Pozdrawiam
10 lat mineło..........
- Skyliner89MT
10 lat mineło..........
Zaniedługo minie 10 lat od premiery płyty Back For Good
. Ale ten czas leci. Może BMG wyda jakąś speclną edycje Back For Good tak jak płyte Thiller 25th Aniverssary Michaela Jacksona wydało inne wydawnictow płytowe. A może będzie kolejny wielki powrót Modern Talking ??? Czyż by to nie była wspaniała wiadomość dla Nas fanów ???
Ja bym chciał żeby w tym roku Dieter i Thomas odwiedzili Nasz kraj. Ostatnio byli w 2002 roku
. Mineło od tego 6 lat. Już częściej są za wschodnią granicą Naszego kraju
:(:(. Może powiedzieć, że są tam prawie co roku
. Szkoda, że tak zaniedbują nasz kraj. Ale wierze, że to się zmieni
. Jestem ciekaw dlaczego Thomas z Dieterem są częściej za wschodnią granicą Naszego kraju ?
Może ktoś wie ?.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: 10 lat mineło..........
Thomas ostatni raz był w Polsce w 2004 roku.Skyliner89MT pisze:Zaniedługo minie 10 lat od premiery płyty Back For Good. Ale ten czas leci. Może BMG wyda jakąś speclną edycje Back For Good tak jak płyte Thiller 25th Aniverssary Michaela Jacksona wydało inne wydawnictow płytowe. A może będzie kolejny wielki powrót Modern Talking ??? Czyż by to nie była wspaniała wiadomość dla Nas fanów ???
Ja bym chciał żeby w tym roku Dieter i Thomas odwiedzili Nasz kraj. Ostatnio byli w 2002 roku
. Mineło od tego 6 lat. Już częściej są za wschodnią granicą Naszego kraju
:(:(. Może powiedzieć, że są tam prawie co roku
. Szkoda, że tak zaniedbują nasz kraj. Ale wierze, że to się zmieni
. Jestem ciekaw dlaczego Thomas z Dieterem są częściej za wschodnią granicą Naszego kraju ?
Może ktoś wie ?.
Pozdrawiam
- Skyliner89MT
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie zapominajcie, że Thomas nagrywał w Warszawie część partii instrumentalnych na ostatni album 
A czy wydana zostanie jakaś okolicznościowa płyta? Myślę, że zapowiedzi o takiej już by były, a tymczasem Sony BMG po raz drugi wznawia nakład "Remix Album". Bardziej prawdopodobne było by chyba jakieś wydawnictwo jesienią przyszłego roku.
A czy wydana zostanie jakaś okolicznościowa płyta? Myślę, że zapowiedzi o takiej już by były, a tymczasem Sony BMG po raz drugi wznawia nakład "Remix Album". Bardziej prawdopodobne było by chyba jakieś wydawnictwo jesienią przyszłego roku.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Robert73
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam! Całkowicie zgadzam się z moim przedmówcą. Kolejna "reaktywacja" Modern Talking byłby zwykła farsą i dowiodłaby tylko tego, że Thomas tak jak i Dieter nie ma żadnych zasad i dla kasy gotów byłby zrobić wszystko. Na szczęście moje obserwacje zdają się wskazywać, że Thomas ma swoj honor i już więcej nie zagra (czytaj: nie reaktywuje MT) z kimś, kto dla promocji swojej książki zmieszał z błotem kumpla, z którym przez kilka lat tworzył supergrupę. Thomas tak trzymaj! Modern Talking niech pozostanie na płytach, teledyskach, zdjęciach i w naszej pamięci...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- only love
- Kontakt:
dieter za ostro postępuje z thomasem i dlatego nie ma szans na powrót MT poza tym on im starszy tym bardziej nieznośny i a thomas już od dawna ma go dość i za żadne skarby nie wystąpi już z nim w duecie. a z kolei dieter na miejscu thomasa wystąpił by bo ten to lubi pieniążki. a za wschodnią granicą naszego kraju i dieter czy thomas są bo tam jest więcej ich fanów i wychodzi na to że jest tam lepsza publika. kto by przyszedł na koncert diertera lub thomasa teraz>>> no my fani, ale w Polsce tych fanów jest jakoś malutko a jakieś tam jołopy chy technomuły nie przyjdą na taki koncert bo to nie ten typ muzy i niestety taka jest smutna prawda
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
Maciek Kowerski
Ej!!! Ja słucham zarówno Modern Talking jak i techno i nie życzę sobie takich określeń na słuchaczy techno jak "technomuł"!!!only love pisze:dieter za ostro postępuje z thomasem i dlatego nie ma szans na powrót MT poza tym on im starszy tym bardziej nieznośny i a thomas już od dawna ma go dość i za żadne skarby nie wystąpi już z nim w duecie. a z kolei dieter na miejscu thomasa wystąpił by bo ten to lubi pieniążki. a za wschodnią granicą naszego kraju i dieter czy thomas są bo tam jest więcej ich fanów i wychodzi na to że jest tam lepsza publika. kto by przyszedł na koncert diertera lub thomasa teraz>>> no my fani, ale w Polsce tych fanów jest jakoś malutko a jakieś tam jołopy chy technomuły nie przyjdą na taki koncert bo to nie ten typ muzy i niestety taka jest smutna prawda
-
Maciek Kowerski
- Dr Mabuse
- Adi
Już o tym pisałem ale też mi się wydaje, ze powrotu Modernu ni bedzie z powodów o których pisał edmund1974 no i jak pisała onlylove, ze Dieter im starszy tym wredniejszy to fakt. Można to prześledzić w jego zachowaniu przez ostatnie 10 lat.
Ale nie miałbym nic przeciwko czasem ze strony Dietera czy Thomasa, żeby czasem zmiksowali jakiś utworek w stylu Modernu co by fani mogli raz na jakiś czas naczieszyć uszy nowszym kawałkiem a nie wciąż odgrzewanymi, miksowanymi przeróbkami. Zawsze się przy nich miło bawi, np na imprezach czy słucha w domu ale to zawsze przeróbki. Choć na pewno z nowszych kompozycji obu Panów znajdzie się trochę utworków na styl Modernu. Ale chciałbym więcej. Choć ambitniejsze utwory w stylu Thomasa, coś na styl "Rain in my heart" czy np. "Road to higher love" też się przyjemnie słucha. 
- Skyliner89MT
Ja bym chciał, żeby Thomas Anders albo Dieter Bohlen przyjechali do Polski i zagrali jakiś koncert w takim stylu jak grają za wschodnią granicą naszego kraju. Choćby w Rosji czy na Białorusi. Ostatnio to bardzo zaniedbali nasz kraj
:(:(. Mam nadzieje, że to się zmieni zaniedługo 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- only love
- Kontakt:
Ej!!! Ja słucham zarówno Modern Talking jak i techno i nie życzę sobie takich określeń na słuchaczy techno jak "technomuł"!!!
sorki źle sformułowałam swoją wypowiedź. miałam na myśli osobników którzy słuchają tylko tych "określonych" gatunków muzycznych a nie tych co lubują się w kilku gatunkach. Mi też nieraz spodoba sie jakieś techno i zadziej jakiś hip-hop lub jeszcze jakiś inny gatunek muzyczny. mam nadzieję ze już się na mnie nie gniewa nikt
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard