10 lat mineło..........

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

10 lat mineło..........

Post autor: Skyliner89MT »

Zaniedługo minie 10 lat od premiery płyty Back For Good :D. Ale ten czas leci. Może BMG wyda jakąś speclną edycje Back For Good tak jak płyte Thiller 25th Aniverssary Michaela Jacksona wydało inne wydawnictow płytowe. A może będzie kolejny wielki powrót Modern Talking ??? Czyż by to nie była wspaniała wiadomość dla Nas fanów ??? :lol: Ja bym chciał żeby w tym roku Dieter i Thomas odwiedzili Nasz kraj. Ostatnio byli w 2002 roku :/. Mineło od tego 6 lat. Już częściej są za wschodnią granicą Naszego kraju :(:(:(. Może powiedzieć, że są tam prawie co roku :/. Szkoda, że tak zaniedbują nasz kraj. Ale wierze, że to się zmieni :D. Jestem ciekaw dlaczego Thomas z Dieterem są częściej za wschodnią granicą Naszego kraju ? :( Może ktoś wie ?.
Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Re: 10 lat mineło..........

Post autor: Ann »

Skyliner89MT pisze:Zaniedługo minie 10 lat od premiery płyty Back For Good :D. Ale ten czas leci. Może BMG wyda jakąś speclną edycje Back For Good tak jak płyte Thiller 25th Aniverssary Michaela Jacksona wydało inne wydawnictow płytowe. A może będzie kolejny wielki powrót Modern Talking ??? Czyż by to nie była wspaniała wiadomość dla Nas fanów ??? :lol: Ja bym chciał żeby w tym roku Dieter i Thomas odwiedzili Nasz kraj. Ostatnio byli w 2002 roku :/. Mineło od tego 6 lat. Już częściej są za wschodnią granicą Naszego kraju :(:(:(. Może powiedzieć, że są tam prawie co roku :/. Szkoda, że tak zaniedbują nasz kraj. Ale wierze, że to się zmieni :D. Jestem ciekaw dlaczego Thomas z Dieterem są częściej za wschodnią granicą Naszego kraju ? :( Może ktoś wie ?.
Thomas ostatni raz był w Polsce w 2004 roku.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

A gdzie dokładnie Ann ? :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

W "Barze"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Nie zapominajcie, że Thomas nagrywał w Warszawie część partii instrumentalnych na ostatni album ;)

A czy wydana zostanie jakaś okolicznościowa płyta? Myślę, że zapowiedzi o takiej już by były, a tymczasem Sony BMG po raz drugi wznawia nakład "Remix Album". Bardziej prawdopodobne było by chyba jakieś wydawnictwo jesienią przyszłego roku.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Robert73

Post autor: Robert73 »

Witam!
Jak zaszyfrował Dieter w jednej ze swoich piosenek "Nigdy nie będzie końca Modern Talking".Ale chodzi raczej,że w naszej pamięci.I tak niech zostanie na zawsze.Nie jestem i nigdy nie będę za kolejnym ich powrotem.Nie kalajmy legendy.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam! Całkowicie zgadzam się z moim przedmówcą. Kolejna "reaktywacja" Modern Talking byłby zwykła farsą i dowiodłaby tylko tego, że Thomas tak jak i Dieter nie ma żadnych zasad i dla kasy gotów byłby zrobić wszystko. Na szczęście moje obserwacje zdają się wskazywać, że Thomas ma swoj honor i już więcej nie zagra (czytaj: nie reaktywuje MT) z kimś, kto dla promocji swojej książki zmieszał z błotem kumpla, z którym przez kilka lat tworzył supergrupę. Thomas tak trzymaj! Modern Talking niech pozostanie na płytach, teledyskach, zdjęciach i w naszej pamięci...
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

dieter za ostro postępuje z thomasem i dlatego nie ma szans na powrót MT poza tym on im starszy tym bardziej nieznośny i a thomas już od dawna ma go dość i za żadne skarby nie wystąpi już z nim w duecie. a z kolei dieter na miejscu thomasa wystąpił by bo ten to lubi pieniążki. a za wschodnią granicą naszego kraju i dieter czy thomas są bo tam jest więcej ich fanów i wychodzi na to że jest tam lepsza publika. kto by przyszedł na koncert diertera lub thomasa teraz>>> no my fani, ale w Polsce tych fanów jest jakoś malutko a jakieś tam jołopy chy technomuły nie przyjdą na taki koncert bo to nie ten typ muzy i niestety taka jest smutna prawda
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Maciek Kowerski

