włosy.
:D :D :D :D :D thomas jestes szalonyyyyyyy :lol: :lol: :lol: :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

Thomas w pantalonach to dla mnie zdziewienie :shock:
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

takie kiedyś były ubiory
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Mojemu koledze strasznie podobają się ciuchy Thomasa z teledysku King Of Love i chyba tylko to mu sie w nim podoba... :(
Point Of No Return
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Fajnie jakby Thomas zmienił wizerunek na taki http://www.youtube.com/watch?v=7GXhvOI1 ... re=related

Słuchacze, zwłaszcza młodsi patrzą na wygląd i jak będzie promował nową płytę i występował w garniturze to mniej zachęci młodszych słuchaczy. No i mógłby jeszcze kilka kg zgubić hehe
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

riccardo1989 pisze:Słuchacze, zwłaszcza młodsi patrzą na wygląd i jak będzie promował nową płytę i występował w garniturze to mniej zachęci młodszych słuchaczy. No i mógłby jeszcze kilka kg zgubić hehe
Pewnie, że dojrzałego artystę można tam jakoś podpicować z wizerunkiem pod młodsze pokolenie. W "King of love" trochę to tak zrobiono. Ale czy powiedzmy Thomas w ciuszkach, jak z występu na RTL w "Top of the POPS" przy jakiejś poważnej piosence np. "Songs that live forever" to już za bardzo jak dla mnie nie wygląda <pokręcony> Ja rozumiem, ze dla młodszej publiczności ciuch, szpan, odjazd to fajna sprawa i zabawa i fajnie to się ogląda bo przyznaję, ze fajnie (vide teledysk "King of love") ale wydaje mi się, że Thomas już wyrósł z takich ciuszków i chyba komicznie by w tym wyglądał? :/ Z resztą sami forumowicze podają tu na to komiczne przykłady jego ubiorów z przeszłości.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
mrowa1808

Post autor: mrowa1808 »

ale wystarczy siegnac po filmiki zyoutube z 2007 lub 2008 roku z wywiadow dla niemieckiej telewizji i zobaczyc tam jak nasz idol sie ubiera poprostu ok odrazu mlodzi ludzie chca go ogladac np, jak ma zalozone dzinsy i bialol koszule
ODPOWIEDZ