kultowe fryzury
- Soldier
kultowe fryzury
Dzisiejszy fotoreportaz na onecie-kultowe fryzury wszechczasow no no...
http://zyciegwiazd.onet.pl/57938,1,3,ku ... lerie.html
-
Mefistofeles
Mialem zapuszczać włosy ale zrezygnowałem 
Ostatnio zmieniony pt lut 15, 2008 18:29 przez Mefistofeles, łącznie zmieniany 1 raz.
- only love
- Kontakt:
hmm taka obróbka kijowa chyba za mocno ocieplił ktoś kolory ale co jak co kolory oczu są ładne. a swoja droga to szkoda ze moda na długie włosy przemija ... podobają mi sie długowłosi, a thomas z długimi włosami wyglądał bosko 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- only love
- Kontakt:
no gdyby teraz nagle zdecydował sie znowu mieć długie włosy to nie mogli byśmy się zapewne przyzwyczai bo wszyscy już się przyzwyczailiśmy do thomasa z krótkimi włosami i po prostu wyglądał by on dziwnie ale z kolei i do tego szło by się przyzwyczai
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Peter
Re: kultowe fryzury
Obaj wyglądają superSoldier pisze:Dzisiejszy fotoreportaz na onecie-kultowe fryzury wszechczasow no no...
Ale Thomas ma nadal dość długie włosy tylko troszeczkę krótsze niż kiedyś i bardziej proste.Ann pisze:Ciekawe jak by teraz wyglądał Thomas w długich włosach
- shizonek
Boże, wszystko, tylko nie obciachowe długie włosy u faceta..
Dzięki za lata 90 i nowego, "krótkiego" Thomasa..
Choć z tego, co tam w galerii było, to jeszcze ówczesny fryz Andersa nie był taki najgorszy.. Limahl, Tina Turner i The Beatles to moi faworyci do najokropniejszej fryzury.. 
Dzięki za lata 90 i nowego, "krótkiego" Thomasa..
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
jedyno co mi sie nie podobało w dieterze że w latach 80 nosił na teledyskach dresy a w latach 90 nosił fajną skórana kurtke a thomas grarnitury
- Gasolina91
Własnie naljepsze w latach 80 to fryzurka Dietera....on po prostu cudownie wyglądał. Do tego dzinsy i dres i gitara...coś pięknego. Thomas w latach 80 natomiast wyglądał jakby sie pokłocił z grzebieniem....
Point Of No Return
-
alunia13
Dobre określenie
Ale Dietera fryzura z lat 80 była super natomiast Thomas lepiej wyglądal w tych z lat 90 
"You can win, If You want..."
- Peter
Thomas Anders najfajniejszą fryzurę miał w latach 1992-1994.
Szczególnie tu fajnie wyszedł:

Zdjęcie z okładki Barcos de Cristal, choć pojawiło się już na poprzedniej płytce.
Szczególnie tu fajnie wyszedł:
Zdjęcie z okładki Barcos de Cristal, choć pojawiło się już na poprzedniej płytce.
- Adi
No cóż, właśnie nie dawno oglądałem taki mix teledyskowy z lat 80-tych i powiem wam, że wtedy większość muzyków tak wyglądało jakby ciuchy pożyczyli od kosmitów a fryzury jakby podłączyli głowy pod prąd
. Wielu z nich trochę się dziś tego wstydzi po latach, również Dieter i Thomas, bo mówili o tym w wywiadach koło 1998 roku, kiedy wspominali pierwsze lata swojej działalności.
Dla mnie z punktu widzenia obecnych czasów to Thomas wyglądem z wczesnych lat 80-tych jest niemal nie do przyjęcia
(malowane usta, makijaż
), potem gdzieś od 1987 r. było coraz lepiej. No a Dieter chyba zawsze dobrze się prezentował. No i fakt te dresy w teledyskach to była przesada.
Dla mnie z punktu widzenia obecnych czasów to Thomas wyglądem z wczesnych lat 80-tych jest niemal nie do przyjęcia
Ostatnio zmieniony czw gru 04, 2008 2:13 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Peter
Co do fryzur z lat 80 tych to nie bardzo mi się podoba ta od Caro, wolę ją we współczesnej.
Ostatnio zmieniony czw gru 04, 2008 14:45 przez Peter, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adi