Thomas w lipcu 2008 w Polsce!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Thomas w lipcu 2008 w Polsce!

Post autor: atlantyda ;o) »

Hej Arek,może masz jakieś informacje na temat występu Modern Talking w kwietniu w Warszawie.Ma to być jakiś program na Polsacie Disco Polo i niby MT mają tam wystapić.Przed chwilką dzwonił do mnie z taką informacją kolega z Krakowa.Kupuje jakąś gazetę z Disco Polo i tam to wyczytał.Nie wiem jaki to tytuł gazetki i ile w tym w ogóle prawdy.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

No niezły chwyt marketingowy. Ja już się pakuję :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

No właśnie.Dieter i Thomas nie gadaja ze soba,nigdzie na ten temat nie można znależć informacji a tu w jakiejś Disco Polowej gazetce piszą,że MT wystapią w połowie kwietnia w programie Disco Polo.Powiedziałam koledze,żeby raczej w to nie wierzył :roll:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Gdyby Thomas i Dieter zdecydowali się na powrót podczas koncertu disco polo, mój świat by się zawalił :D
W kwietniu w Sali Kongresowej ma być jakaś gala disco polo, ale na plakatach piszą o Akcencie i Top One, nie o Modern Talking. Zresztą dach Sali grozi zawaleniem, wiec nie wiadomo czy w ogóle zdążą to naprawić ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Gdyby doszło do tego występu Modern Talking w połowie Kwietnia w Warszawie to by było fanstastycznie :D:D:D. Nawet jak by bilet kosztował 300 zł i tak bym kupił. Cena nie gra roli :D.
Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
moonwalker

Post autor: moonwalker »

a może chodziło o model MT ?
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

moonwalker pisze:a może chodziło o model MT ?
I tu możesz mieć rację,zadzwonię i niech przeczyta mi cały ten fragment gdzie pisze o tym wystepie.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

no gdyby tam było napisane jednak o prawdziwym MT to tez bym nie uwierzyła ale jeśli jednak by to była prawda to była bym w głębokim szoku
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Lúkx

Post autor: Lúkx »

HAHAHAHA :-D
Dobry dowcip ;-P
marekk

Post autor: marekk »

Nie w kwietniu, a pod koniec lipca ;) Nie wiem dokladnie jakie dziwne zjawisko :wink: bedzie sie kryc pod nazwa Modern Talking, ale informacja o wystepie zespolu na XIII Festiwalu Muzyki Tanecznej w Ostrodzie jest potwierdzona przez organizatorow (patrz np. http://www.ostroda.pl/urzad_miasta/urza ... &menuG1=94)
Ma ktos jakie domysly?
Przy okaji widam wszystkich na forum :D
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

26 - XIII Festiwal Muzyki Tanecznej (m.in. Boys, Classic, Modern Talking)

no ale jakie ...? czy to stare MT co lubimy??? no chyba nie ( ale fajnie by było gdybym się myliła) wydaje mi się że to będą te dwa sobowtury
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Bohlenowicz

Post autor: Bohlenowicz »

Czy Dieter już wie, że ktoś wykorzystuje nazwę zespołu bez jego wiedzy?
:wink:
Maciek Kowerski

Post autor: Maciek Kowerski »

Może zamiast Modern Talking przyjedzie Bad Boys Blue?? Często było tak że niby MT nie mogło przyjechać i koncert dawali BBB. Może BBB chce w taki sposób przyciagnąć do siebie fanów MT??
Mozliwe też że zaśpiewa grupa New Collective bardzo podobna do MT.
tomek347

Post autor: tomek347 »

Co do posta przede mną - Bad Boys Blue nie musi w tak prosty,prymitywny sposób przyciągać do siebie fanów!
A wielce prawdopodobne jest to, że może przyjechać Thomas Anders - a jeżeli tak będzie to doskonale widać kto robi sobie reklamę i chce przyciągnąć fanów MT. (nie mam nic do Thomasa Andersa, lubię jego niektóre kawałki).
Awatar użytkownika
BlueRobson

Post autor: BlueRobson »

Maciek Kowerski pisze: Mozliwe też że zaśpiewa grupa New Collective bardzo podobna do MT.
New Collective raczej odpada ponieważ Marek Dulewicz jest w tej chwili producentem muzycznym i zajmuje się produkcją gwiazdek w swoim studiu między innymi Sumptuastic.

Chodzi pewnie o występ samego Thomasa stąd nazwa Modern Talking.Chwyt reklamowy często spotykany na plakatach różnych gwiazdek po rozpadzie ich zespołów.Jeśli mam rację i będzie występował Thomas to świadomie podpiera się nazwą duetu bo tak naprawdę bez utworów MT nie jest w stanie przebić się ze swoją muzą.

Druga wersja to taka ze panowie z Doubleshow Modern Talking RELOADED zrobią przerwę w występach po Niemczech i Austrii gdzie występują od kilku lat regularnie i zaglądną na występy gościnne do polski :)

Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

No żeby Thomas wystepował pod nazwa MT to jeszcze moge się zgodzić,ale żeby wykożystac nazwę zespołu do sciągnięcia ludzi na impreze i zobaczyć to co na zdjęciu powyżej to dziękuję. <pokręcony>
ODPOWIEDZ