Thomasowi z okazji urodzin zycze duzo zadowolenia w zyciu rodzinnym a przed wszystkim pogodzenia sie z Dieterem, a wtedy spelnilyby sie takze marzenia Fanow
Zamiast sto lat dokladam fajna piosneczke o intrygujacym tytule NIEPOKONANI- no to tak jak MT http://www.youtube.com/watch?v=7VFJIYD_ ... re=related
Ostatnio zmieniony sob mar 01, 2008 12:58 przez Soldier, łącznie zmieniany 1 raz.
Wstyd się przyznać ale nie pamiętałem o urodzinach mojego największego muzycznego IDOLA Ale od teraz zapiszę go w przypomnieniu ważnych dat może np. w Kalendarzu czy gdzie tam? Również Thomasowi zyczę chyba jak każdy z nas wszystkiego NAJ, NAJ. Chyba zdrowia przede wszystkim i szczęścia rodzinnego.
Soldier pisze:a przed wszystkim pogodzenia sie z Dieterem
Tak na marginesie to wydaje mi się, ze Dieter sam powinien wykonać pierwszy ruch bo jak wiemy, ze Thomas wielokrotnie wypowiadał się, że współpraca z Dieterm to już przeszłość. Być może nie gniewa się już tak bardzo na Dietera za te szkalujące bzdury z książki "Nichts als die Wahrheit" (nic jak tylko prawda) ale czy zechciałby znowu z nim współpracować to po usłyszanych czy przeczytanych wywiadach z nim, wątpię w to. No ale jak w filmie czy piosence "Never say never", to kto wie czy kiedyś nie nawiążą jakoś współpracy? Ale na dzień dzisiejszy nie sądzę i to tylko pozostaje w sferze naszych marzeń.
Ostatnio zmieniony sob mar 01, 2008 12:07 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Alunia96 pisze:Thomasowi dużo szczęścia,miłosnych amorów i przede wszystkim pogodzenia się z Ditera i ponownego złączenia się z Diterem w Modern Talking!!
alunia13 pisze:A tych miłosnych amorów to niby co to ma znaczyć?? Evil or Very Mad Evil or Very Mad
SPOKO Alunia Pewnie, źle zostałaś zrozumiana.
Jednak na przyszłość radziłbym wypowiadać się konkretniej bo nie raz w języku skróty myślowe powodują komizm sytuacyjny
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
A ja wam powiem jeszcze, ze wysłałem Thomasowi w imieniu nas wszystkich jako fanów z Polski, życzonka po niemiecku na maila pod adres z oficjalnej strony Thomasa, do działu muzycznego. Wierzę, że na pewno ktoś mu tam przekaże, ze fani z Polski przesłali najlepsze życzonka z okazji urodzin. Zapytałem jeszcze w mailu czy będą może koncerty Thomasa w Poznaniu czy Berlinie bo dla mnie tak z Goleniowa koło Szczecina to by było najbliżej. Może dział muzyczny Thomasa umieści takie informacje na swojej stronie netowej?
Ja życze Thomasowi Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin. Dużo zdrowia, miłość i sukcesów. Żeby ten rok był dla niego pełen sukcesów i kolejne też, żeby pogodził się z Dieterem. Nie musi być powrotu Modern Talking wystarczy żeby zagrali w Polsce duuuuży koncert. Taki niezapomniany. To by było piękne....
Pozdrawiam