Post autor: Maciek Kowerski »

only love pisze:dieter za ostro postępuje z thomasem i dlatego nie ma szans na powrót MT poza tym on im starszy tym bardziej nieznośny i a thomas już od dawna ma go dość i za żadne skarby nie wystąpi już z nim w duecie. a z kolei dieter na miejscu thomasa wystąpił by bo ten to lubi pieniążki. a za wschodnią granicą naszego kraju i dieter czy thomas są bo tam jest więcej ich fanów i wychodzi na to że jest tam lepsza publika. kto by przyszedł na koncert diertera lub thomasa teraz>>> no my fani, ale w Polsce tych fanów jest jakoś malutko a jakieś tam jołopy chy technomuły nie przyjdą na taki koncert bo to nie ten typ muzy i niestety taka jest smutna prawda
Ej!!! Ja słucham zarówno Modern Talking jak i techno i nie życzę sobie takich określeń na słuchaczy techno jak "technomuł"!!!
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2008 17:13 przez kicek, łącznie zmieniany 1 raz.
Maciek Kowerski

Post autor: Maciek Kowerski »

kicek pisze:"Wetten, dass..?" 1998 :D
ttp://pl.youtube.com/watch?v=ax6nnZlpPfA
To były wspaniałe czasy... :)
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Święta prawda - to były czasy... Przypomniał mi się mój przegrany zakład z kolesiem, który twierdził, że w Teleexpressie mówili o powrocie MT - a był to marzec '98. Cieszyłem się jak dziecko z tej przgranej wtedy flaszki. Chciałbym tak zawsze przgrywać :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Już o tym pisałem ale też mi się wydaje, ze powrotu Modernu ni bedzie z powodów o których pisał edmund1974 no i jak pisała onlylove, ze Dieter im starszy tym wredniejszy to fakt. Można to prześledzić w jego zachowaniu przez ostatnie 10 lat. :? Ale nie miałbym nic przeciwko czasem ze strony Dietera czy Thomasa, żeby czasem zmiksowali jakiś utworek w stylu Modernu co by fani mogli raz na jakiś czas naczieszyć uszy nowszym kawałkiem a nie wciąż odgrzewanymi, miksowanymi przeróbkami. Zawsze się przy nich miło bawi, np na imprezach czy słucha w domu ale to zawsze przeróbki. Choć na pewno z nowszych kompozycji obu Panów znajdzie się trochę utworków na styl Modernu. Ale chciałbym więcej. Choć ambitniejsze utwory w stylu Thomasa, coś na styl "Rain in my heart" czy np. "Road to higher love" też się przyjemnie słucha. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Ja bym chciał, żeby Thomas Anders albo Dieter Bohlen przyjechali do Polski i zagrali jakiś koncert w takim stylu jak grają za wschodnią granicą naszego kraju. Choćby w Rosji czy na Białorusi. Ostatnio to bardzo zaniedbali nasz kraj :(:(:(. Mam nadzieje, że to się zmieni zaniedługo :)
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

Ej!!! Ja słucham zarówno Modern Talking jak i techno i nie życzę sobie takich określeń na słuchaczy techno jak "technomuł"!!!

sorki źle sformułowałam swoją wypowiedź. miałam na myśli osobników którzy słuchają tylko tych "określonych" gatunków muzycznych a nie tych co lubują się w kilku gatunkach. Mi też nieraz spodoba sie jakieś techno i zadziej jakiś hip-hop lub jeszcze jakiś inny gatunek muzyczny. mam nadzieję ze już się na mnie nie gniewa nikt
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

10 lat minęło wczoraj, dziś mija z kolei 5 lat od premiery ostatniego albumu MT. Szybko zleciało... :)
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