Thomas w lipcu 2008 w Polsce!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Thomas w lipcu 2008 w Polsce!
Hej Arek,może masz jakieś informacje na temat występu Modern Talking w kwietniu w Warszawie.Ma to być jakiś program na Polsacie Disco Polo i niby MT mają tam wystapić.Przed chwilką dzwonił do mnie z taką informacją kolega z Krakowa.Kupuje jakąś gazetę z Disco Polo i tam to wyczytał.Nie wiem jaki to tytuł gazetki i ile w tym w ogóle prawdy.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Gdyby Thomas i Dieter zdecydowali się na powrót podczas koncertu disco polo, mój świat by się zawalił 
W kwietniu w Sali Kongresowej ma być jakaś gala disco polo, ale na plakatach piszą o Akcencie i Top One, nie o Modern Talking. Zresztą dach Sali grozi zawaleniem, wiec nie wiadomo czy w ogóle zdążą to naprawić
W kwietniu w Sali Kongresowej ma być jakaś gala disco polo, ale na plakatach piszą o Akcencie i Top One, nie o Modern Talking. Zresztą dach Sali grozi zawaleniem, wiec nie wiadomo czy w ogóle zdążą to naprawić
Jak piszesz tak cię widzą.
- Skyliner89MT
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- only love
- Kontakt:
no gdyby tam było napisane jednak o prawdziwym MT to tez bym nie uwierzyła ale jeśli jednak by to była prawda to była bym w głębokim szoku
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
marekk
Nie w kwietniu, a pod koniec lipca
Nie wiem dokladnie jakie dziwne zjawisko
bedzie sie kryc pod nazwa Modern Talking, ale informacja o wystepie zespolu na XIII Festiwalu Muzyki Tanecznej w Ostrodzie jest potwierdzona przez organizatorow (patrz np. http://www.ostroda.pl/urzad_miasta/urza ... &menuG1=94)
Ma ktos jakie domysly?
Przy okaji widam wszystkich na forum
Ma ktos jakie domysly?
Przy okaji widam wszystkich na forum
- only love
- Kontakt:
26 - XIII Festiwal Muzyki Tanecznej (m.in. Boys, Classic, Modern Talking)
no ale jakie ...? czy to stare MT co lubimy??? no chyba nie ( ale fajnie by było gdybym się myliła) wydaje mi się że to będą te dwa sobowtury
no ale jakie ...? czy to stare MT co lubimy??? no chyba nie ( ale fajnie by było gdybym się myliła) wydaje mi się że to będą te dwa sobowtury
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Bohlenowicz
-
Maciek Kowerski
-
tomek347
Co do posta przede mną - Bad Boys Blue nie musi w tak prosty,prymitywny sposób przyciągać do siebie fanów!
A wielce prawdopodobne jest to, że może przyjechać Thomas Anders - a jeżeli tak będzie to doskonale widać kto robi sobie reklamę i chce przyciągnąć fanów MT. (nie mam nic do Thomasa Andersa, lubię jego niektóre kawałki).
A wielce prawdopodobne jest to, że może przyjechać Thomas Anders - a jeżeli tak będzie to doskonale widać kto robi sobie reklamę i chce przyciągnąć fanów MT. (nie mam nic do Thomasa Andersa, lubię jego niektóre kawałki).
- BlueRobson
New Collective raczej odpada ponieważ Marek Dulewicz jest w tej chwili producentem muzycznym i zajmuje się produkcją gwiazdek w swoim studiu między innymi Sumptuastic.Maciek Kowerski pisze: Mozliwe też że zaśpiewa grupa New Collective bardzo podobna do MT.
Chodzi pewnie o występ samego Thomasa stąd nazwa Modern Talking.Chwyt reklamowy często spotykany na plakatach różnych gwiazdek po rozpadzie ich zespołów.Jeśli mam rację i będzie występował Thomas to świadomie podpiera się nazwą duetu bo tak naprawdę bez utworów MT nie jest w stanie przebić się ze swoją muzą.
Druga wersja to taka ze panowie z Doubleshow Modern Talking RELOADED zrobią przerwę w występach po Niemczech i Austrii gdzie występują od kilku lat regularnie i zaglądną na występy gościnne do polski

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska