Muzyczna ofensywa Thomasa

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Krzychoo

Muzyczna ofensywa Thomasa

Post autor: Krzychoo »

W najnowszym "Życiu na gorąco" jest cały artykuł oThomasie Andersie!!!. Jest kilka zdjęć oraz krótka historia. Ponadto co ciekawe Thomas mówi że od rozpadu Modern Talking ograniczał koncerty do minimum i poświęcał większość czasu dla rodziny siedząc w domu (twierdzi że był to najlepszy okres w jego życiu). Rok 2008 będzie rokiem prawdziwego powrotu na scenę (muzycznej ofensywy). Natomiast co najbardziej zaskakujące Thomas koncertując po kościołach w grudniu ubiegłego roku promował swoją nową płytę Weinachtskonzert (!!!!!!!!!!!) Nie wiem czy to prawda bo to dosyć plotkarskie czasopismo. Co o tym sądzicie??
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Masz racje,ze to plotkarska gazeta,wobec czego nie bardzo nalezy wierzyc w to co pisze. Na niemieckich stronach Thomasa nie znalazlam takiej informacji,zeby wydana byla taka plyta. Nie mniej gdyby Thomas zdecydowal sie wydac krazek z repertuarem swiatecznym to chetnie bym kupila. Poza tym nie mysle,zeby to byl wywiad z Thomasem-jest to pewnie zlepek innych wywiadow. Zobacz czy sa tam nowe zdjecia czy stare. A co do ofensywy to jestem za.... :P
jkris

Post autor: jkris »

gdyby taka plyta miala faktycznie sie ukazac to z pewnoscia byloby cos wspomniane na stronie Thomasa a przede wszystkim zastanowmy sie- kto w styczniu sprzedaje swiateczne plyty... co do reszty to zgadzam sie, ze czas juz najwyzszy na nowa plyte...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

no fakt nowa płyta przydała by mu sie. Ale z kolei jeśli on lubi każdą płytę wydawać w innym klimacie to mógł by stworzyć taką płytę stylowo podobna do piosenki win the race. poprzednie jego płyty jakoś nie za bardzo mi się podobały ale mam nadzieje ze następna jednak bardziej wpadnie mi w ucho niż ta poprzednia. A swoja drogą jeśli to że Thomas teraz więcej czasu spędza z rodzina to jest prawda, to bardzo mi sie podoba jego podejście do życia :D > bo w końcu to rodzina powinna byc najważniejsza dla tego kto ją ma, a odnośnie kariery i pieniędzy to w tej dziedzinie nic mu nie brakuje i szybko nie zabraknie. :)
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
alunia13

Post autor: alunia13 »

Według mnie ten artykuł jest taki sobie :twisted: Ale pierwszy raz spotkałam się z tym ze ktos nazwał MT super duetem!(moze za mało gazet czytam :D ) Ale ogólnie to fajnie, że napisali cos o Thomasie:)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Krzychoo

Mnie najbardziej zdziwiło to, że Anders niby ograniczył koncerty do minimum. Nie wyfaje się to Wam troche dziwne zwłaszca w jego ustach?? Przez te % lat może nie szalał ale na pewno nie było to minimum. A jeśli chodzi o album to jest to sprawa podejrzana, bo nie widzę powodu żeby tak dla sensacji ktoś wymyślał taką bajkę (wraz z nazwą płyty).
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

To, ze Thomas jest bardzo rodzinny zauwazyłem juz dawno i inaczej sie zachowuje niz Dieter. A co do wywiadu, jeszcze go nie czytałem, ale po wypowiedzaich wnioskuje, ze jest nie dokońca prawdziwy. Zreszta ukazał sie przeciez nie powaznym dzienniku, tylko w pismie o charakterze plotkarskim, choc ja wole, zeby dziennikarze zadawali wiecej pytan dotyczących zawodu niz prywatnego zycia.

A czy przypadkiem kiedys w ,,ŻNG'' nie ukazał sie atykuł o Dieterze pogryzionym przez psa, bodajze rotweillera?
Modern Talking.....i wszystko jasne!
jkris

Post autor: jkris »

Adek pisze:A czy przypadkiem kiedys w ,,ŻNG'' nie ukazał sie atykuł o Dieterze pogryzionym przez psa, bodajze rotweillera?
ale taki fakt mial miejsce i rzeczywiscie, gdzies bylo to opisane...
Krzychoo pisze:Mnie najbardziej zdziwiło to, że Anders niby ograniczył koncerty do minimum. Nie wyfaje się to Wam troche dziwne zwłaszca w jego ustach.
to sa takie bajki, ktore pisza dziennikarze zeby cos napisac- bo przeciez nikt nie ma watpliwosci, ze Anders pewnie zadnego wywiadu nie udzielal, tylko artykul zostal stworzony na podstawie roznych informacji- prawdopodobnie z niemieckich gazet. co do koncertowania to z pewnoscia nie ograniczyl az tak bardzo ale po rozpadzie MT ma wolnego czasu zdecydowanie wiecej niz przed laty... zyc nie umierac ;-)
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Ja tym razem powiem krótko. Jeśli chodzi o rewelacje na temat Thomasa z "Życia na gorąco" to traktuję je raczej z przymrużeniem oka. Widać, ze artykułu nie pisał jakiś rzetelny dziennikarz. Mogli też chociaż dać jakieś bardziej współczesne zdjecie Thomasa i Dietera, kiedy występowali razem z okresu od roku 1998-2003. :?
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jeśli pisze się o ograniczaniu koncertów do minimum, podczas gdy Thomas grał właśnie pierwszą od rozpadu MT niemiecką trasę a co chwilę występuje gdzieś w Rosji to ciężko uznać materiał za wiarygodny ;)
Prawdziwe wieści o ewentualnej ofensywie poznamy już w ten weekend, w Koblencji odbywa się przecież fanclub party i Thomas będzie pewnie zasypany pytaniami o nową płytę.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Kupiłam ten numer "Życia na gorąco" tylko ze względu na artykuł o Thomasie.
Awatar użytkownika
Krzychoo

Ja również (bynajmniej nie prenumeruję) buahaha
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Muzyczna ofensywa Thomasa

Post autor: Pkmodern »

Thomas zgodnie z zapowiedziami podjął muzyczną ofensywę, tylko szkoda że nie u nas:

Obrazek
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Dziś Thomas Anders dał występ na Białorusi w ich TV (zobaczcie link)!!!
Jestem niezwykle zniesmaczony tym występem, zwarzywszy iż został on wykorzystany propagantowo - częściej pokazywali Łukaszenkę niż Thomasa!!!
Nawet wybory Miss Białorusi potrafią zepsuć!!! :/
http://naviny.by/videoplayer/?ch=121&id=1898
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Wydaj
Pkmodern pisze:Thomas zgodnie z zapowiedziami podjął muzyczną ofensywę, tylko szkoda że nie u nas
No niestety. Po rozpadzie Modern Talking Thomas w Polsce nie jest zbyt popularny i niestety fanom z Polski zostaje w najlepszym wypadku jeździć na jego koncerty albo do Niemiec, Czech, Słowacji (o ilu w tych dwóch krajach występuje) lub właśnie do krajów za naszą wschodnią granicą. Zależy dokąd komu bliżej. <bezradny>
Myślę też, że organizacja koncertu w Polsce byłaby ogromnie trudna jeśli nie niemożliwa.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzychoo

No niestety. Po rozpadzie Modern Talking Thomas w Polsce nie jest zbyt popularny i niestety fanom z Polski zostaje w najlepszym wypadku jeździć na jego koncerty albo do Niemiec, Czech, Słowacji (o ilu w tych dwóch krajach występuje) lub właśnie do krajów za naszą wschodnią granicą.

E-e nie zgadzam, się tu nie oto chodzi. Thomas daje koncerty na naprawde w różnych krajach. Nie sądze żeby w np. Pakistanie był bardziej populrany niż w Polsce. On poprsotu ją omija. W czerwcu podobno ma dwa koncerty w Izraelu, a przecież Polske ma w 2 godziny drogi samolotem. Załamka...
ODPOWIEDZ